?T FRUITHOFKE

Contactgegevens ?T FRUITHOFKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T FRUITHOFKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T FRUITHOFKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RERUM NOVARUMLEI 11; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36534426 (+32-36534426) 36534426 (+32-36534426)

Fax (fax): +32 (64) 118-34-28 +32 (64) 118-34-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T FRUITHOFKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T FRUITHOFKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T FRUITHOFKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T FRUITHOFKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T FRUITHOFKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T FRUITHOFKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T FRUITHOFKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T FRUITHOFKE
Products information ?T FRUITHOFKE

BTW identificatienummer (tax): BE05753509521
Ondernemingsnummer: 2945129394
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ?T FRUITHOFKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T FRUITHOFKE
(Get full report from official database of BE for ?T FRUITHOFKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T FRUITHOFKE
Addition kinds of activities for ?T FRUITHOFKE

325900. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
23390311. Uniformen, atletisch: vrouwen, missen 'en junioren' | Uniforms, athletic: women's, misses', and juniors'
26210104. Servet voorraad, papier | Napkin stock, paper
39520215. Pyrografie materialen | Pyrography materials
50650401. Kathodestraalbuisjes | Cathode ray picture tubes
59619913. Algemene koopwaar, postorder | General merchandise, mail order

Werken bij ?T FRUITHOFKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T FRUITHOFKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T FRUITHOFKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T FRUITHOFKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

  • ploegleider / ploegchef vaste nacht in Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je krijgt de leiding toevertrouwd over een ploeg van ongeveer 10 mensen je bent nauw betrokken bij de organisatie van uw ploeg en de afdeling je denkt actief mee over hoe de organisatie kan verbeterd worden Je keurt kwaliteiten goed, volgt rendementen op en doet voorstellen ter verbetering ervan je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt nauw samen met uw collega ploegleiders

  • Customer Service Medewerker. (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Bilzen zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaald aantal klaten (intern of extern). Er wordt gecommuniceerd met andere verkoopskantoren wereldwijd of rechtstreeks met de eindklant, via mail en telefoon. Je boekt bestellingen op vraag van de klant. Je past bestaande bestellingen aan. Je volgt de bestellingen op en controleert de stock en de levertijden. Je verricht administratieve taken en stelt documenten op. Je zorgt voor de juiste oplossing wanneer er bij een bestelling iets mis gaat. Je overlegt met de andere afdelingen om op een correcte manier aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

  • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zoersel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • Jobstudent verkoop C&A Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Leuven zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag door heen de week beschikbaar kunnen zijn. studenten die voornamelijk tijdens het eindejaar kunnen werken (december) - (door de week, zaterdagen, zondagen)

  • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

  • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van ?T FRUITHOFKE in sociale netwerken
Look for responds of ?T FRUITHOFKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T FRUITHOFKE. Laat een reactie achter voor ?T FRUITHOFKE. ?T FRUITHOFKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T FRUITHOFKE. Leave a respond for ?T FRUITHOFKE. ?T FRUITHOFKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T FRUITHOFKE op de google maps. Adres en contacten ?T FRUITHOFKE
Location of ?T FRUITHOFKE on the google maps. Address and contacts of ?T FRUITHOFKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T FRUITHOFKE ?T FRUITHOFKE: ID COIFFURES | MAURITS CHRISTIAENS | POSTOMAT CINEY | PAUL FRAN?OIS GARAGE | BEVERLOSE V.B.C.

Other related companies as ?T FRUITHOFKE: ID COIFFURES | MAURITS CHRISTIAENS | POSTOMAT CINEY | PAUL FRAN?OIS GARAGE | BEVERLOSE V.B.C.

?T FRUITHOFKE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T FRUITHOFKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05753509521. Het bedrijf ?T FRUITHOFKE bevindt zich op het adres: RERUM NOVARUMLEI 11; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in ?T FRUITHOFKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ?T FRUITHOFKE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T FRUITHOFKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T FRUITHOFKE, openstaande posities, locatie van ?T FRUITHOFKE op de kaart.

?T FRUITHOFKE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T FRUITHOFKE, company assigned to the tax number BE05753509521. The company ?T FRUITHOFKE is located at the address: RERUM NOVARUMLEI 11; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in ?T FRUITHOFKE were not found.
The main activity of ?T FRUITHOFKE is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T FRUITHOFKE is not available. You also can look at reviews of ?T FRUITHOFKE, open positions, location of ?T FRUITHOFKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T FRUITHOFKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T FRUITHOFKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T FRUITHOFKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T FRUITHOFKE, employees, financial statistics.