WALTER MASSART

Contactgegevens WALTER MASSART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WALTER MASSART: address, phone, fax, email, website, opening hours

WALTER MASSART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIJF-APRILWARANDE 1B12; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34407623 (+32-34407623) 34407623 (+32-34407623)

Fax (fax): +32 (55) 312-62-83 +32 (55) 312-62-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WALTER MASSART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WALTER MASSART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WALTER MASSART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WALTER MASSART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WALTER MASSART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WALTER MASSART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WALTER MASSART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WALTER MASSART
Products information WALTER MASSART

BTW identificatienummer (tax): BE08521789550
Ondernemingsnummer: 7267974853
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 480,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in WALTER MASSART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WALTER MASSART
(Get full report from official database of BE for WALTER MASSART)

Aanvulling soorten activiteiten voor WALTER MASSART
Addition kinds of activities for WALTER MASSART

23690200. Badpakken voor kinderen en strandkleding | Children's bathing suits and beachwear
26210202. Perkament | Parchment paper
30890614. Vulkanische vezelplaten, lakens, staven of buizen | Vulcanized fiber plates, sheets, rods, or tubes
33120700. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
50230502. Frames en framing, foto en spiegel | Frames and framing, picture and mirror
59991103. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
76239900. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec
80110511. Verloskundige | Obstetrician

Werken bij WALTER MASSART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WALTER MASSART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WALTER MASSART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WALTER MASSART. Looking for open vacancies in other companies

  • Pijpfitter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als pijpfitter voel je je helemaal thuis tussen buizen en pijpen. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Geen tussenstuk of materiaal is je onbekend. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om. Je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven.

  • Tekenaar (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Ervaren Brood- en banketbakker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: BVBA Bakkerij Buntinx-Withofs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een brood- en banketbakker. U werkt samen met de zaakvoerder om zowel brood als banket te bakken.

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

  • Industrieel elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van WALTER MASSART in sociale netwerken
Look for responds of WALTER MASSART in social networks

Lees alle opmerkingen voor WALTER MASSART. Laat een reactie achter voor WALTER MASSART. WALTER MASSART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WALTER MASSART. Leave a respond for WALTER MASSART. WALTER MASSART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WALTER MASSART op de google maps. Adres en contacten WALTER MASSART
Location of WALTER MASSART on the google maps. Address and contacts of WALTER MASSART

Andere gerelateerde bedrijven als come WALTER MASSART WALTER MASSART: Sintubin A | STUDIO TUBBAX T.V. | B.C. CINEY | JANSSENS-DEGROOTE | GERARD VAN DER CRUYSSEN

Other related companies as WALTER MASSART: Sintubin A | STUDIO TUBBAX T.V. | B.C. CINEY | JANSSENS-DEGROOTE | GERARD VAN DER CRUYSSEN

WALTER MASSART is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WALTER MASSART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08521789550. Het bedrijf WALTER MASSART bevindt zich op het adres: VIJF-APRILWARANDE 1B12; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 480,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in WALTER MASSART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WALTER MASSART is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WALTER MASSART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WALTER MASSART, openstaande posities, locatie van WALTER MASSART op de kaart.

WALTER MASSART is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is WALTER MASSART, company assigned to the tax number BE08521789550. The company WALTER MASSART is located at the address: VIJF-APRILWARANDE 1B12; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 480,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in WALTER MASSART were not found.
The main activity of WALTER MASSART is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WALTER MASSART is not available. You also can look at reviews of WALTER MASSART, open positions, location of WALTER MASSART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WALTER MASSART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WALTER MASSART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WALTER MASSART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WALTER MASSART, employees, financial statistics.