MARCH? DEVANT CHEZ VOUS

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • MARCH? DEVANT CHEZ VOUS
Private companiesUnited States Postal Service • MARCH? DEVANT CHEZ VOUS

Contactgegevens MARCH? DEVANT CHEZ VOUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCH? DEVANT CHEZ VOUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCH? DEVANT CHEZ VOUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PONT DE TRIMONT 10; 7903; LEUZE-EN-HAINAUT, België

Telefoon (phone): 69663760 (+32-69663760) 69663760 (+32-69663760)

Fax (fax): +32 (81) 786-62-68 +32 (81) 786-62-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCH? DEVANT CHEZ VOUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCH? DEVANT CHEZ VOUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCH? DEVANT CHEZ VOUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCH? DEVANT CHEZ VOUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCH? DEVANT CHEZ VOUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCH? DEVANT CHEZ VOUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCH? DEVANT CHEZ VOUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCH? DEVANT CHEZ VOUS
Products information MARCH? DEVANT CHEZ VOUS

BTW identificatienummer (tax): BE03299438476
Ondernemingsnummer: 6169891357
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MARCH? DEVANT CHEZ VOUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCH? DEVANT CHEZ VOUS
(Get full report from official database of BE for MARCH? DEVANT CHEZ VOUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCH? DEVANT CHEZ VOUS
Addition kinds of activities for MARCH? DEVANT CHEZ VOUS

872101. Auditiediensten | Auditing services
33120901. Locomotief wielen, gerold | Locomotive wheels, rolled
39490509. Spraakoproepen | Game calls
50230502. Frames en framing, foto en spiegel | Frames and framing, picture and mirror
50510103. Versterkingsnet, draad | Reinforcement mesh, wire
50720201. Bestek | Cutlery

Werken bij MARCH? DEVANT CHEZ VOUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCH? DEVANT CHEZ VOUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCH? DEVANT CHEZ VOUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCH? DEVANT CHEZ VOUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

  • SCHILDER (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: YES! TALENTS

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

Zoek naar antwoorden van MARCH? DEVANT CHEZ VOUS in sociale netwerken
Look for responds of MARCH? DEVANT CHEZ VOUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCH? DEVANT CHEZ VOUS. Laat een reactie achter voor MARCH? DEVANT CHEZ VOUS. MARCH? DEVANT CHEZ VOUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCH? DEVANT CHEZ VOUS. Leave a respond for MARCH? DEVANT CHEZ VOUS. MARCH? DEVANT CHEZ VOUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCH? DEVANT CHEZ VOUS op de google maps. Adres en contacten MARCH? DEVANT CHEZ VOUS
Location of MARCH? DEVANT CHEZ VOUS on the google maps. Address and contacts of MARCH? DEVANT CHEZ VOUS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCH? DEVANT CHEZ VOUS MARCH? DEVANT CHEZ VOUS: KBC | COLRUYT | SOC. AUTOMOB. DE WATERLOO | Vanderwilt Ph | Eurodynamics SA

Other related companies as MARCH? DEVANT CHEZ VOUS: KBC | COLRUYT | SOC. AUTOMOB. DE WATERLOO | Vanderwilt Ph | Eurodynamics SA

MARCH? DEVANT CHEZ VOUS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCH? DEVANT CHEZ VOUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03299438476. Het bedrijf MARCH? DEVANT CHEZ VOUS bevindt zich op het adres: RUE DU PONT DE TRIMONT 10; 7903; LEUZE-EN-HAINAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in MARCH? DEVANT CHEZ VOUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCH? DEVANT CHEZ VOUS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCH? DEVANT CHEZ VOUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCH? DEVANT CHEZ VOUS, openstaande posities, locatie van MARCH? DEVANT CHEZ VOUS op de kaart.

MARCH? DEVANT CHEZ VOUS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCH? DEVANT CHEZ VOUS, company assigned to the tax number BE03299438476. The company MARCH? DEVANT CHEZ VOUS is located at the address: RUE DU PONT DE TRIMONT 10; 7903; LEUZE-EN-HAINAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in MARCH? DEVANT CHEZ VOUS were not found.
The main activity of MARCH? DEVANT CHEZ VOUS is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCH? DEVANT CHEZ VOUS is not available. You also can look at reviews of MARCH? DEVANT CHEZ VOUS, open positions, location of MARCH? DEVANT CHEZ VOUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCH? DEVANT CHEZ VOUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCH? DEVANT CHEZ VOUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCH? DEVANT CHEZ VOUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCH? DEVANT CHEZ VOUS, employees, financial statistics.