ROMAIN MESTDAGH

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • ROMAIN MESTDAGH

Contactgegevens ROMAIN MESTDAGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROMAIN MESTDAGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROMAIN MESTDAGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEENWEGEL 2; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93715358 (+32-93715358) 93715358 (+32-93715358)

Fax (fax): +32 (3) 410-94-11 +32 (3) 410-94-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROMAIN MESTDAGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROMAIN MESTDAGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROMAIN MESTDAGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROMAIN MESTDAGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROMAIN MESTDAGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROMAIN MESTDAGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROMAIN MESTDAGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROMAIN MESTDAGH
Products information ROMAIN MESTDAGH

BTW identificatienummer (tax): BE08305084228
Ondernemingsnummer: 7388549804
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 283,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ROMAIN MESTDAGH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groenten and fruit Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROMAIN MESTDAGH
(Get full report from official database of BE for ROMAIN MESTDAGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROMAIN MESTDAGH
Addition kinds of activities for ROMAIN MESTDAGH

311103. Lederverwerking | Leather processing
379500. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
34710108. Rechroming auto bumpers | Rechroming auto bumpers
38260105. Massaspectroscopie instrumentatie | Mass spectroscopy instrumentation
38279910. Spiegels, optisch | Mirrors, optical
44929900. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec
50239902. Huishoudelijke artikelen, rieten, rotan of riet | Home furnishings, wicker, rattan or reed
51310210. Naaien accessoires | Sewing accessories
52110203. Garage deuren, verkoop en installatie | Garage doors, sale and installation
87320202. Sociologisch onderzoek | Sociological research

Werken bij ROMAIN MESTDAGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROMAIN MESTDAGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROMAIN MESTDAGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROMAIN MESTDAGH. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • Werfleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DE PINTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

  • Afwasser M/V (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: DRIEGHE - DE MULDER

    Type: Flexijob

    Voor onze brasserie 'de Plaetse' in Schellebelle, zijn wij op zoek naar een toffe nieuwe medewerker. Voor de afwas op vrijdagavond en zondag, in de drukkere periodes komt daar woensdag en donderdagavond bij. Zijn wij opzoek naar een medewerker die ordelijk en net hoog in het vaandel draagt. Iemand die zin heeft om in een toffe omgeving terecht te komen. Wij zoeken een flexijobber. Is afwassen jouw passie en wil je graag iets bijverdienen, aarzel niet en contacteer ons. Bekijk ook zeker even onze website www.deplaetse-schellebelle.be

Zoek naar antwoorden van ROMAIN MESTDAGH in sociale netwerken
Look for responds of ROMAIN MESTDAGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROMAIN MESTDAGH. Laat een reactie achter voor ROMAIN MESTDAGH. ROMAIN MESTDAGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROMAIN MESTDAGH. Leave a respond for ROMAIN MESTDAGH. ROMAIN MESTDAGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROMAIN MESTDAGH op de google maps. Adres en contacten ROMAIN MESTDAGH
Location of ROMAIN MESTDAGH on the google maps. Address and contacts of ROMAIN MESTDAGH

Andere gerelateerde bedrijven als come ROMAIN MESTDAGH ROMAIN MESTDAGH: FE. CHABOIS | GARAGE MASTIN | Begrafenissen Ceulemans BVBA | E 1000 Cars Ets SA | A PIP'S MUSIC

Other related companies as ROMAIN MESTDAGH: FE. CHABOIS | GARAGE MASTIN | Begrafenissen Ceulemans BVBA | E 1000 Cars Ets SA | A PIP'S MUSIC

ROMAIN MESTDAGH is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROMAIN MESTDAGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08305084228. Het bedrijf ROMAIN MESTDAGH bevindt zich op het adres: LEENWEGEL 2; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 283,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Groenten and fruit Gh. Producten gemaakt in ROMAIN MESTDAGH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROMAIN MESTDAGH is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROMAIN MESTDAGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROMAIN MESTDAGH, openstaande posities, locatie van ROMAIN MESTDAGH op de kaart.

ROMAIN MESTDAGH is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROMAIN MESTDAGH, company assigned to the tax number BE08305084228. The company ROMAIN MESTDAGH is located at the address: LEENWEGEL 2; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 283,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Groenten and fruit Gh. Products created in ROMAIN MESTDAGH were not found.
The main activity of ROMAIN MESTDAGH is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROMAIN MESTDAGH is not available. You also can look at reviews of ROMAIN MESTDAGH, open positions, location of ROMAIN MESTDAGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROMAIN MESTDAGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROMAIN MESTDAGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROMAIN MESTDAGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROMAIN MESTDAGH, employees, financial statistics.