MERCATOR BANK

Contactgegevens MERCATOR BANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERCATOR BANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERCATOR BANK

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): HERBERT HOOVERPLEIN 24; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16232275 (+32-16232275) 16232275 (+32-16232275)

Fax (fax): +32 (51) 306-46-66 +32 (51) 306-46-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERCATOR BANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERCATOR BANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERCATOR BANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERCATOR BANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERCATOR BANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERCATOR BANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERCATOR BANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERCATOR BANK
Products information MERCATOR BANK

BTW identificatienummer (tax): BE09351531982
Ondernemingsnummer: 4376647949
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in MERCATOR BANK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERCATOR BANK
(Get full report from official database of BE for MERCATOR BANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERCATOR BANK
Addition kinds of activities for MERCATOR BANK

20449902. Brouwers rijst | Brewers' rice
35690103. Filters, algemene lijn: industriële | Filters, general line: industrial
38250330. Watt-uur- en tijdschakelaars, gecombineerd | Watt-hour and time switch meters, combined
50630205. Elektrische bouwmaterialen | Electrical construction materials
70110400. Inns | Inns
73759903. Remote data base informatie retrieval | Remote data base information retrieval

Werken bij MERCATOR BANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERCATOR BANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERCATOR BANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERCATOR BANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Industrieel onderhoudsmedewerker m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaak bedrijf gelegen te Genk zijn wij dringend op zoek naar een industrieel reiniger voor een bedrijf in Houthalen. Je staat in voor het onderhoud van het terrein met de hogedrukreiniger. Ook dient er een trap gereinigd te worden. Je zal werken in koudere en warmere temperaturen.

  • Operator glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een glasproducent in de regio Hasselt zijn we op zoek naar een operator van (automatische) snijtafels  Je staat in voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas Je neemt de afgewerkte glasplaten van de snijtafel, manueel of met behulp van een kraan of rolbrug Je plaatst de platen op de correcte glaskarren Veiligheid en kwaliteit staan centraal in deze job Je werkt veilig door de procedures nauwgezet te volgen en je zorgt tevens voor een propere en ordelijke werkomgeving Je werkt nauwkeurig en voert regelmatige basis kwaliteitscontroles uit

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Turnhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • All-round winkelmedewerk(st)er (m/v) parttime of fulltime (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Vaste Job

    Carrefour Express Oudegem is op zoek naar een all round medewerk(st)er voor het vervullen van volgende functies: Bakkerij Groenten en fruit Aanvullen winkelrekken Klanten verwelkomen en behelpen Aannemen leveringen Kassawerk Kuiswerk Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • Vivid Resourcing - Lead .NET Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Brussels is looking for a Senior .NET developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role You will take a leading role in a development team. Development and support of application team Deal and risk management - Web API and deal booking   Required Skills A strong background in .NET core Strong knowledge of C# Good understanding of complex systems & business processes Test driven development Should be able to deploy oneself within a multi-functioning team Through knowledge of SQL Knowledge of Cloud technologies - AWS is desirable Knowledge of MongoDB is advantageous Experience working with REST API's would be advantageous Development experience with Angular and Python is a bonus Good knowledge of financial products - Forwards, Swaps, Options is beneficial Must speak at least a professional level of French English is also highly desirable   Details  Location: Brussels    Duration: 12 Months (plus extensions) Start Date: ASAP    If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van MERCATOR BANK in sociale netwerken
Look for responds of MERCATOR BANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERCATOR BANK. Laat een reactie achter voor MERCATOR BANK. MERCATOR BANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERCATOR BANK. Leave a respond for MERCATOR BANK. MERCATOR BANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERCATOR BANK op de google maps. Adres en contacten MERCATOR BANK
Location of MERCATOR BANK on the google maps. Address and contacts of MERCATOR BANK

Andere gerelateerde bedrijven als come MERCATOR BANK MERCATOR BANK: HAGO | EUROFLOR | COIFFURE ANJA | MINET FRANZ & FRANCOIS | CTP bvba

Other related companies as MERCATOR BANK: HAGO | EUROFLOR | COIFFURE ANJA | MINET FRANZ & FRANCOIS | CTP bvba

MERCATOR BANK is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is MERCATOR BANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09351531982. Het bedrijf MERCATOR BANK bevindt zich op het adres: HERBERT HOOVERPLEIN 24; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in MERCATOR BANK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MERCATOR BANK is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERCATOR BANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERCATOR BANK, openstaande posities, locatie van MERCATOR BANK op de kaart.

MERCATOR BANK is a company, that was registered 1990 in Leuven region, Belgium. Full name of company is MERCATOR BANK, company assigned to the tax number BE09351531982. The company MERCATOR BANK is located at the address: HERBERT HOOVERPLEIN 24; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in MERCATOR BANK were not found.
The main activity of MERCATOR BANK is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MERCATOR BANK is not available. You also can look at reviews of MERCATOR BANK, open positions, location of MERCATOR BANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERCATOR BANK, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERCATOR BANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERCATOR BANK, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERCATOR BANK, employees, financial statistics.