LANDBOUWKREDIET

Contactgegevens LANDBOUWKREDIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANDBOUWKREDIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANDBOUWKREDIET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE VREUNTE 19; 3473; KORTENAKEN, België

Telefoon (phone): 16779058 (+32-16779058) 16779058 (+32-16779058)

Fax (fax): +32 (81) 705-96-63 +32 (81) 705-96-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANDBOUWKREDIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANDBOUWKREDIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANDBOUWKREDIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANDBOUWKREDIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANDBOUWKREDIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANDBOUWKREDIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANDBOUWKREDIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANDBOUWKREDIET
Products information LANDBOUWKREDIET

BTW identificatienummer (tax): BE08917022705
Ondernemingsnummer: 1413085937
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 884,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LANDBOUWKREDIET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANDBOUWKREDIET
(Get full report from official database of BE for LANDBOUWKREDIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANDBOUWKREDIET
Addition kinds of activities for LANDBOUWKREDIET

175100. Timmerwerk | Carpentry work
222104. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
249900. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
325902. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
01759907. Persimmon boomgaard | Persimmon orchard
51139907. Drukgevoelige tape | Pressure sensitive tape

Werken bij LANDBOUWKREDIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANDBOUWKREDIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANDBOUWKREDIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANDBOUWKREDIET. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Magazijnier (m/v) dagploeg of 2 ploegen Temse - snelle opstart (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot boekenmagazijn in Temse zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die in de dagploeg (8u-16u06) en/of 2-ploegen (6u-14u06 & 12u30-20u36) kunnen werken. Jouw taken bestaan oa uit: manueel orderpicken (fysiek werk) scanning ...

  • CHAUFFEUR C MET WEEKENDWERK (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Technieken Bogaerts

    Type: Vaste Job

    Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

  • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TVH CONSULT

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

Zoek naar antwoorden van LANDBOUWKREDIET in sociale netwerken
Look for responds of LANDBOUWKREDIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANDBOUWKREDIET. Laat een reactie achter voor LANDBOUWKREDIET. LANDBOUWKREDIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANDBOUWKREDIET. Leave a respond for LANDBOUWKREDIET. LANDBOUWKREDIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANDBOUWKREDIET op de google maps. Adres en contacten LANDBOUWKREDIET
Location of LANDBOUWKREDIET on the google maps. Address and contacts of LANDBOUWKREDIET

Andere gerelateerde bedrijven als come LANDBOUWKREDIET LANDBOUWKREDIET: FRANS GEERAERS | DEGHILAGE | Logeot | Garnilux | Claerman

Other related companies as LANDBOUWKREDIET: FRANS GEERAERS | DEGHILAGE | Logeot | Garnilux | Claerman

LANDBOUWKREDIET is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANDBOUWKREDIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08917022705. Het bedrijf LANDBOUWKREDIET bevindt zich op het adres: GROTE VREUNTE 19; 3473; KORTENAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 884,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in LANDBOUWKREDIET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LANDBOUWKREDIET is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANDBOUWKREDIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANDBOUWKREDIET, openstaande posities, locatie van LANDBOUWKREDIET op de kaart.

LANDBOUWKREDIET is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANDBOUWKREDIET, company assigned to the tax number BE08917022705. The company LANDBOUWKREDIET is located at the address: GROTE VREUNTE 19; 3473; KORTENAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 884,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in LANDBOUWKREDIET were not found.
The main activity of LANDBOUWKREDIET is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LANDBOUWKREDIET is not available. You also can look at reviews of LANDBOUWKREDIET, open positions, location of LANDBOUWKREDIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANDBOUWKREDIET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANDBOUWKREDIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANDBOUWKREDIET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANDBOUWKREDIET, employees, financial statistics.