Orient (L')

Contactgegevens Orient (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orient (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Orient (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Braban?onne 65; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 732 37 60 (+32-02 732 37 60) 02 732 37 60 (+32-02 732 37 60)

Fax (fax): +32 (14) 317-27-74 +32 (14) 317-27-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orient (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orient (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orient (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orient (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orient (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orient (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orient (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orient (L')
Products information Orient (L')

BTW identificatienummer (tax): BE07615966796
Ondernemingsnummer: 6483001708
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Orient (L') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orient (L')
(Get full report from official database of BE for Orient (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Orient (L')
Addition kinds of activities for Orient (L')

911104. Bestuurskantoren, niveau van overheid | Executive offices, level of government
20480000. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
22419901. Koorden, stof | Cords, fabric
32920504. Tubing, asbest | Tubing, asbestos
34290302. Bagagedrager, auto top | Luggage racks, car top
38450114. Otoscopen, electromedical | Otoscopes, electromedical
50460303. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
83999901. Advocacy groep | Advocacy group

Werken bij Orient (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orient (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orient (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orient (L'). Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker aansluiter (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn aannemers van openbare werken en zoeken een gemotiveerd persoon om putten te maken voor aansluiting van gas en electriciteit. Er is kans om door te groeien. U beschikt over een goede fysiek want u helpt bij het leggen van kabels in de sleuven.

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Elektricien (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen over geheel België zijn wij op zoek naar ervaren elektriekers die zelfstandig kunnen werken.

  • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

  • HUISHOUDHULP MARIAKERKE (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Mariakerke. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

Zoek naar antwoorden van Orient (L') in sociale netwerken
Look for responds of Orient (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orient (L'). Laat een reactie achter voor Orient (L'). Orient (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orient (L'). Leave a respond for Orient (L'). Orient (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orient (L') op de google maps. Adres en contacten Orient (L')
Location of Orient (L') on the google maps. Address and contacts of Orient (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Orient (L') Orient (L'): DIRK BULTEEL | SINIA ROBERT ACCOUNTANTSKANT | MAROQUINERIE GILANCE S.A. | ILSE VERDEYEN | MAZEDIAM

Other related companies as Orient (L'): DIRK BULTEEL | SINIA ROBERT ACCOUNTANTSKANT | MAROQUINERIE GILANCE S.A. | ILSE VERDEYEN | MAZEDIAM

Orient (L') is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Orient (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07615966796. Het bedrijf Orient (L') bevindt zich op het adres: Avenue de la Braban?onne 65; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 524,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Orient (L') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Orient (L') is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orient (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orient (L'), openstaande posities, locatie van Orient (L') op de kaart.

Orient (L') is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Orient (L'), company assigned to the tax number BE07615966796. The company Orient (L') is located at the address: Avenue de la Braban?onne 65; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 524,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Grocers. Products created in Orient (L') were not found.
The main activity of Orient (L') is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Orient (L') is not available. You also can look at reviews of Orient (L'), open positions, location of Orient (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orient (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orient (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orient (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orient (L'), employees, financial statistics.