Mille et une Saveur (Aux)

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Mille et une Saveur (Aux)
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Mille et une Saveur (Aux)

Contactgegevens Mille et une Saveur (Aux): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mille et une Saveur (Aux): address, phone, fax, email, website, opening hours

Mille et une Saveur (Aux)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Fragnée 139; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 254 03 00 (+32-04 254 03 00) 04 254 03 00 (+32-04 254 03 00)

Fax (fax): +32 (58) 824-17-70 +32 (58) 824-17-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mille et une Saveur (Aux): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mille et une Saveur (Aux)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mille et une Saveur (Aux)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mille et une Saveur (Aux), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mille et une Saveur (Aux). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mille et une Saveur (Aux), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mille et une Saveur (Aux). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mille et une Saveur (Aux)
Products information Mille et une Saveur (Aux)

BTW identificatienummer (tax): BE08002136230
Ondernemingsnummer: 3439239501
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 319,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Mille et une Saveur (Aux) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mille et une Saveur (Aux)
(Get full report from official database of BE for Mille et une Saveur (Aux))

Aanvulling soorten activiteiten voor Mille et une Saveur (Aux)
Addition kinds of activities for Mille et une Saveur (Aux)

8059. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
228104. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
17969903. Machines demonteren | Machinery dismantling
27410207. Kaarten: publicatie en afdrukken | Maps: publishing and printing
36480104. Schijnwerpers | Floodlights
51220303. Biologische producten en geassocieerde producten | Biologicals and allied products
57190301. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
73759900. Informatie retrieval diensten, nec | Information retrieval services, nec

Werken bij Mille et une Saveur (Aux): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mille et une Saveur (Aux): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mille et une Saveur (Aux). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mille et une Saveur (Aux). Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

  • Logopedist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd logopedist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • zorgleerkracht (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: VRIJE BASISSCHOOL

    Type: Werfreserve

    zorg bieden in verschillende klassen onder verschillende vormen van co-teaching

  • Flexijob zaalmedewerker (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: ' T RIETLAER

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! 't Rietlaer is een feestzaal te Rillaar, waar 'ontmoeten en beleven' centraal staat. Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van Mille et une Saveur (Aux) in sociale netwerken
Look for responds of Mille et une Saveur (Aux) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mille et une Saveur (Aux). Laat een reactie achter voor Mille et une Saveur (Aux). Mille et une Saveur (Aux) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mille et une Saveur (Aux). Leave a respond for Mille et une Saveur (Aux). Mille et une Saveur (Aux) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mille et une Saveur (Aux) op de google maps. Adres en contacten Mille et une Saveur (Aux)
Location of Mille et une Saveur (Aux) on the google maps. Address and contacts of Mille et une Saveur (Aux)

Andere gerelateerde bedrijven als come Mille et une Saveur (Aux) Mille et une Saveur (Aux): NICOLE KLINCK | Gentronics BVBA | GELAUDE-FOURNIER | TOUTOU 2000 | ERIK DEVLIES

Other related companies as Mille et une Saveur (Aux): NICOLE KLINCK | Gentronics BVBA | GELAUDE-FOURNIER | TOUTOU 2000 | ERIK DEVLIES

Mille et une Saveur (Aux) is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mille et une Saveur (Aux), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08002136230. Het bedrijf Mille et une Saveur (Aux) bevindt zich op het adres: Rue de Fragnée 139; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 319,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Mille et une Saveur (Aux) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mille et une Saveur (Aux) is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mille et une Saveur (Aux) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mille et une Saveur (Aux), openstaande posities, locatie van Mille et une Saveur (Aux) op de kaart.

Mille et une Saveur (Aux) is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mille et une Saveur (Aux), company assigned to the tax number BE08002136230. The company Mille et une Saveur (Aux) is located at the address: Rue de Fragnée 139; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 319,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Grocers. Products created in Mille et une Saveur (Aux) were not found.
The main activity of Mille et une Saveur (Aux) is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mille et une Saveur (Aux) is not available. You also can look at reviews of Mille et une Saveur (Aux), open positions, location of Mille et une Saveur (Aux) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mille et une Saveur (Aux), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mille et une Saveur (Aux), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mille et une Saveur (Aux), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mille et une Saveur (Aux), employees, financial statistics.