Mann-Voeding H & J

Contactgegevens Mann-Voeding H & J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mann-Voeding H & J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mann-Voeding H & J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maastrichterstraat 95; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 32 17 40 (+32-011 32 17 40) 011 32 17 40 (+32-011 32 17 40)

Fax (fax): +32 (53) 734-48-91 +32 (53) 734-48-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mann-Voeding H & J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mann-Voeding H & J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mann-Voeding H & J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mann-Voeding H & J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mann-Voeding H & J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mann-Voeding H & J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mann-Voeding H & J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mann-Voeding H & J
Products information Mann-Voeding H & J

BTW identificatienummer (tax): BE09456726074
Ondernemingsnummer: 7477813720
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 618,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Mann-Voeding H & J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mann-Voeding H & J
(Get full report from official database of BE for Mann-Voeding H & J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mann-Voeding H & J
Addition kinds of activities for Mann-Voeding H & J

14999911. Perliet mijnbouw | Perlite mining
22520103. sokken | Socks
24999909. Korenmaatregelen, hout | Grain measures, wood
27590903. Tickets: drukwerk, NSK | Tickets: printing, nsk
28139903. argon | Argon
35470211. Structurele molens (walserij apparatuur) | Structural mills (rolling mill equipment)
59210100. Wijn en bier | Wine and beer
87489905. Milieuconsultant | Environmental consultant

Werken bij Mann-Voeding H & J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mann-Voeding H & J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mann-Voeding H & J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mann-Voeding H & J. Looking for open vacancies in other companies

  • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (fulltime of parttime) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken; opruimen; strijken; boodschappen doen; koken; ramen wassen; toezien op productvoorraad; ... Klanten in Regio Brugge Zuienkerke Knokke Heist

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • Meet-en regeltechnieker (DAGDIENST) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: CITRIQUE BELGE

    Type: Vaste Job

    Analytisch storingzoeken en doelgericht storingsonderhoud om de continuïteit van de fabriek maximaal te waarborgen. Alsook het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken zodanig dat de optimale werking van de installaties en apparatuur gegarandeerd blijft. De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten: Uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; Uitvoeren van storingsanalyses; ISO kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; Interveniëren in het domein van de meet-, regel en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout-tagout procedures ter voorbereiding van geplande onderhoudswerken inclusief functionele controle vóór herindienstname;

  • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: ECOLE PARIS

    Type: Werfreserve

    Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

Zoek naar antwoorden van Mann-Voeding H & J in sociale netwerken
Look for responds of Mann-Voeding H & J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mann-Voeding H & J. Laat een reactie achter voor Mann-Voeding H & J. Mann-Voeding H & J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mann-Voeding H & J. Leave a respond for Mann-Voeding H & J. Mann-Voeding H & J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mann-Voeding H & J op de google maps. Adres en contacten Mann-Voeding H & J
Location of Mann-Voeding H & J on the google maps. Address and contacts of Mann-Voeding H & J

Andere gerelateerde bedrijven als come Mann-Voeding H & J Mann-Voeding H & J: ZAKENKANTOOR HAELTERMAN | IDES MYNY | HUIS FRANCO BELGE | VERHELST KEUKENS & SANITAIR | RAPHAEL VAN HOORNYCK

Other related companies as Mann-Voeding H & J: ZAKENKANTOOR HAELTERMAN | IDES MYNY | HUIS FRANCO BELGE | VERHELST KEUKENS & SANITAIR | RAPHAEL VAN HOORNYCK

Mann-Voeding H & J is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mann-Voeding H & J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09456726074. Het bedrijf Mann-Voeding H & J bevindt zich op het adres: Maastrichterstraat 95; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 618,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Mann-Voeding H & J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mann-Voeding H & J is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mann-Voeding H & J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mann-Voeding H & J, openstaande posities, locatie van Mann-Voeding H & J op de kaart.

Mann-Voeding H & J is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mann-Voeding H & J, company assigned to the tax number BE09456726074. The company Mann-Voeding H & J is located at the address: Maastrichterstraat 95; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 618,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Grocers. Products created in Mann-Voeding H & J were not found.
The main activity of Mann-Voeding H & J is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mann-Voeding H & J is not available. You also can look at reviews of Mann-Voeding H & J, open positions, location of Mann-Voeding H & J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mann-Voeding H & J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mann-Voeding H & J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mann-Voeding H & J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mann-Voeding H & J, employees, financial statistics.