KREDIET AAN DE NIJVERHEID

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • KREDIET AAN DE NIJVERHEID
Private companiesFood Stores • KREDIET AAN DE NIJVERHEID

Contactgegevens KREDIET AAN DE NIJVERHEID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KREDIET AAN DE NIJVERHEID: address, phone, fax, email, website, opening hours

KREDIET AAN DE NIJVERHEID

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): FRANKRIJKLEI 81; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32231711 32231711

Fax (fax): +32 (81) 670-64-77 +32 (81) 670-64-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KREDIET AAN DE NIJVERHEID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KREDIET AAN DE NIJVERHEID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KREDIET AAN DE NIJVERHEID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KREDIET AAN DE NIJVERHEID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KREDIET AAN DE NIJVERHEID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KREDIET AAN DE NIJVERHEID
Products information KREDIET AAN DE NIJVERHEID

BTW identificatienummer (tax): BE04114074707
Ondernemingsnummer: 1963775634
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 519,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in KREDIET AAN DE NIJVERHEID zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KREDIET AAN DE NIJVERHEID
(Get full report from official database of BE for KREDIET AAN DE NIJVERHEID)

Aanvulling soorten activiteiten voor KREDIET AAN DE NIJVERHEID
Addition kinds of activities for KREDIET AAN DE NIJVERHEID

145999. Klei en aanverwante mineralen, nec, nec | Clay and related minerals, nec, nec
966100. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
37959904. Tanks, militair, inclusief fabrieksherbouw | Tanks, military, including factory rebuilding
50820403. Baggers en sleeplijnen, behalve schepen | Dredges and draglines, except ships
59320501. Kantoormeubilair, tweedehands | Office furniture, secondhand
60829900. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec
80620000. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals

Werken bij KREDIET AAN DE NIJVERHEID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KREDIET AAN DE NIJVERHEID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Looking for open vacancies in other companies

  • procesoperator met passie voor chocolade 2 ploegen, Brugge (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gefascineerd door productiemachines en -processen maar heb je ook een passie voor chocolade? Dan zoeken wij jou! Voor een chocoladefabriek te Brugge zoeken wij een gemotiveerde operator met verantwoordelijkheidsgevoel. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: - Opvolgen van het productieproces van a tot z - Controle van de uitgevoerde werken - Controle van de machines, vb temperatuur, viscositeit,... - Wissels voorbereiden - Afgewerkte paletten naar het magazijn brengen - Documenten invullen m.b.t. productieproces - Reinigen van de machines - Nieuwe medewerkers begeleiden op hun eerste werkdag - Inspringen bij de productiemedewerkers indien nodig - ... Kortom, veel afwisseling in 1 job!

  • Grondwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt samen met een hele ploeg ingezet voor het uitvoeren van diverse grondwerken en algemene werkzaamheden in het aanleggen van verkavelingen, opritten en parkeerterreinen. Tot je takenpakket behoren schuppen, kabels leggen, nutsleidingen plaatsen, herbestrating, ...

  • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • Studentenjob (m/v) te Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUNKEMÖLLER MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • Magazijnbediende (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

  • hulpkok (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    hulpkok

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een kinesitherapeut / osteopaat (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

    Type: Flexijob

    Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van KREDIET AAN DE NIJVERHEID in sociale netwerken
Look for responds of KREDIET AAN DE NIJVERHEID in social networks

Lees alle opmerkingen voor KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Laat een reactie achter voor KREDIET AAN DE NIJVERHEID. KREDIET AAN DE NIJVERHEID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Leave a respond for KREDIET AAN DE NIJVERHEID. KREDIET AAN DE NIJVERHEID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KREDIET AAN DE NIJVERHEID op de google maps. Adres en contacten KREDIET AAN DE NIJVERHEID
Location of KREDIET AAN DE NIJVERHEID on the google maps. Address and contacts of KREDIET AAN DE NIJVERHEID

Andere gerelateerde bedrijven als come KREDIET AAN DE NIJVERHEID KREDIET AAN DE NIJVERHEID: Vermeire | SURFSIDE | Servaege NV | Gaillard G | TOM DE WINTER

Other related companies as KREDIET AAN DE NIJVERHEID: Vermeire | SURFSIDE | Servaege NV | Gaillard G | TOM DE WINTER

KREDIET AAN DE NIJVERHEID is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is KREDIET AAN DE NIJVERHEID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04114074707. Het bedrijf KREDIET AAN DE NIJVERHEID bevindt zich op het adres: FRANKRIJKLEI 81; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 519,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in KREDIET AAN DE NIJVERHEID zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KREDIET AAN DE NIJVERHEID is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KREDIET AAN DE NIJVERHEID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KREDIET AAN DE NIJVERHEID, openstaande posities, locatie van KREDIET AAN DE NIJVERHEID op de kaart.

KREDIET AAN DE NIJVERHEID is a company, that was registered 2007 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is KREDIET AAN DE NIJVERHEID, company assigned to the tax number BE04114074707. The company KREDIET AAN DE NIJVERHEID is located at the address: FRANKRIJKLEI 81; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 519,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in KREDIET AAN DE NIJVERHEID were not found.
The main activity of KREDIET AAN DE NIJVERHEID is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KREDIET AAN DE NIJVERHEID is not available. You also can look at reviews of KREDIET AAN DE NIJVERHEID, open positions, location of KREDIET AAN DE NIJVERHEID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KREDIET AAN DE NIJVERHEID, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KREDIET AAN DE NIJVERHEID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KREDIET AAN DE NIJVERHEID, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KREDIET AAN DE NIJVERHEID, employees, financial statistics.