Jardin du Haut Pré(le)

Contactgegevens Jardin du Haut Pré(le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jardin du Haut Pré(le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Jardin du Haut Pré(le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Henri Baron 33; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 226 29 62 (+32-04 226 29 62) 04 226 29 62 (+32-04 226 29 62)

Fax (fax): +32 (71) 837-43-82 +32 (71) 837-43-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jardin du Haut Pré(le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jardin du Haut Pré(le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jardin du Haut Pré(le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jardin du Haut Pré(le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jardin du Haut Pré(le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jardin du Haut Pré(le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jardin du Haut Pré(le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jardin du Haut Pré(le)
Products information Jardin du Haut Pré(le)

BTW identificatienummer (tax): BE08839019775
Ondernemingsnummer: 7878540039
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 140,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Jardin du Haut Pré(le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jardin du Haut Pré(le)
(Get full report from official database of BE for Jardin du Haut Pré(le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Jardin du Haut Pré(le)
Addition kinds of activities for Jardin du Haut Pré(le)

281699. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
20330310. Vruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruits: packaged in cans, jars, etc.
25319903. Stoelen, draagbaar vouwen | Chairs, portable folding
38240210. Tally tellers | Tally counters
38250107. Analysatoren voor verbrandingsmotor, om elektronica te testen | Internal combustion engine analyzers, to test electronics
39991300. Reclame display producten | Advertising display products
59619901. Kunst en ambachten apparatuur en benodigdheden, postorder | Arts and crafts equipment and supplies, mail order
87420201. Compensatie- en voordelenplanningskonsultant | Compensation and benefits planning consultant
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.

Werken bij Jardin du Haut Pré(le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jardin du Haut Pré(le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jardin du Haut Pré(le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jardin du Haut Pré(le). Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

  • Jobstudent (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

  • Jobstudent weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Nazareth zijn we op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten. Je zult meehelpen in de verschillende afdelingen bij het aanvullen, klanten bedienen, kassawerk, ...

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Tekenaar Trappen en Balustrades (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar (m/v) in dit bedrijf actief in trappen, balustrades & tal van andere metaalconstructies, sta jij in voor het uittekenen van alle projecten. - Je gaat opmeten op de werf. - Je tekent het volledige project uit a.d.h.v. de gegevens van de opmeting enerzijds en de wensen van de klanten anderzijds. - Aan de hand van de tekeningen zorg je voor een correcte berekening van de nodige materialen (staal, inox en andere benodigdheden). - Je onderhoudt contacten met interne collega's omtrent planning, technische uitvoering en kwaliteitsbewaking. - Je hebt ook nauwe contacten met werfleiders: denk aan werfvergaderingen voor en tijdens de uitvoering van een project. - In de toekomst hou je je ook bezig met de waterstraalmachine; van offerte over tekening tot effectieve realisatie.

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

Zoek naar antwoorden van Jardin du Haut Pré(le) in sociale netwerken
Look for responds of Jardin du Haut Pré(le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jardin du Haut Pré(le). Laat een reactie achter voor Jardin du Haut Pré(le). Jardin du Haut Pré(le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jardin du Haut Pré(le). Leave a respond for Jardin du Haut Pré(le). Jardin du Haut Pré(le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jardin du Haut Pré(le) op de google maps. Adres en contacten Jardin du Haut Pré(le)
Location of Jardin du Haut Pré(le) on the google maps. Address and contacts of Jardin du Haut Pré(le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Jardin du Haut Pré(le) Jardin du Haut Pré(le): De Clercq D | MEEDIA | AP Centre (Les) | 'T JAGERSHOF | WOONSTYLE BEUN

Other related companies as Jardin du Haut Pré(le): De Clercq D | MEEDIA | AP Centre (Les) | 'T JAGERSHOF | WOONSTYLE BEUN

Jardin du Haut Pré(le) is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jardin du Haut Pré(le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08839019775. Het bedrijf Jardin du Haut Pré(le) bevindt zich op het adres: Rue Henri Baron 33; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 140,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Jardin du Haut Pré(le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jardin du Haut Pré(le) is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jardin du Haut Pré(le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jardin du Haut Pré(le), openstaande posities, locatie van Jardin du Haut Pré(le) op de kaart.

Jardin du Haut Pré(le) is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jardin du Haut Pré(le), company assigned to the tax number BE08839019775. The company Jardin du Haut Pré(le) is located at the address: Rue Henri Baron 33; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 140,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Grocers. Products created in Jardin du Haut Pré(le) were not found.
The main activity of Jardin du Haut Pré(le) is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Jardin du Haut Pré(le) is not available. You also can look at reviews of Jardin du Haut Pré(le), open positions, location of Jardin du Haut Pré(le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jardin du Haut Pré(le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jardin du Haut Pré(le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jardin du Haut Pré(le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jardin du Haut Pré(le), employees, financial statistics.