METAUX EMBOUTIS

Contactgegevens METAUX EMBOUTIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data METAUX EMBOUTIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

METAUX EMBOUTIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 176, Rue Haute-Marexhe 4040 Herstal - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-48-08-28 32-42-48-08-28

Fax (fax): 32-42-48-00-41 32-42-48-00-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) METAUX EMBOUTIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "METAUX EMBOUTIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "METAUX EMBOUTIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van METAUX EMBOUTIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen METAUX EMBOUTIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of METAUX EMBOUTIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees METAUX EMBOUTIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti METAUX EMBOUTIS
Products information METAUX EMBOUTIS

BTW identificatienummer (tax): BE08601715087
Ondernemingsnummer: 8660766601
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 382,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in METAUX EMBOUTIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boilerwork

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor METAUX EMBOUTIS
(Get full report from official database of BE for METAUX EMBOUTIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor METAUX EMBOUTIS
Addition kinds of activities for METAUX EMBOUTIS

5441. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
363901. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
24490201. Vaten: hout, gecoördineerd | Barrels: wood, coopered
28790107. Pesticiden, landbouw of huishoudens | Pesticides, agricultural or household
32720704. Gegoten steen, beton | Cast stone, concrete
79970504. Tennisclub, lidmaatschap | Tennis club, membership

Werken bij METAUX EMBOUTIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in METAUX EMBOUTIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor METAUX EMBOUTIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for METAUX EMBOUTIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Machineoperator (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

 • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

 • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

 • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

 • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

 • Verkoper / Verkoopster Tuincentrum & Hobby (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper/verkoopster bij onze klant die gespecialiseerd is in Tuin en hobby artikelen zal jouw takenpakket bestaan uit Begroeten van de klanten met een grote glimlach Actief verkopen Aanvullen Winkel op orde houden Adviseren van de klanten

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

 • Parkwachter (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

 • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

 • Schrijnwerker Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijwerker/klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van METAUX EMBOUTIS in sociale netwerken
Look for responds of METAUX EMBOUTIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor METAUX EMBOUTIS. Laat een reactie achter voor METAUX EMBOUTIS. METAUX EMBOUTIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for METAUX EMBOUTIS. Leave a respond for METAUX EMBOUTIS. METAUX EMBOUTIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie METAUX EMBOUTIS op de google maps. Adres en contacten METAUX EMBOUTIS
Location of METAUX EMBOUTIS on the google maps. Address and contacts of METAUX EMBOUTIS

Andere gerelateerde bedrijven als come METAUX EMBOUTIS METAUX EMBOUTIS: HET BOERENHUIS | ROXIM VIDEO PRODUCTION | Caron Stéphanie | MARC ADRIAENSSENS | DENIS BECKX

Other related companies as METAUX EMBOUTIS: HET BOERENHUIS | ROXIM VIDEO PRODUCTION | Caron Stéphanie | MARC ADRIAENSSENS | DENIS BECKX

METAUX EMBOUTIS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is METAUX EMBOUTIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08601715087. Het bedrijf METAUX EMBOUTIS bevindt zich op het adres: 176, Rue Haute-Marexhe 4040 Herstal - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 382,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boilerwork. Producten gemaakt in METAUX EMBOUTIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van METAUX EMBOUTIS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van METAUX EMBOUTIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van METAUX EMBOUTIS, openstaande posities, locatie van METAUX EMBOUTIS op de kaart.

METAUX EMBOUTIS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is METAUX EMBOUTIS, company assigned to the tax number BE08601715087. The company METAUX EMBOUTIS is located at the address: 176, Rue Haute-Marexhe 4040 Herstal - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 382,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boilerwork. Products created in METAUX EMBOUTIS were not found.
The main activity of METAUX EMBOUTIS is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of METAUX EMBOUTIS is not available. You also can look at reviews of METAUX EMBOUTIS, open positions, location of METAUX EMBOUTIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over METAUX EMBOUTIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf METAUX EMBOUTIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about METAUX EMBOUTIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company METAUX EMBOUTIS, employees, financial statistics.