Duquesne Marilu (Centra)

Contactgegevens Duquesne Marilu (Centra): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duquesne Marilu (Centra): address, phone, fax, email, website, opening hours

Duquesne Marilu (Centra)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph Lizon 24; 7950; Chièvres (Huissignies), België

Telefoon (phone): 069 68 92 74 (+32-069 68 92 74) 069 68 92 74 (+32-069 68 92 74)

Fax (fax): +32 (14) 348-36-76 +32 (14) 348-36-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duquesne Marilu (Centra): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duquesne Marilu (Centra)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duquesne Marilu (Centra)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duquesne Marilu (Centra), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duquesne Marilu (Centra). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duquesne Marilu (Centra), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duquesne Marilu (Centra). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duquesne Marilu (Centra)
Products information Duquesne Marilu (Centra)

BTW identificatienummer (tax): BE06492614746
Ondernemingsnummer: 1165069580
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Duquesne Marilu (Centra) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duquesne Marilu (Centra)
(Get full report from official database of BE for Duquesne Marilu (Centra))

Aanvulling soorten activiteiten voor Duquesne Marilu (Centra)
Addition kinds of activities for Duquesne Marilu (Centra)

286501. Kleurstoffen en pigmenten | Dyes and pigments
27419909. Internet uitgeverij en uitzendingen | Internet publishing and broadcasting
31310103. Clasps, schoen | Clasps, shoe
32590202. Schoorsteenblaasjes, klei | Chimney thimbles, clay
38610315. Stands, camera en projector | Stands, camera and projector
51480101. Banaan rijping | Banana ripening
51699902. Carbon zwart | Carbon black
79930100. Muziekmachines | Music machines

Werken bij Duquesne Marilu (Centra): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duquesne Marilu (Centra): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duquesne Marilu (Centra). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duquesne Marilu (Centra). Looking for open vacancies in other companies

  • REACHTRUCKCHAUFFEUR DSV GENT VOLTIJDS 6266389 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DSV Solutions, wereldwijd actief in Transport via de weg, lucht en water en bovendien ook Warehousing. De vestiging in Desteldonk (Gent Zeehaven) heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot de top van toeleveranciers . Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder Jouw taken/verantwoordelijkheden zijn: Laden en verplaatsen van goederen met de reachtruck Verdelen van de ladingen in verschillende opslagzones in het magazijn. Goederen in ontvangst nemen en kwaliteitscontrole uitvoeren Orderpicking/packing

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Team Lead Finance (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: CCV Belgium

    Type: Vaste Job

    Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILY DRIVE

    Type: Flexijob

    Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van Duquesne Marilu (Centra) in sociale netwerken
Look for responds of Duquesne Marilu (Centra) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duquesne Marilu (Centra). Laat een reactie achter voor Duquesne Marilu (Centra). Duquesne Marilu (Centra) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duquesne Marilu (Centra). Leave a respond for Duquesne Marilu (Centra). Duquesne Marilu (Centra) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duquesne Marilu (Centra) op de google maps. Adres en contacten Duquesne Marilu (Centra)
Location of Duquesne Marilu (Centra) on the google maps. Address and contacts of Duquesne Marilu (Centra)

Andere gerelateerde bedrijven als come Duquesne Marilu (Centra) Duquesne Marilu (Centra): FLI.C.T.S. NV | Deboulle C | AUDIO VISUAL OPTION (MR LISSOIR) | Image Express | LA POSTE

Other related companies as Duquesne Marilu (Centra): FLI.C.T.S. NV | Deboulle C | AUDIO VISUAL OPTION (MR LISSOIR) | Image Express | LA POSTE

Duquesne Marilu (Centra) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Duquesne Marilu (Centra), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06492614746. Het bedrijf Duquesne Marilu (Centra) bevindt zich op het adres: Rue Joseph Lizon 24; 7950; Chièvres (Huissignies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Duquesne Marilu (Centra) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Duquesne Marilu (Centra) is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duquesne Marilu (Centra) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duquesne Marilu (Centra), openstaande posities, locatie van Duquesne Marilu (Centra) op de kaart.

Duquesne Marilu (Centra) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Duquesne Marilu (Centra), company assigned to the tax number BE06492614746. The company Duquesne Marilu (Centra) is located at the address: Rue Joseph Lizon 24; 7950; Chièvres (Huissignies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Grocers. Products created in Duquesne Marilu (Centra) were not found.
The main activity of Duquesne Marilu (Centra) is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Duquesne Marilu (Centra) is not available. You also can look at reviews of Duquesne Marilu (Centra), open positions, location of Duquesne Marilu (Centra) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duquesne Marilu (Centra), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duquesne Marilu (Centra), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duquesne Marilu (Centra), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duquesne Marilu (Centra), employees, financial statistics.