FLAPCOA BELGIUM NV

Contactgegevens FLAPCOA BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAPCOA BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAPCOA BELGIUM NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Kipdorpvest 40-42 2000 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-33-94-23 32-32-33-94-23

Fax (fax): 32-32-33-95-53 32-32-33-95-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAPCOA BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAPCOA BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAPCOA BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAPCOA BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAPCOA BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAPCOA BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAPCOA BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAPCOA BELGIUM NV
Products information FLAPCOA BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE04794677734
Ondernemingsnummer: 2782806396
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLAPCOA BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Erection and dismantling of industrial plants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAPCOA BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLAPCOA BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAPCOA BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLAPCOA BELGIUM NV

329903. Sier- en bouwkunstwerk | Ornamental and architectural plaster work
346301. Pomp, compressor, turbine en motor smeedstukken, behalve auto | Pump, compressor, turbine, and engine forgings, except auto
27890203. Bewerken van boeken, kaarten of papier | Edging books, cards, or paper
36740204. Herinneringen, vaste toestand | Memories, solid state
38120601. Luchtverkeersleidingssystemen en -apparatuur, elektronisch | Air traffic control systems and equipment, electronic
38290701. Temperatuursensoren, behalve industrieel proces en vliegtuigen | Temperature sensors, except industrial process and aircraft
51220205. Toiletzeep | Toilet soap

Werken bij FLAPCOA BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAPCOA BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAPCOA BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAPCOA BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: FLEUR LOGISTICS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het laden, lossen en leveren van bloemen en planten.

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Gemotiveerde huishoudhulp(en) Regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ALGEMENE DIENSTENCENTRALE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Studentenjob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

Zoek naar antwoorden van FLAPCOA BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLAPCOA BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAPCOA BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLAPCOA BELGIUM NV. FLAPCOA BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAPCOA BELGIUM NV. Leave a respond for FLAPCOA BELGIUM NV. FLAPCOA BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAPCOA BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLAPCOA BELGIUM NV
Location of FLAPCOA BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLAPCOA BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAPCOA BELGIUM NV FLAPCOA BELGIUM NV: ECURIE DES 4 BRAS | LUC VERGAUWE | RED RIVER DIAMONDS BELG. | PHERTRON BELGIUM | ALEXIS LAMBERT & FILS

Other related companies as FLAPCOA BELGIUM NV: ECURIE DES 4 BRAS | LUC VERGAUWE | RED RIVER DIAMONDS BELG. | PHERTRON BELGIUM | ALEXIS LAMBERT & FILS

FLAPCOA BELGIUM NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAPCOA BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04794677734. Het bedrijf FLAPCOA BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Kipdorpvest 40-42 2000 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Erection and dismantling of industrial plants. Producten gemaakt in FLAPCOA BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAPCOA BELGIUM NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAPCOA BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAPCOA BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLAPCOA BELGIUM NV op de kaart.

FLAPCOA BELGIUM NV is a company, that was registered 1997 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLAPCOA BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE04794677734. The company FLAPCOA BELGIUM NV is located at the address: Kipdorpvest 40-42 2000 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Erection and dismantling of industrial plants. Products created in FLAPCOA BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLAPCOA BELGIUM NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAPCOA BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLAPCOA BELGIUM NV, open positions, location of FLAPCOA BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAPCOA BELGIUM NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAPCOA BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAPCOA BELGIUM NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAPCOA BELGIUM NV, employees, financial statistics.