De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels
Private companiesTransportation Services • De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels

Contactgegevens De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Justitiestraat 11; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 237 75 81 (+32-03 237 75 81) 03 237 75 81 (+32-03 237 75 81)

Fax (fax): 03 248 48 64 (+32-03 248 48 64) 03 248 48 64 (+32-03 248 48 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels
Products information De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels

BTW identificatienummer (tax): BE07303131103
Ondernemingsnummer: 9691284179
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels
(Get full report from official database of BE for De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels
Addition kinds of activities for De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels

24349901. Vanities, badkamer: hout | Vanities, bathroom: wood
26790501. Confetti: gemaakt van aangekocht materiaal | Confetti: made from purchased material
33650201. Lucht- en ruimtevaart gietstukken, aluminium | Aerospace castings, aluminum
36510101. Versterkers: radio, publiek adres of muziekinstrument | Amplifiers: radio, public address, or musical instrument
36510108. Luidsprekers, elektrodynamische of magnetische | Loudspeakers, electrodynamic or magnetic
50910601. Fiets onderdelen en accessoires | Bicycle parts and accessories

Werken bij De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DGS

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • Begeleider in de kinderopvang (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

Zoek naar antwoorden van De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels in sociale netwerken
Look for responds of De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels. Laat een reactie achter voor De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels. De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels. Leave a respond for De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels. De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels op de google maps. Adres en contacten De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels
Location of De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels on the google maps. Address and contacts of De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels

Andere gerelateerde bedrijven als come De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels: FRANK DUERINCK | CONSEIL DE LA MUSIQUE | Time Co | INSTITUT S. REDANT | HUIS MUGHAL

Other related companies as De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels: FRANK DUERINCK | CONSEIL DE LA MUSIQUE | Time Co | INSTITUT S. REDANT | HUIS MUGHAL

De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07303131103. Het bedrijf De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels bevindt zich op het adres: Justitiestraat 11; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 770,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels, openstaande posities, locatie van De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels op de kaart.

De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels, company assigned to the tax number BE07303131103. The company De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels is located at the address: Justitiestraat 11; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 770,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Grocers. Products created in De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels were not found.
The main activity of De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels is not available. You also can look at reviews of De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels, open positions, location of De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Drie Fonteinen-Vanhove-Michiels, employees, financial statistics.