Cornelis B

Contactgegevens Cornelis B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cornelis B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cornelis B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Eugène Ysaye 70; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 524 27 13 (+32-02 524 27 13) 02 524 27 13 (+32-02 524 27 13)

Fax (fax): +32 (86) 607-71-67 +32 (86) 607-71-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cornelis B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cornelis B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cornelis B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cornelis B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cornelis B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cornelis B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cornelis B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cornelis B
Products information Cornelis B

BTW identificatienummer (tax): BE06637359619
Ondernemingsnummer: 2635864257
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 514,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Cornelis B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cornelis B
(Get full report from official database of BE for Cornelis B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cornelis B
Addition kinds of activities for Cornelis B

10110103. Ondergrondse ijzerertsmijnbouw | Underground iron ore mining
17310104. Installatie van schakelapparaten en aanverwante apparaten | Switchgear and related devices installation
20150503. Ganzen, verwerkt: gekookt | Geese, processed: cooked
31110401. Zakleder | Bag leather
38420418. Trusses, orthopedische en chirurgische | Trusses, orthopedic and surgical
39140300. Tinnenwaren | Pewter ware
51370600. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
76992202. Aviation propeller en blade reparatie | Aviation propeller and blade repair

Werken bij Cornelis B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cornelis B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cornelis B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cornelis B. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student planner kerstvakantie 2018 (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om te werken als planner bij onze klant te Houthalen. Als logistiek planner sta je in voor de opvolging van de planning (personeelsplanning) Je bent een vlot persoon en houdt ervan om veel telefonische contacten te hebben. Je werkt in dagdienst van maandag tem donderdag van 6u-14u en op vrijdag 6u-13u30. Je bent beschikbaar gedurende de hele kerstvakantie en eventueel ook herstvakantie

  • Jobstudent (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Halfautomaatlasser ramen & deuren (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen in Kuurne zijn wij op zoek naar een halfautomaatlasser voor ramen en deuren.

  • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

  • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

  • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van Cornelis B in sociale netwerken
Look for responds of Cornelis B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cornelis B. Laat een reactie achter voor Cornelis B. Cornelis B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cornelis B. Leave a respond for Cornelis B. Cornelis B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cornelis B op de google maps. Adres en contacten Cornelis B
Location of Cornelis B on the google maps. Address and contacts of Cornelis B

Andere gerelateerde bedrijven als come Cornelis B Cornelis B: WIM BOTTU | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Hermans H | COIFFURE LEA | WOOD, WOOD & CO

Other related companies as Cornelis B: WIM BOTTU | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Hermans H | COIFFURE LEA | WOOD, WOOD & CO

Cornelis B is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cornelis B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06637359619. Het bedrijf Cornelis B bevindt zich op het adres: Avenue Eugène Ysaye 70; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 514,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Cornelis B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cornelis B is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cornelis B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cornelis B, openstaande posities, locatie van Cornelis B op de kaart.

Cornelis B is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cornelis B, company assigned to the tax number BE06637359619. The company Cornelis B is located at the address: Avenue Eugène Ysaye 70; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 514,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Grocers. Products created in Cornelis B were not found.
The main activity of Cornelis B is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cornelis B is not available. You also can look at reviews of Cornelis B, open positions, location of Cornelis B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cornelis B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cornelis B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cornelis B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cornelis B, employees, financial statistics.