BUURTWINKEL LAMBRICHTS

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • BUURTWINKEL LAMBRICHTS
Private companiesUnited States Postal Service • BUURTWINKEL LAMBRICHTS

Contactgegevens BUURTWINKEL LAMBRICHTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUURTWINKEL LAMBRICHTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUURTWINKEL LAMBRICHTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kiezelstraat 104A; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 49 57 (+32-011 22 49 57) 011 22 49 57 (+32-011 22 49 57)

Fax (fax): +32 (53) 892-42-95 +32 (53) 892-42-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUURTWINKEL LAMBRICHTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUURTWINKEL LAMBRICHTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUURTWINKEL LAMBRICHTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUURTWINKEL LAMBRICHTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUURTWINKEL LAMBRICHTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUURTWINKEL LAMBRICHTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUURTWINKEL LAMBRICHTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUURTWINKEL LAMBRICHTS
Products information BUURTWINKEL LAMBRICHTS

BTW identificatienummer (tax): BE03791625976
Ondernemingsnummer: 1880828857
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 169,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BUURTWINKEL LAMBRICHTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUURTWINKEL LAMBRICHTS
(Get full report from official database of BE for BUURTWINKEL LAMBRICHTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUURTWINKEL LAMBRICHTS
Addition kinds of activities for BUURTWINKEL LAMBRICHTS

2448. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
222108. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
239500. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
20150302. Eiersubstituten gemaakt van eieren | Egg substitutes made from eggs
73899914. Drive-a-way autoservice | Drive-a-way automobile service

Werken bij BUURTWINKEL LAMBRICHTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUURTWINKEL LAMBRICHTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUURTWINKEL LAMBRICHTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUURTWINKEL LAMBRICHTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student vakantie + weekends supermarkt 18+ m/v (357/17992) ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Adecco Kapellen zoekt een student winkelbediende m/v voor kassa en aanvul voor een supermarkt te 's Gravenwezel. Het takenpakket van een winkelbediende ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de aanvul van droge voeding. Je houdt de voorraad goed in het oog en vult aan waar nodig. Je doet kassa Je werkt op zaterdag, zondagen en/of feestdagen en vakanties.

  • Jobstudent medewerker frituur (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FRITUUR EUGENE

    Type: Studentenjob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen en klaarmaken vlees bakken salades voorbereiden broodjes beleggen

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van BUURTWINKEL LAMBRICHTS in sociale netwerken
Look for responds of BUURTWINKEL LAMBRICHTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUURTWINKEL LAMBRICHTS. Laat een reactie achter voor BUURTWINKEL LAMBRICHTS. BUURTWINKEL LAMBRICHTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUURTWINKEL LAMBRICHTS. Leave a respond for BUURTWINKEL LAMBRICHTS. BUURTWINKEL LAMBRICHTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUURTWINKEL LAMBRICHTS op de google maps. Adres en contacten BUURTWINKEL LAMBRICHTS
Location of BUURTWINKEL LAMBRICHTS on the google maps. Address and contacts of BUURTWINKEL LAMBRICHTS

Andere gerelateerde bedrijven als come BUURTWINKEL LAMBRICHTS BUURTWINKEL LAMBRICHTS: TAVERNE ENGISSOISE | CARLO COMETTI & Fils SPRL | NEW CITY CAR WASH | BEATRICE DE SMET | ROBERT DELVAUX

Other related companies as BUURTWINKEL LAMBRICHTS: TAVERNE ENGISSOISE | CARLO COMETTI & Fils SPRL | NEW CITY CAR WASH | BEATRICE DE SMET | ROBERT DELVAUX

BUURTWINKEL LAMBRICHTS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUURTWINKEL LAMBRICHTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03791625976. Het bedrijf BUURTWINKEL LAMBRICHTS bevindt zich op het adres: Kiezelstraat 104A; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 169,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in BUURTWINKEL LAMBRICHTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUURTWINKEL LAMBRICHTS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUURTWINKEL LAMBRICHTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUURTWINKEL LAMBRICHTS, openstaande posities, locatie van BUURTWINKEL LAMBRICHTS op de kaart.

BUURTWINKEL LAMBRICHTS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUURTWINKEL LAMBRICHTS, company assigned to the tax number BE03791625976. The company BUURTWINKEL LAMBRICHTS is located at the address: Kiezelstraat 104A; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 169,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Grocers. Products created in BUURTWINKEL LAMBRICHTS were not found.
The main activity of BUURTWINKEL LAMBRICHTS is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUURTWINKEL LAMBRICHTS is not available. You also can look at reviews of BUURTWINKEL LAMBRICHTS, open positions, location of BUURTWINKEL LAMBRICHTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUURTWINKEL LAMBRICHTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUURTWINKEL LAMBRICHTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUURTWINKEL LAMBRICHTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUURTWINKEL LAMBRICHTS, employees, financial statistics.