Boukricha M

Contactgegevens Boukricha M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boukricha M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boukricha M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Verte 74; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 217 73 46 (+32-02 217 73 46) 02 217 73 46 (+32-02 217 73 46)

Fax (fax): +32 (53) 638-65-70 +32 (53) 638-65-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boukricha M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boukricha M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boukricha M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boukricha M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boukricha M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boukricha M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boukricha M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boukricha M
Products information Boukricha M

BTW identificatienummer (tax): BE06371490478
Ondernemingsnummer: 1095581054
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 562,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Boukricha M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boukricha M
(Get full report from official database of BE for Boukricha M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boukricha M
Addition kinds of activities for Boukricha M

833101. Job training services | Job training services
37280203. Apparatuur voor de uitzending van vliegtuigen | Aircraft power transmission equipment
38420108. Linemen's veiligheidsgordels | Linemen's safety belts
50930104. Textielafval | Textile waste
86110000. Bedrijfsverenigingen | Business associations
93110401. Financiën, belastingen en monetair beleid, federale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, federal government

Werken bij Boukricha M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boukricha M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boukricha M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boukricha M. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Operator Meng Wals (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * De juiste mengsels samen stellen aan de hand van recepten. je plaatst grondstoffen of producten op weegschalen , in weegbakken, ..... * werken met weeg- en hijsapparatuur

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • Heftruckbestuurder m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij rijervaring met de heftruck en een geldig attest? Ben je op zoek naar een tijdelijke job als heftruckbestuurder? Dan hebben wij misschien een job voor jou! We zoeken een ervaren heftruckbestuurder om een 2-tal weken zware lasten te verplaatsen in een groot magazijn.

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

  • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Medische pedicure (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RESPIRO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de voetverzorging van onze klanten. Je beheerst alle technieken van medische pedicure en/of je kan podologische technieken toepassen. Je luistert naar de problemen van de klant en geeft professioneel advies aangaande huidverzorging, voetzorg, schoeisel en nagelverzorging.

  • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

Zoek naar antwoorden van Boukricha M in sociale netwerken
Look for responds of Boukricha M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boukricha M. Laat een reactie achter voor Boukricha M. Boukricha M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boukricha M. Leave a respond for Boukricha M. Boukricha M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boukricha M op de google maps. Adres en contacten Boukricha M
Location of Boukricha M on the google maps. Address and contacts of Boukricha M

Andere gerelateerde bedrijven als come Boukricha M Boukricha M: BBL | PآTISSERIE SCHAMP & FILS | RESTAURANT STEFAN | Business Simulations | FREDDY BAL

Other related companies as Boukricha M: BBL | PآTISSERIE SCHAMP & FILS | RESTAURANT STEFAN | Business Simulations | FREDDY BAL

Boukricha M is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boukricha M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06371490478. Het bedrijf Boukricha M bevindt zich op het adres: Rue Verte 74; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 562,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Boukricha M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boukricha M is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boukricha M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boukricha M, openstaande posities, locatie van Boukricha M op de kaart.

Boukricha M is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boukricha M, company assigned to the tax number BE06371490478. The company Boukricha M is located at the address: Rue Verte 74; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 562,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Grocers. Products created in Boukricha M were not found.
The main activity of Boukricha M is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Boukricha M is not available. You also can look at reviews of Boukricha M, open positions, location of Boukricha M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boukricha M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boukricha M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boukricha M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boukricha M, employees, financial statistics.