BAZAR CHEARRA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • BAZAR CHEARRA
Private companiesFood Stores • BAZAR CHEARRA

Contactgegevens BAZAR CHEARRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAZAR CHEARRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAZAR CHEARRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Moulin 50; 4020; Liège 1 (Bressoux), België

Telefoon (phone): 04 343 34 71 (+32-04 343 34 71) 04 343 34 71 (+32-04 343 34 71)

Fax (fax): +32 (19) 691-50-68 +32 (19) 691-50-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAZAR CHEARRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAZAR CHEARRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAZAR CHEARRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAZAR CHEARRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAZAR CHEARRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAZAR CHEARRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAZAR CHEARRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAZAR CHEARRA
Products information BAZAR CHEARRA

BTW identificatienummer (tax): BE01424346923
Ondernemingsnummer: 6277832031
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BAZAR CHEARRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAZAR CHEARRA
(Get full report from official database of BE for BAZAR CHEARRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAZAR CHEARRA
Addition kinds of activities for BAZAR CHEARRA

271101. Kranten, uitgeverij en drukwerk | Newspapers, publishing and printing
738917. Makelaarsdiensten | Brokers' services
16230200. Communicatie lijn en transmissie toren constructie | Communication line and transmission tower construction
22119909. Katoen Breed Geweven | Cotton broad woven goods
23950300. Decoratieve en nieuwigheidsteken: voor de handel | Decorative and novelty stitching: for the trade
24520102. Corn cribs, geprefabriceerde, hout | Corn cribs, prefabricated, wood
28330106. Salicylzuur derivaten | Salicylic acid derivatives
36340314. Ruimteverwarmers, elektrisch | Space heaters, electric
36910000. Oplaadbatterijen | Storage batteries
50510300. Koperproducten | Copper products

Werken bij BAZAR CHEARRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAZAR CHEARRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAZAR CHEARRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAZAR CHEARRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Chauffeur CE - asfalt / kipper (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek je een job als vrachtwagenchauffeur CE? Laat het ons zeker weten want wij hebben een opdracht bij een heel fijne werkgever uit regio Beringen.

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (voltijds) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Machine operator ( contract bepaalde duur) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als machine operator word je ingeschakeld aan verschillende productielijnen; je staat in voor het bedienen, instellen, controleren, bijsturen van de inpakinstallatie en toebehoren. Alsook voor het manueel inpakken van koeken in dozen en op paletten om zo een correcte verpakking van de koeken volgens de normen te garanderen. Wat bieden wij jou? Een afwisselende job in één van de grootste koekjesfabrieken in Europa. Een opleiding in het bedrijf. Een mooie verloning (min. 16.47€/u incl ploegenpremie ) aangepast met extra legale voordelen ( verhoogde woonwerkvergoeding/fietsvergoeding, maaltijcheques van 8€/dag) Onmiddellijk een contract van bepaalde duur na 4 weken

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

Zoek naar antwoorden van BAZAR CHEARRA in sociale netwerken
Look for responds of BAZAR CHEARRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAZAR CHEARRA. Laat een reactie achter voor BAZAR CHEARRA. BAZAR CHEARRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAZAR CHEARRA. Leave a respond for BAZAR CHEARRA. BAZAR CHEARRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAZAR CHEARRA op de google maps. Adres en contacten BAZAR CHEARRA
Location of BAZAR CHEARRA on the google maps. Address and contacts of BAZAR CHEARRA

Andere gerelateerde bedrijven als come BAZAR CHEARRA BAZAR CHEARRA: RONALD MOREAUX | Alia Vinea | LAUWERS | DENEUS BENOIT | FRANS BACCARNE

Other related companies as BAZAR CHEARRA: RONALD MOREAUX | Alia Vinea | LAUWERS | DENEUS BENOIT | FRANS BACCARNE

BAZAR CHEARRA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAZAR CHEARRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01424346923. Het bedrijf BAZAR CHEARRA bevindt zich op het adres: Rue du Moulin 50; 4020; Liège 1 (Bressoux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in BAZAR CHEARRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAZAR CHEARRA is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAZAR CHEARRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAZAR CHEARRA, openstaande posities, locatie van BAZAR CHEARRA op de kaart.

BAZAR CHEARRA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAZAR CHEARRA, company assigned to the tax number BE01424346923. The company BAZAR CHEARRA is located at the address: Rue du Moulin 50; 4020; Liège 1 (Bressoux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Grocers. Products created in BAZAR CHEARRA were not found.
The main activity of BAZAR CHEARRA is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BAZAR CHEARRA is not available. You also can look at reviews of BAZAR CHEARRA, open positions, location of BAZAR CHEARRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAZAR CHEARRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAZAR CHEARRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAZAR CHEARRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAZAR CHEARRA, employees, financial statistics.