Van den Heuvel J-Martens BVBA

Contactgegevens Van den Heuvel J-Martens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van den Heuvel J-Martens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van den Heuvel J-Martens BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groot Veerle 8; 2960; Brecht (Sint-Lenaarts), België

Telefoon (phone): 03 313 89 76 (+32-03 313 89 76) 03 313 89 76 (+32-03 313 89 76)

Fax (fax): 03 313 69 31 (+32-03 313 69 31) 03 313 69 31 (+32-03 313 69 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van den Heuvel J-Martens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van den Heuvel J-Martens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van den Heuvel J-Martens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van den Heuvel J-Martens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van den Heuvel J-Martens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van den Heuvel J-Martens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van den Heuvel J-Martens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van den Heuvel J-Martens BVBA
Products information Van den Heuvel J-Martens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07707153320
Ondernemingsnummer: 2474090576
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Van den Heuvel J-Martens BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Greenhouses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van den Heuvel J-Martens BVBA
(Get full report from official database of BE for Van den Heuvel J-Martens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van den Heuvel J-Martens BVBA
Addition kinds of activities for Van den Heuvel J-Martens BVBA

225899. Kant- en kettingmateriaalfabrieken, nec | Lace and warp knit fabric mills, nec
594101. Visserijapparatuur | Fishing equipment
02790402. Hondenboerderij | Dog farm
22111001. Crinoline | Crinoline
22590105. Werk handschoenen, brei | Work gloves, knit
23390401. Down-filled jassen, jassen en vests: vrouwen en missen ' | Down-filled coats, jackets, and vests: women's and misses'

Werken bij Van den Heuvel J-Martens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van den Heuvel J-Martens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van den Heuvel J-Martens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van den Heuvel J-Martens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende te Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die steeds nauwkeurig en discreet te werk gaat. Werk jij graag in Brussel? Lees dan zeker verder. Als administratief bediende sta je in voor: Controle en invoer van de gerealiseerde consumentenkredieten Opvolging en regularisatie van de dossiers waarin de commissies zijn geblokkeerd Beheer van de mailbox en inkomende post Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor consumentenkredieten In productie nemen van hypothecaire kredieten Behandeling van de post voor hypothecaire kredieten Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor hypothecaire kredieten Correctieboekingen Telefonische ondersteuning

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student productie kennis Pools | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Als student productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van allerhande productietaken zoals het schillen en versnijden van fruit, het wegen van fruit, inpakken, folie aanbrengen,... opruimen en schoonmaken van de productieruimte telefonisch contact onderhouden met Poolse productiefirma lichte administratie verwerken Je werkt in dagdienst op voormiddagen dat je geen les of andere schoolse verplichtingen hebt.

  • Bijlesgever elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor elektriciteit aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Parkwachter (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Flexijob (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: E10 HOEVE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van Van den Heuvel J-Martens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van den Heuvel J-Martens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van den Heuvel J-Martens BVBA. Laat een reactie achter voor Van den Heuvel J-Martens BVBA. Van den Heuvel J-Martens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van den Heuvel J-Martens BVBA. Leave a respond for Van den Heuvel J-Martens BVBA. Van den Heuvel J-Martens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van den Heuvel J-Martens BVBA op de google maps. Adres en contacten Van den Heuvel J-Martens BVBA
Location of Van den Heuvel J-Martens BVBA on the google maps. Address and contacts of Van den Heuvel J-Martens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van den Heuvel J-Martens BVBA Van den Heuvel J-Martens BVBA: Kick | ONIS DIA | GALERIES DES ENTRECHATS | ROGER HUART | High Security sprl et High Systems sprl

Other related companies as Van den Heuvel J-Martens BVBA: Kick | ONIS DIA | GALERIES DES ENTRECHATS | ROGER HUART | High Security sprl et High Systems sprl

Van den Heuvel J-Martens BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van den Heuvel J-Martens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07707153320. Het bedrijf Van den Heuvel J-Martens BVBA bevindt zich op het adres: Groot Veerle 8; 2960; Brecht (Sint-Lenaarts). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Greenhouses. Producten gemaakt in Van den Heuvel J-Martens BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van den Heuvel J-Martens BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van den Heuvel J-Martens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van den Heuvel J-Martens BVBA, openstaande posities, locatie van Van den Heuvel J-Martens BVBA op de kaart.

Van den Heuvel J-Martens BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van den Heuvel J-Martens BVBA, company assigned to the tax number BE07707153320. The company Van den Heuvel J-Martens BVBA is located at the address: Groot Veerle 8; 2960; Brecht (Sint-Lenaarts). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Greenhouses. Products created in Van den Heuvel J-Martens BVBA were not found.
The main activity of Van den Heuvel J-Martens BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van den Heuvel J-Martens BVBA is not available. You also can look at reviews of Van den Heuvel J-Martens BVBA, open positions, location of Van den Heuvel J-Martens BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van den Heuvel J-Martens BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van den Heuvel J-Martens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van den Heuvel J-Martens BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van den Heuvel J-Martens BVBA, employees, financial statistics.