A.C.D. gardenproducts

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • A.C.D. gardenproducts
Private companiesEating and Drinking Places • A.C.D. gardenproducts

Contactgegevens A.C.D. gardenproducts: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.D. gardenproducts: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.D. gardenproducts

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwaaikomstraat 22; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 24 25 26 (+32-051 24 25 26) 051 24 25 26 (+32-051 24 25 26)

Fax (fax): 051 22 20 60 (+32-051 22 20 60) 051 22 20 60 (+32-051 22 20 60)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.D. gardenproducts: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.D. gardenproducts"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.D. gardenproducts"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.D. gardenproducts, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.D. gardenproducts. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.D. gardenproducts, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.D. gardenproducts. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.D. gardenproducts
Products information A.C.D. gardenproducts

BTW identificatienummer (tax): BE05141845703
Ondernemingsnummer: 7471771240
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Garden decoration

Product categorie (product category): Greenhouses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.D. gardenproducts
(Get full report from official database of BE for A.C.D. gardenproducts)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.D. gardenproducts
Addition kinds of activities for A.C.D. gardenproducts

224101. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
23390308. Rokken, tennis | Skirts, tennis
35450203. Diamant snijgereedschap voor draaien, saaien, verbranden, enz. | Diamond cutting tools for turning, boring, burnishing, etc.
37920000. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
76992200. Reparatie van vliegtuigen en zware apparatuur | Aircraft and heavy equipment repair services

Werken bij A.C.D. gardenproducts: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.D. gardenproducts: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.D. gardenproducts. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.D. gardenproducts. Looking for open vacancies in other companies

  • Opleiding tot CNC operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij altijd al als CNC operator willen werken maar heb je niet de nodige ervaring? Geen probleem! Voor ZF Wind Power zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten die openstaan om een 8-daagse opleiding te volgen. Na deze 8 dagen zal jouw opleiding verdergaan op de werkvloer. ZF Wind Power is wereldwijd actief als ontwerper, producent en leverancier van betrouwbare klantspecifieke tandwielkasten voor windturbines, met een vermogen tussen 800 en 8000 kW. ZF is leverancier voor alle grote merken van windturbines. Onze tandwielkasten worden geïnstalleerd in windturbines op land en op zee. Het hoofdkwartier van ZF Wind Power bevindt zich in Lommel (België), en onze productie vindt plaats in België, Duitsland, India, China en de Verenigde Staten. In Lommel (België) stellen we bijna 900 mensen tewerk. Als OPERATOR CNC MACHINES ben je verantwoordelijk voor het produceren van de onderdelen van onze tandwielkasten (tandwielen, assen, gietstuken) die in windturbines gebruikt worden. De wereld van "verspaning" kent voor jou weinig geheimen. Je taken omvatten het opspannen van het werkstuk, de zelfstandige bediening van moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, de afwerking en de eerste kwaliteitscontrole van de toleranties van die werkstukken. Deze verspanende technieken kan je bij ZF Wind Power vinden: • Draaien: horizontaal en verticaal draaien • Frezen: afwikkelfrezen voor vertandingen en horizontale bewerkingscenters • Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (op microniveau)

  • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

  • Kelner gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

  • Bediende Expeditie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie (m/v) Je behandelt de volledige opvolging van elk expeditiedossier (import/export) en doet de bijhorende administratie gaande van het registeren van binnenkomende opdrachten, het aanmaken van expeditiedossiers t.e.m. de facturatie tot het stockbeheer. Je beheert je eigen klantenportefeuille. Je communiceert met klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met collega's in binnen- en buitenland. Je bent administratief heel sterk.

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • Projectleider Elektromechanica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

Zoek naar antwoorden van A.C.D. gardenproducts in sociale netwerken
Look for responds of A.C.D. gardenproducts in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.D. gardenproducts. Laat een reactie achter voor A.C.D. gardenproducts. A.C.D. gardenproducts bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.D. gardenproducts. Leave a respond for A.C.D. gardenproducts. A.C.D. gardenproducts on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.D. gardenproducts op de google maps. Adres en contacten A.C.D. gardenproducts
Location of A.C.D. gardenproducts on the google maps. Address and contacts of A.C.D. gardenproducts

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.D. gardenproducts A.C.D. gardenproducts: MARIE LARDINOIS | Viking Direct | CYBERMANIA | Glorie F | Europcar-Interrent

Other related companies as A.C.D. gardenproducts: MARIE LARDINOIS | Viking Direct | CYBERMANIA | Glorie F | Europcar-Interrent

A.C.D. gardenproducts is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.D. gardenproducts, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05141845703. Het bedrijf A.C.D. gardenproducts bevindt zich op het adres: Zwaaikomstraat 22; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 285,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Greenhouses. Lijst met producten zijn Garden decoration.
De hoofdactiviteit van A.C.D. gardenproducts is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.D. gardenproducts is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.D. gardenproducts, openstaande posities, locatie van A.C.D. gardenproducts op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.D. gardenproducts is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C.D. gardenproducts, company assigned to the tax number BE05141845703. The company A.C.D. gardenproducts is located at the address: Zwaaikomstraat 22; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 285,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Greenhouses. List of products are Garden decoration.
The main activity of A.C.D. gardenproducts is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.D. gardenproducts is not available. You also can look at reviews of A.C.D. gardenproducts, open positions, location of A.C.D. gardenproducts on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.D. gardenproducts, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.D. gardenproducts, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.D. gardenproducts, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.D. gardenproducts, employees, financial statistics.