A.A.A. GLAVOMET

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • A.A.A. GLAVOMET

Contactgegevens A.A.A. GLAVOMET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.A. GLAVOMET: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.A. GLAVOMET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bisschoppenhoflaan 95; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 325 50 80; 03 326 06 30; 0475 31 65 10 (+32-03 325 50 80; 03 326 06 30; 0475 31 65 10) 03 325 50 80; 03 326 06 30; 0475 31 65 10 (+32-03 325 50 80; 03 326 06 30; 0475 31 65 10)

Fax (fax): 03 326 06 30 (+32-03 326 06 30) 03 326 06 30 (+32-03 326 06 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.A. GLAVOMET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.A. GLAVOMET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.A. GLAVOMET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.A. GLAVOMET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.A. GLAVOMET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.A. GLAVOMET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.A. GLAVOMET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.A. GLAVOMET
Products information A.A.A. GLAVOMET

BTW identificatienummer (tax): BE09113403320
Ondernemingsnummer: 9505340576
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Glaziers; Mirrors; Double glazing; Repair services

Product categorie (product category): Gratings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.A. GLAVOMET
(Get full report from official database of BE for A.A.A. GLAVOMET)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.A. GLAVOMET
Addition kinds of activities for A.A.A. GLAVOMET

5962. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
15219901. Nieuwbouw, eengezinswoningen | New construction, single-family houses
27910101. Linotype samenstelling, voor de drukkerij | Linotype composition, for the printing trade
38410202. Bloeddrukapparaat | Blood pressure apparatus
54319900. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
82490200. Business training services | Business training services

Werken bij A.A.A. GLAVOMET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.A. GLAVOMET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.A. GLAVOMET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.A. GLAVOMET. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent zoeken wij een Meubelinstallateur met rijbewijs C. Wij zoeken een chauffeur met ervaring in het installeren van meubels of ervaring houtbewerking. Je levert de meubels bij klanten en installleert deze ook( zonodig). -start 9 uur -10u / dag -flexibel einduur ( tussen 15 en 19 uur) werken van maandag t/m zaterdag -1 dag thuis in de week -40 uur per week -met 2 op de baan

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Metser (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Nieuwerkerken is op zoek naar een metser.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: ANN CHIJS

    Type: Vaste Job

    Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

  • Press Shop Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de lange openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Mogelijkheden om door te groeien Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van A.A.A. GLAVOMET in sociale netwerken
Look for responds of A.A.A. GLAVOMET in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.A. GLAVOMET. Laat een reactie achter voor A.A.A. GLAVOMET. A.A.A. GLAVOMET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.A. GLAVOMET. Leave a respond for A.A.A. GLAVOMET. A.A.A. GLAVOMET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.A. GLAVOMET op de google maps. Adres en contacten A.A.A. GLAVOMET
Location of A.A.A. GLAVOMET on the google maps. Address and contacts of A.A.A. GLAVOMET

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.A. GLAVOMET A.A.A. GLAVOMET: DE RUYTTER | MEUBLES GOMR?E | FABRICE VAN LIERDE | Vliegende Duif (De) | STUDIO SOTO & LAND?

Other related companies as A.A.A. GLAVOMET: DE RUYTTER | MEUBLES GOMR?E | FABRICE VAN LIERDE | Vliegende Duif (De) | STUDIO SOTO & LAND?

A.A.A. GLAVOMET is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.A. GLAVOMET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09113403320. Het bedrijf A.A.A. GLAVOMET bevindt zich op het adres: Bisschoppenhoflaan 95; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gratings. Lijst met producten zijn Glaziers; Mirrors; Double glazing; Repair services.
De hoofdactiviteit van A.A.A. GLAVOMET is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.A. GLAVOMET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.A. GLAVOMET, openstaande posities, locatie van A.A.A. GLAVOMET op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A.A. GLAVOMET is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.A.A. GLAVOMET, company assigned to the tax number BE09113403320. The company A.A.A. GLAVOMET is located at the address: Bisschoppenhoflaan 95; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gratings. List of products are Glaziers; Mirrors; Double glazing; Repair services.
The main activity of A.A.A. GLAVOMET is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.A. GLAVOMET is not available. You also can look at reviews of A.A.A. GLAVOMET, open positions, location of A.A.A. GLAVOMET on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.A. GLAVOMET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.A. GLAVOMET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.A. GLAVOMET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.A. GLAVOMET, employees, financial statistics.