Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.
Private companiesTransportation Services • Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.

Contactgegevens Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Leonard 541 4000 Liège, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgian Graphic Machinery S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgian Graphic Machinery S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgian Graphic Machinery S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgian Graphic Machinery S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.
Products information Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE08989257812
Ondernemingsnummer: 7372894287
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 148,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Industrial exports

Product categorie (product category): Graphic Machinery,Used

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.

275903. Promotie printen | Promotional printing
753901. Frame en front end reparatie diensten | Frame and front end repair services
39440200. Elektronische spelletjes en speelgoed | Electronic games and toys
67940101. Muzieklicenties naar radiostations | Music licensing to radio stations
73380202. Openbare stenografen | Public stenographers

Werken bij Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Blokkentrekker 2 ploegen Estée Lauder (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zorg voor een goede aanvoer van componenten in de productieruimte Je controleert de productieruimte op de stand van afgewerkte producten Je verzorgt transport naar het magazijn en werkt de producties administratief af d.m.v. scanning Je voert bepaalde controles (batch, aantal, labels,...) uit op componenten en afgewerkte producten

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • Student vertaler/tolk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Jobstudenten verzorgende regio Geetbets-Linter-Landen-Kortenaken (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • Verkoper Signs (m/v) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TOTAL CONCEPT SIGNS

    Type: Vaste Job

    Je bent een vakman B2B verkoper met minstens 5 jaar ervaring. Ervaring in de sector (of gelijkwaardige sector) is een extra troef. Je hebt vanuit vorige werkervaringen een stevig netwerk in de B2B of bent bereid hier de nodige inspanningen te leveren om dit te genereren. Je weet van aanpakken als het gaat om het prospecteren van bedrijven en hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je weet te detecteren waar of wanneer er zich een opportuniteit voordoet, een ingang te vinden bij dit bedrijf en een voorstel te mogen maken. Je kan heel goed en begrijpend luisteren naar de briefing van de klant, ideeën, wensen en budget omtrent de visuele communicatie van het bedrijf of merk. Je kan de klant adviseren (na opleiding) omtrent de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je geeft één van onze ontwerpers een briefing zodat er een passend voorstel gemaakt kan worden Je volgt de neergelegde voorstellen op tot de klant je (en total concept®) de bestelling gunt. Je geeft een briefing aan de productie of één van de projectmanagers zodat een technisch- en uitvoeringsdossier opgemaakt kan worden. Je begeleidt de oplevering, checkt de klant op zijn 100% tevredenheid. Je houdt de agenda bij wanneer een volgend contact met de klant ‘als geroepen komt’. Je weet in beeld te blijven van je klanten, in beeld te komen bij potentiële klanten en hanteert hier geen 9 tot 5 mentaliteit bij om dit doel te bereiken. Je hebt een representatief voorkomen en een positieve ingesteldheid die ertoe bijdragen dat klanten graag met jou samenwerken. Je bent gefascineerd van de wondere wereld en de quasi ongelimiteerde mogelijkheden die total concept® te bieden heeft inzake visuele communicatie voor bedrijven of merken.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.. Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.. Leave a respond for Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.. Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.
Location of Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.: JACQUES DE MIDDELEER | DESOT EN ZONEN F | BURG AMBULANCE | FRANS DANNEELS | TRANSPORT VERMEIREN

Other related companies as Belgian Graphic Machinery S.P.R.L.: JACQUES DE MIDDELEER | DESOT EN ZONEN F | BURG AMBULANCE | FRANS DANNEELS | TRANSPORT VERMEIREN

Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgian Graphic Machinery S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08989257812. Het bedrijf Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Saint-Leonard 541 4000 Liège. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 148,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Graphic Machinery,Used. Lijst met producten zijn Industrial exports.
De hoofdactiviteit van Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgian Graphic Machinery S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belgian Graphic Machinery S.P.R.L., company assigned to the tax number BE08989257812. The company Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. is located at the address: Rue Saint-Leonard 541 4000 Liège. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 148,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Graphic Machinery,Used. List of products are Industrial exports.
The main activity of Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Belgian Graphic Machinery S.P.R.L., open positions, location of Belgian Graphic Machinery S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgian Graphic Machinery S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgian Graphic Machinery S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgian Graphic Machinery S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgian Graphic Machinery S.P.R.L., employees, financial statistics.