TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA
Private companiesNonclassifiable Establishments • TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA

Contactgegevens TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Snelwegstraat 5; 3550; Heusden-Zolder (Zolder), België

Telefoon (phone): 011 42 71 48 (+32-011 42 71 48) 011 42 71 48 (+32-011 42 71 48)

Fax (fax): 011 43 46 86 (+32-011 43 46 86) 011 43 46 86 (+32-011 43 46 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA
Products information TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08855773925
Ondernemingsnummer: 9500396728
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Advertising agencies & consultants

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA
(Get full report from official database of BE for TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA
Addition kinds of activities for TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA

964104. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government
22539904. Schoudertas, breien | Shoulderettes, knit
32720400. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
59991806. Cribs | Cribs
92210404. Politiebescherming, lokale overheid | Police protection, local government

Werken bij TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround loonwerker met rijbewijs C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Evergem zoeken wij een loonwerker (m/v). Je verricht diverse allroud grond-en loonwerkzaamheden op verschillende machines zoals bulldozer, kraan, rupstractor, drainagemachine,... Heb jij ervaring in loonwerk en grondverzet? Heb jij interesse om te werken met diverse machines en beschik je bovendien ook over een goeie dosis technisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over een rijbewijs G? (rijbewijs C + CE is een plupunt) Dan ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

  • Kinderoppas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

  • Huishoudhulp dienstencheques Bellegem - Aalbeke - Rollegem - Kortrijk (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALLE (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Malle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA. Laat een reactie achter voor TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA. TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA. Leave a respond for TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA. TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA op de google maps. Adres en contacten TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA
Location of TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA on the google maps. Address and contacts of TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA: AU PETIT FOURNIL | KAPSALON LUDO | LADY-TIF COIFFURE | Verstraeten V | BART EELEN

Other related companies as TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA: AU PETIT FOURNIL | KAPSALON LUDO | LADY-TIF COIFFURE | Verstraeten V | BART EELEN

TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08855773925. Het bedrijf TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA bevindt zich op het adres: Snelwegstraat 5; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 585,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Graphic designers. Lijst met producten zijn Advertising agencies & consultants.
De hoofdactiviteit van TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA, openstaande posities, locatie van TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA op de kaart.

TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA, company assigned to the tax number BE08855773925. The company TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA is located at the address: Snelwegstraat 5; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 585,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Graphic designers. List of products are Advertising agencies & consultants.
The main activity of TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA is not available. You also can look at reviews of TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA, open positions, location of TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TITS LEJON GRAPHIC DESIGN BVBA, employees, financial statistics.