Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA

Contactgegevens Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koolmijnlaan 192; 3582; Beringen (Koersel), België

Telefoon (phone): 011 45 17 38 (+32-011 45 17 38) 011 45 17 38 (+32-011 45 17 38)

Fax (fax): 011 45 17 39 (+32-011 45 17 39) 011 45 17 39 (+32-011 45 17 39)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA
Products information Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05923522949
Ondernemingsnummer: 6124298095
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 479,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Internet - Webdesign

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA
(Get full report from official database of BE for Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA
Addition kinds of activities for Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA

3143. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
202403. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
20920102. Soepen, vis en zeevruchten: bevroren | Soups, fish and seafood: frozen
22990207. Voering, tapijt: vilt, behalve geweven | Lining, carpet: felt, except woven
27520700. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
33660103. Bussen en lagers, koper (niet gereinigd) | Bushings and bearings, copper (nonmachined)
34329900. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
36449902. Isolatoren en isolatiematerialen, elektrisch | Insulators and insulation materials, electrical
51599907. Koolzaad | Rapeseed
79999907. Outfitters, recreatie | Outfitters, recreation

Werken bij Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • lasser/monteur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672258-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Projectleider Bouw ben je gedurende de bouwfase verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, de controle & opvolging en de realisatie van de bouwwerven. Dit doe je onder begeleiding van de Senior Project Manager. • Verzekeren van de bouwkundige kwaliteiten afgeleverd door de studiebureaus, architecten- en ingenieursbureaus tijdens alle fasen van de uitvoering • Opvolgen van architecturale- en technische bouw werkzaamheden en nagaan of deze conform de bouwkundige regels werden uitgevoerd • Opvolgen van de openstaande punten door de studiebureaus en door de architecten –en ingenieurbureaus. • Rapporteren van problemen gelinkt aan de bouwprojecten tijdens de wekelijkse coördinatiemeetings • Samen met project planner verzekeren dat de planning van het bouwproject door alle (onder-) aannemers nageleefd wordt. • Dagelijkse/wekelijkse werf meetings met de (onder-) aannemers • Administratieve en financiële opvolging • Ondersteunen van de Senior project manager bij de voorlopige en definitieve oplevering • Rapporteren van vooruitgang en mogelijke problemen aan de Senior Project Manager

  • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

    Type: Werfreserve

    MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

Zoek naar antwoorden van Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA. Laat een reactie achter voor Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA. Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA. Leave a respond for Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA. Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA op de google maps. Adres en contacten Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA
Location of Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA on the google maps. Address and contacts of Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA: FEDASO EUROPE SA | Crawford | BANCONTACT-MISTER CASH | EXTERNE DIENST VOOR PREVENTIE & BESCHERMING SECUREX | ROGER DE PAUW

Other related companies as Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA: FEDASO EUROPE SA | Crawford | BANCONTACT-MISTER CASH | EXTERNE DIENST VOOR PREVENTIE & BESCHERMING SECUREX | ROGER DE PAUW

Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923522949. Het bedrijf Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA bevindt zich op het adres: Koolmijnlaan 192; 3582; Beringen (Koersel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 479,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Graphic designers. Lijst met producten zijn Internet - Webdesign.
De hoofdactiviteit van Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA, openstaande posities, locatie van Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA, company assigned to the tax number BE05923522949. The company Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA is located at the address: Koolmijnlaan 192; 3582; Beringen (Koersel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 479,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Graphic designers. List of products are Internet - Webdesign.
The main activity of Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA is not available. You also can look at reviews of Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA, open positions, location of Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seegers & Gombeer Vormgeving BVBA, employees, financial statistics.