Prinsen P

Contactgegevens Prinsen P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Prinsen P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Prinsen P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Frans Gellyncklaan 224; 2540; Hove, België

Telefoon (phone): 03 877 32 41 (+32-03 877 32 41) 03 877 32 41 (+32-03 877 32 41)

Fax (fax): 03 877 32 41 (+32-03 877 32 41) 03 877 32 41 (+32-03 877 32 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Prinsen P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Prinsen P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Prinsen P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Prinsen P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Prinsen P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Prinsen P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Prinsen P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Prinsen P
Products information Prinsen P

BTW identificatienummer (tax): BE05998229980
Ondernemingsnummer: 8044708251
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Prinsen P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Prinsen P
(Get full report from official database of BE for Prinsen P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Prinsen P
Addition kinds of activities for Prinsen P

544100. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
24520103. Boerderijen gebouwen, geprefabriceerd of draagbaar: hout | Farm buildings, prefabricated or portable: wood
25319904. Stoelen, tafel en arm | Chairs, table and arm
26720105. Metaal bedekt papier: gemaakt van aangekochte materialen | Metallic covered paper: made from purchased materials
44910203. Pieren, incl. | Piers, incl. buildings and facilities: operation and maint.
48130203. Eigen online service netwerken | Proprietary online service networks

Werken bij Prinsen P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Prinsen P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Prinsen P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Prinsen P. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Bediende (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van Prinsen P in sociale netwerken
Look for responds of Prinsen P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Prinsen P. Laat een reactie achter voor Prinsen P. Prinsen P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Prinsen P. Leave a respond for Prinsen P. Prinsen P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Prinsen P op de google maps. Adres en contacten Prinsen P
Location of Prinsen P on the google maps. Address and contacts of Prinsen P

Andere gerelateerde bedrijven als come Prinsen P Prinsen P: WIESCHALLA | Anne Edouard | A & F VAN EENAEME BVBA | COIFFURE EMPIRE | DE LASSASIE

Other related companies as Prinsen P: WIESCHALLA | Anne Edouard | A & F VAN EENAEME BVBA | COIFFURE EMPIRE | DE LASSASIE

Prinsen P is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Prinsen P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05998229980. Het bedrijf Prinsen P bevindt zich op het adres: Jan Frans Gellyncklaan 224; 2540; Hove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 491,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Graphic designers. Producten gemaakt in Prinsen P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Prinsen P is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Prinsen P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Prinsen P, openstaande posities, locatie van Prinsen P op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Prinsen P is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Prinsen P, company assigned to the tax number BE05998229980. The company Prinsen P is located at the address: Jan Frans Gellyncklaan 224; 2540; Hove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 491,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Graphic designers. Products created in Prinsen P were not found.
The main activity of Prinsen P is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Prinsen P is not available. You also can look at reviews of Prinsen P, open positions, location of Prinsen P on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Prinsen P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Prinsen P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Prinsen P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Prinsen P, employees, financial statistics.