NO & ME GRAPHIC STUDIO

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • NO & ME GRAPHIC STUDIO
Private companiesApparel and Accessory Stores • NO & ME GRAPHIC STUDIO

Contactgegevens NO & ME GRAPHIC STUDIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NO & ME GRAPHIC STUDIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

NO & ME GRAPHIC STUDIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Carrière 1; 6592; Momignies (Monceau-Imbrechies), België

Telefoon (phone): 060 51 18 32; 0475 31 66 04 (+32-060 51 18 32; 0475 31 66 04) 060 51 18 32; 0475 31 66 04 (+32-060 51 18 32; 0475 31 66 04)

Fax (fax): 060 51 18 32 (+32-060 51 18 32) 060 51 18 32 (+32-060 51 18 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NO & ME GRAPHIC STUDIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NO & ME GRAPHIC STUDIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NO & ME GRAPHIC STUDIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NO & ME GRAPHIC STUDIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NO & ME GRAPHIC STUDIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NO & ME GRAPHIC STUDIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NO & ME GRAPHIC STUDIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NO & ME GRAPHIC STUDIO
Products information NO & ME GRAPHIC STUDIO

BTW identificatienummer (tax): BE06030364990
Ondernemingsnummer: 9532531738
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Advertising studios; Letters & lettering

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NO & ME GRAPHIC STUDIO
(Get full report from official database of BE for NO & ME GRAPHIC STUDIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor NO & ME GRAPHIC STUDIO
Addition kinds of activities for NO & ME GRAPHIC STUDIO

525101. Gereedschap | Tools
17999917. Fonteininstallatie | Fountain installation
27540500. Publicatie drukwerk, gravure | Publication printing, gravure
34239902. Blaaslampen | Blow torches
34420201. Jaloezieën, metaal | Jalousies, metal
59630200. Voedingsdiensten, directe verkoop | Food services, direct sales

Werken bij NO & ME GRAPHIC STUDIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NO & ME GRAPHIC STUDIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NO & ME GRAPHIC STUDIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NO & ME GRAPHIC STUDIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • CNC Daaier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulp via dienstencheques (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DC CLIPS

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp via dienstencheques regio Gruitrode-Opoeteren/Dorne-Opglabbeek

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • Freelance docent 'webdesigner' campus Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van NO & ME GRAPHIC STUDIO in sociale netwerken
Look for responds of NO & ME GRAPHIC STUDIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor NO & ME GRAPHIC STUDIO. Laat een reactie achter voor NO & ME GRAPHIC STUDIO. NO & ME GRAPHIC STUDIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NO & ME GRAPHIC STUDIO. Leave a respond for NO & ME GRAPHIC STUDIO. NO & ME GRAPHIC STUDIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NO & ME GRAPHIC STUDIO op de google maps. Adres en contacten NO & ME GRAPHIC STUDIO
Location of NO & ME GRAPHIC STUDIO on the google maps. Address and contacts of NO & ME GRAPHIC STUDIO

Andere gerelateerde bedrijven als come NO & ME GRAPHIC STUDIO NO & ME GRAPHIC STUDIO: D.M.F. | Collin Ets | VERCAUTEREN BART | Van Dooren W | JOHAN DECRU

Other related companies as NO & ME GRAPHIC STUDIO: D.M.F. | Collin Ets | VERCAUTEREN BART | Van Dooren W | JOHAN DECRU

NO & ME GRAPHIC STUDIO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NO & ME GRAPHIC STUDIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06030364990. Het bedrijf NO & ME GRAPHIC STUDIO bevindt zich op het adres: Rue de la Carrière 1; 6592; Momignies (Monceau-Imbrechies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Graphic designers. Lijst met producten zijn Advertising studios; Letters & lettering.
De hoofdactiviteit van NO & ME GRAPHIC STUDIO is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NO & ME GRAPHIC STUDIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NO & ME GRAPHIC STUDIO, openstaande posities, locatie van NO & ME GRAPHIC STUDIO op de kaart.

NO & ME GRAPHIC STUDIO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is NO & ME GRAPHIC STUDIO, company assigned to the tax number BE06030364990. The company NO & ME GRAPHIC STUDIO is located at the address: Rue de la Carrière 1; 6592; Momignies (Monceau-Imbrechies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Graphic designers. List of products are Advertising studios; Letters & lettering.
The main activity of NO & ME GRAPHIC STUDIO is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NO & ME GRAPHIC STUDIO is not available. You also can look at reviews of NO & ME GRAPHIC STUDIO, open positions, location of NO & ME GRAPHIC STUDIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NO & ME GRAPHIC STUDIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NO & ME GRAPHIC STUDIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NO & ME GRAPHIC STUDIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NO & ME GRAPHIC STUDIO, employees, financial statistics.