Din A 4 SC

Contactgegevens Din A 4 SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Din A 4 SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Din A 4 SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Mont Saint-Roch 25; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 21 17 12 (+32-067 21 17 12) 067 21 17 12 (+32-067 21 17 12)

Fax (fax): 067 84 12 55 (+32-067 84 12 55) 067 84 12 55 (+32-067 84 12 55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Din A 4 SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Din A 4 SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Din A 4 SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Din A 4 SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Din A 4 SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Din A 4 SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Din A 4 SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Din A 4 SC
Products information Din A 4 SC

BTW identificatienummer (tax): BE04183288574
Ondernemingsnummer: 5860626220
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 649,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Din A 4 SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Din A 4 SC
(Get full report from official database of BE for Din A 4 SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Din A 4 SC
Addition kinds of activities for Din A 4 SC

731901. Transit reclame diensten | Transit advertising services
07529901. Grooming, dieren- en dierlijke specialiteiten | Grooming services, pet and animal specialties
20240103. Ijsmelk, bulk | Ice milk, bulk
20450112. Pizza mengsels: van gekochte bloem | Pizza mixes: from purchased flour
34520201. Sluitringen | Lock washers
35670100. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
61539902. Financiering van dealers door fabrikanten van automobielfabrikanten. | Financing of dealers by motor vehicle manufacturers organ.

Werken bij Din A 4 SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Din A 4 SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Din A 4 SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Din A 4 SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • Hulpelectricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, actief in technologie, zijn we op zoek naar een hulpelektricien voor op de werven. Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Outbound Quality Controller (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Outbound Quality Controller krijg je een gedegen opleiding zodat je een specialist bent in het opvolgen van klanten. Je contacteert klanten en kijkt of ze tevreden zijn. Je volgt je klanten op en blijft het aanspreekpunt. Klanten kunnen bij jou via mail/telefoon terecht en je beheert indien nodig hun pagina's sites en reservatiemodules.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Swapper België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

  • Jobstudent kassa / aanvuller (ster) op ZONDAG (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    werken met voeding, klantgericht. Je bent 18 jaar en werkt op zondag.

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

Zoek naar antwoorden van Din A 4 SC in sociale netwerken
Look for responds of Din A 4 SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Din A 4 SC. Laat een reactie achter voor Din A 4 SC. Din A 4 SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Din A 4 SC. Leave a respond for Din A 4 SC. Din A 4 SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Din A 4 SC op de google maps. Adres en contacten Din A 4 SC
Location of Din A 4 SC on the google maps. Address and contacts of Din A 4 SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Din A 4 SC Din A 4 SC: Webpool Multimedia Productions | Roels | ECOLE FOND. COMMUNALE | Cambio Wallonie | A. DEVRIEZE

Other related companies as Din A 4 SC: Webpool Multimedia Productions | Roels | ECOLE FOND. COMMUNALE | Cambio Wallonie | A. DEVRIEZE

Din A 4 SC is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Din A 4 SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04183288574. Het bedrijf Din A 4 SC bevindt zich op het adres: Rue de Mont Saint-Roch 25; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 649,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Graphic designers. Producten gemaakt in Din A 4 SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Din A 4 SC is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Din A 4 SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Din A 4 SC, openstaande posities, locatie van Din A 4 SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Din A 4 SC is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Din A 4 SC, company assigned to the tax number BE04183288574. The company Din A 4 SC is located at the address: Rue de Mont Saint-Roch 25; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 649,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Graphic designers. Products created in Din A 4 SC were not found.
The main activity of Din A 4 SC is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Din A 4 SC is not available. You also can look at reviews of Din A 4 SC, open positions, location of Din A 4 SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Din A 4 SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Din A 4 SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Din A 4 SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Din A 4 SC, employees, financial statistics.