Atelier de Graphisme

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Atelier de Graphisme
Private companiesEating and Drinking Places • Atelier de Graphisme

Contactgegevens Atelier de Graphisme: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier de Graphisme: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier de Graphisme

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue R. de Grimberghe 25; 1330; Rixensart, België

Telefoon (phone): 02 653 25 96 (+32-02 653 25 96) 02 653 25 96 (+32-02 653 25 96)

Fax (fax): 02 654 04 22 (+32-02 654 04 22) 02 654 04 22 (+32-02 654 04 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier de Graphisme: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier de Graphisme"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier de Graphisme"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier de Graphisme, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier de Graphisme. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier de Graphisme, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier de Graphisme. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier de Graphisme
Products information Atelier de Graphisme

BTW identificatienummer (tax): BE08888732910
Ondernemingsnummer: 6641754150
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Atelier de Graphisme zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graphic designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier de Graphisme
(Get full report from official database of BE for Atelier de Graphisme)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier de Graphisme
Addition kinds of activities for Atelier de Graphisme

27599910. Halftonen: gegraveerd | Halftones: engraved
33560702. Zirkonium- en zirkoniumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Zirconium and zirconium alloy: rolling, drawing,or extruding
34520100. Pins | Pins
34990101. Bank kisten, metaal | Bank chests, metal
35560204. Deegmengmachines | Dough mixing machinery
73740101. Berekening van de dienst (computer) | Calculating service (computer)
76220202. Radio en televisie ontvanger installatie | Radio and television receiver installation
87349904. Forensisch laboratorium | Forensic laboratory

Werken bij Atelier de Graphisme: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier de Graphisme: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier de Graphisme. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier de Graphisme. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Draaier - frezer (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

  • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

  • Studiebegeleider rechten (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Kinderpsychiater (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een kinderpsychiater. Sinds juni hebben wij als multidisciplinaire groepspraktijk een tweede vestiging in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Aangezien Senses Praktijkhuis een zeer uitgebreid aanbod van psychologische begeleiding en psychotherapie heeft, is de samenwerking met een kinderpsychiater van zeer grote waarde voor ons. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van Atelier de Graphisme in sociale netwerken
Look for responds of Atelier de Graphisme in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier de Graphisme. Laat een reactie achter voor Atelier de Graphisme. Atelier de Graphisme bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier de Graphisme. Leave a respond for Atelier de Graphisme. Atelier de Graphisme on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier de Graphisme op de google maps. Adres en contacten Atelier de Graphisme
Location of Atelier de Graphisme on the google maps. Address and contacts of Atelier de Graphisme

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier de Graphisme Atelier de Graphisme: MARC VERMEESCH | FRITERIE MARIE-ROSE | JOZEF PIETERS & CIE | R.V.A. | PHILIPPE BASTENIER

Other related companies as Atelier de Graphisme: MARC VERMEESCH | FRITERIE MARIE-ROSE | JOZEF PIETERS & CIE | R.V.A. | PHILIPPE BASTENIER

Atelier de Graphisme is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier de Graphisme, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08888732910. Het bedrijf Atelier de Graphisme bevindt zich op het adres: Avenue R. de Grimberghe 25; 1330; Rixensart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 685,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Graphic designers. Producten gemaakt in Atelier de Graphisme zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier de Graphisme is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier de Graphisme is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier de Graphisme, openstaande posities, locatie van Atelier de Graphisme op de kaart.

Atelier de Graphisme is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atelier de Graphisme, company assigned to the tax number BE08888732910. The company Atelier de Graphisme is located at the address: Avenue R. de Grimberghe 25; 1330; Rixensart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 685,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Graphic designers. Products created in Atelier de Graphisme were not found.
The main activity of Atelier de Graphisme is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier de Graphisme is not available. You also can look at reviews of Atelier de Graphisme, open positions, location of Atelier de Graphisme on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier de Graphisme, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier de Graphisme, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier de Graphisme, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier de Graphisme, employees, financial statistics.