DOE HET ZELF RUNKSTER

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • DOE HET ZELF RUNKSTER
Private companiesFood Stores • DOE HET ZELF RUNKSTER

Contactgegevens DOE HET ZELF RUNKSTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOE HET ZELF RUNKSTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOE HET ZELF RUNKSTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-TRUIDERSTEENWEG 142; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11271086 (+32-11271086) 11271086 (+32-11271086)

Fax (fax): +32 (61) 762-17-38 +32 (61) 762-17-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOE HET ZELF RUNKSTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOE HET ZELF RUNKSTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOE HET ZELF RUNKSTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOE HET ZELF RUNKSTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOE HET ZELF RUNKSTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOE HET ZELF RUNKSTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOE HET ZELF RUNKSTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOE HET ZELF RUNKSTER
Products information DOE HET ZELF RUNKSTER

BTW identificatienummer (tax): BE04021789550
Ondernemingsnummer: 2767974853
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 880,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in DOE HET ZELF RUNKSTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grands magasins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOE HET ZELF RUNKSTER
(Get full report from official database of BE for DOE HET ZELF RUNKSTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOE HET ZELF RUNKSTER
Addition kinds of activities for DOE HET ZELF RUNKSTER

283602. extracten | Extracts
25310101. Blackboards, hout | Blackboards, wood
28690504. Sacharine | Saccharin
34899901. Pistolen en projectors diepteverlies, meer dan 30 mm. | Depth charge release pistols and projectors, over 30 mm.
73840202. Filmverwerkings- en afwerkingslaboratorium | Film processing and finishing laboratory

Werken bij DOE HET ZELF RUNKSTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOE HET ZELF RUNKSTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOE HET ZELF RUNKSTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOE HET ZELF RUNKSTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

  • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • Advocaat Publiek Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat met een sterke interesse in het publiek recht, en in het bijzonder het omgevingsrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in binnen het publiek en administratief recht en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van DOE HET ZELF RUNKSTER in sociale netwerken
Look for responds of DOE HET ZELF RUNKSTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOE HET ZELF RUNKSTER. Laat een reactie achter voor DOE HET ZELF RUNKSTER. DOE HET ZELF RUNKSTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOE HET ZELF RUNKSTER. Leave a respond for DOE HET ZELF RUNKSTER. DOE HET ZELF RUNKSTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOE HET ZELF RUNKSTER op de google maps. Adres en contacten DOE HET ZELF RUNKSTER
Location of DOE HET ZELF RUNKSTER on the google maps. Address and contacts of DOE HET ZELF RUNKSTER

Andere gerelateerde bedrijven als come DOE HET ZELF RUNKSTER DOE HET ZELF RUNKSTER: Centea Kantoor Anseeuw-Isselee | RIGAUX BOULANGERIE | CADO INTERNATIONAL | PIJPSTRA H. | DANIEL LASEURE

Other related companies as DOE HET ZELF RUNKSTER: Centea Kantoor Anseeuw-Isselee | RIGAUX BOULANGERIE | CADO INTERNATIONAL | PIJPSTRA H. | DANIEL LASEURE

DOE HET ZELF RUNKSTER is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOE HET ZELF RUNKSTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04021789550. Het bedrijf DOE HET ZELF RUNKSTER bevindt zich op het adres: SINT-TRUIDERSTEENWEG 142; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 880,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Grands magasins. Producten gemaakt in DOE HET ZELF RUNKSTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOE HET ZELF RUNKSTER is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOE HET ZELF RUNKSTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOE HET ZELF RUNKSTER, openstaande posities, locatie van DOE HET ZELF RUNKSTER op de kaart.

DOE HET ZELF RUNKSTER is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOE HET ZELF RUNKSTER, company assigned to the tax number BE04021789550. The company DOE HET ZELF RUNKSTER is located at the address: SINT-TRUIDERSTEENWEG 142; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 880,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Grands magasins. Products created in DOE HET ZELF RUNKSTER were not found.
The main activity of DOE HET ZELF RUNKSTER is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DOE HET ZELF RUNKSTER is not available. You also can look at reviews of DOE HET ZELF RUNKSTER, open positions, location of DOE HET ZELF RUNKSTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOE HET ZELF RUNKSTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOE HET ZELF RUNKSTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOE HET ZELF RUNKSTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOE HET ZELF RUNKSTER, employees, financial statistics.