De Bruyne Jos NV

Contactgegevens De Bruyne Jos NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bruyne Jos NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bruyne Jos NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berchemweg 43 9700 Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 55 (+32-55) 55 (+32-55)

Fax (fax): 55 (+32-55) 55 (+32-55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bruyne Jos NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bruyne Jos NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bruyne Jos NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bruyne Jos NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bruyne Jos NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bruyne Jos NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bruyne Jos NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bruyne Jos NV
Products information De Bruyne Jos NV

BTW identificatienummer (tax): BE01730590820
Ondernemingsnummer: 1841278076
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Potatoes preparation and processing machines

Product categorie (product category): Grading Machines For Onions,Potatoes,Etc

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bruyne Jos NV
(Get full report from official database of BE for De Bruyne Jos NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bruyne Jos NV
Addition kinds of activities for De Bruyne Jos NV

543199. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
32219905. Packers 'ware (containers), glas | Packers' ware (containers), glass
36990000. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
50329902. Baksteen, behalve vuurvast | Brick, except refractory
73599909. Verhuur van winkels en werven apparatuur | Stores and yards equipment rental
83220307. Tijdelijke hulpdienst | Temporary relief service

Werken bij De Bruyne Jos NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bruyne Jos NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bruyne Jos NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bruyne Jos NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • Huishoudhulp dienstencheques (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Jobstudent Polyvalente zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor ons hotel nog hulp voor de ontbijtservice, de afwas, en allerhande hulp in onze tea room.

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Treasury Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

  • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: NMBS

    Type: Vaste Job

    Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

  • Leermeester niet-confessionele zedenleer ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RAAD VOOR INSPECTIE & BEGELEIDING

    Type: Zelfstandige activiteit

    niet-confessionele zedenleer geven in: Roeselare BSGO De Ring + BSGO De Bonte Specht dinsdag 8.45-11.55 + 13.20-15.40 De Bonte Specht, Honzebroekstraat 23 woensdag 8.40-12.10 De Ring, Groenestraat 174 donderdag 8.40-11.25 + 12.40-13.30 De Ring, Groenestraat 174

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van De Bruyne Jos NV in sociale netwerken
Look for responds of De Bruyne Jos NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bruyne Jos NV. Laat een reactie achter voor De Bruyne Jos NV. De Bruyne Jos NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bruyne Jos NV. Leave a respond for De Bruyne Jos NV. De Bruyne Jos NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bruyne Jos NV op de google maps. Adres en contacten De Bruyne Jos NV
Location of De Bruyne Jos NV on the google maps. Address and contacts of De Bruyne Jos NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bruyne Jos NV De Bruyne Jos NV: Ceustermans Verwarming en Sanitair nv | Lauryssen Service | VIRGINIE ZAGHET | Dubois P | Sportkring

Other related companies as De Bruyne Jos NV: Ceustermans Verwarming en Sanitair nv | Lauryssen Service | VIRGINIE ZAGHET | Dubois P | Sportkring

De Bruyne Jos NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Bruyne Jos NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01730590820. Het bedrijf De Bruyne Jos NV bevindt zich op het adres: Berchemweg 43 9700 Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Grading Machines For Onions,Potatoes,Etc. Lijst met producten zijn Potatoes preparation and processing machines.
De hoofdactiviteit van De Bruyne Jos NV is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bruyne Jos NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bruyne Jos NV, openstaande posities, locatie van De Bruyne Jos NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Bruyne Jos NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Bruyne Jos NV, company assigned to the tax number BE01730590820. The company De Bruyne Jos NV is located at the address: Berchemweg 43 9700 Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Grading Machines For Onions,Potatoes,Etc. List of products are Potatoes preparation and processing machines.
The main activity of De Bruyne Jos NV is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bruyne Jos NV is not available. You also can look at reviews of De Bruyne Jos NV, open positions, location of De Bruyne Jos NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bruyne Jos NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bruyne Jos NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bruyne Jos NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bruyne Jos NV, employees, financial statistics.