MOLENS MIGNON

Contactgegevens MOLENS MIGNON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOLENS MIGNON: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOLENS MIGNON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEIDRIES 20; 9506; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54331191 (+32-54331191) 54331191 (+32-54331191)

Fax (fax): +32 (11) 774-91-56 +32 (11) 774-91-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOLENS MIGNON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOLENS MIGNON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOLENS MIGNON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOLENS MIGNON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOLENS MIGNON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOLENS MIGNON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOLENS MIGNON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOLENS MIGNON
Products information MOLENS MIGNON

BTW identificatienummer (tax): BE06169067382
Ondernemingsnummer: 6877410888
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in MOLENS MIGNON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graanmeel Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOLENS MIGNON
(Get full report from official database of BE for MOLENS MIGNON)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOLENS MIGNON
Addition kinds of activities for MOLENS MIGNON

356999. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
35999907. Ventilator smeden | Fan forges
37140308. Wind deflectors, motorvoertuig | Wind deflectors, motor vehicle
38410211. Pelvimeters | Pelvimeters
50640301. Airconditioning kamer eenheden, zelfstandig | Air conditioning room units, self-contained
51699907. Industriële chemicaliën | Industrial chemicals
59990301. banners | Banners

Werken bij MOLENS MIGNON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOLENS MIGNON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOLENS MIGNON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOLENS MIGNON. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Gent zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker.

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Poetshulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Drongen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

  • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van MOLENS MIGNON in sociale netwerken
Look for responds of MOLENS MIGNON in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOLENS MIGNON. Laat een reactie achter voor MOLENS MIGNON. MOLENS MIGNON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOLENS MIGNON. Leave a respond for MOLENS MIGNON. MOLENS MIGNON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOLENS MIGNON op de google maps. Adres en contacten MOLENS MIGNON
Location of MOLENS MIGNON on the google maps. Address and contacts of MOLENS MIGNON

Andere gerelateerde bedrijven als come MOLENS MIGNON MOLENS MIGNON: GINO VL | Ryon G | Radio Wallonie | A. QUEVRIN | BARATTIN SERGE & FILS

Other related companies as MOLENS MIGNON: GINO VL | Ryon G | Radio Wallonie | A. QUEVRIN | BARATTIN SERGE & FILS

MOLENS MIGNON is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOLENS MIGNON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06169067382. Het bedrijf MOLENS MIGNON bevindt zich op het adres: MEIDRIES 20; 9506; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Graanmeel Fab. Producten gemaakt in MOLENS MIGNON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOLENS MIGNON is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOLENS MIGNON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOLENS MIGNON, openstaande posities, locatie van MOLENS MIGNON op de kaart.

MOLENS MIGNON is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOLENS MIGNON, company assigned to the tax number BE06169067382. The company MOLENS MIGNON is located at the address: MEIDRIES 20; 9506; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Graanmeel Fab. Products created in MOLENS MIGNON were not found.
The main activity of MOLENS MIGNON is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MOLENS MIGNON is not available. You also can look at reviews of MOLENS MIGNON, open positions, location of MOLENS MIGNON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOLENS MIGNON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOLENS MIGNON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOLENS MIGNON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOLENS MIGNON, employees, financial statistics.