BOULANGER ELECTRONICS SPRL.

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • BOULANGER ELECTRONICS SPRL.

Contactgegevens BOULANGER ELECTRONICS SPRL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOULANGER ELECTRONICS SPRL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOULANGER ELECTRONICS SPRL.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV.DE LA COURONNE 357 BTE.20; 1050; IXELLES, België

Telefoon (phone): 26474123 (+32-26474123) 26474123 (+32-26474123)

Fax (fax): +32 (84) 886-23-50 +32 (84) 886-23-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOULANGER ELECTRONICS SPRL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOULANGER ELECTRONICS SPRL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOULANGER ELECTRONICS SPRL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOULANGER ELECTRONICS SPRL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOULANGER ELECTRONICS SPRL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOULANGER ELECTRONICS SPRL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOULANGER ELECTRONICS SPRL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOULANGER ELECTRONICS SPRL.
Products information BOULANGER ELECTRONICS SPRL.

BTW identificatienummer (tax): BE01243347167
Ondernemingsnummer: 7051544189
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 707,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits: Ordinateurs.. Produits: Imprimantes,Périphériques,Ordinateurs Portables,Accessoires Informatiques,Ordinateurs,Agendas Electroniques.

Product categorie (product category): Gotech

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOULANGER ELECTRONICS SPRL.
(Get full report from official database of BE for BOULANGER ELECTRONICS SPRL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOULANGER ELECTRONICS SPRL.
Addition kinds of activities for BOULANGER ELECTRONICS SPRL.

2092. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
3565. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
27210100. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
35559902. Electrotyping machines | Electrotyping machines
36749911. Stamppunten, vaste toestand | Strain gages, solid state
39140303. Ecclesiastische ware, tin | Ecclesiastical ware, pewter
51370400. Accessoires voor vrouwen en kinderen | Women's and children's accessories

Werken bij BOULANGER ELECTRONICS SPRL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOULANGER ELECTRONICS SPRL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOULANGER ELECTRONICS SPRL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOULANGER ELECTRONICS SPRL.. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur gemeentelijke basisschool Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERSEL

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als directeur van de gemeentelijke basisschool Alsemberg ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een kwaliteitsvol onderwijs voor 200 kinderen van het kleuter- en lager onderwijs. Je geeft leiding aan en begeleidt het onderwijzend- en beleidsondersteunend personeel. Je staat in nauw contact met het schoolbestuur, met de leerlingen en met hun ouders.

  • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

  • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Gepassioneerde junior verkoper NL/FR (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanleveren van interieur benodigdheden zoals: badkamer- & inloopdouches, parket, natuurstenen,.. Als vaste en betrouwbare partner, mede dankzij volgende steunpunten: jarenlange ervaring, technische knowhow, meerdere showrooms,… Voor de verdere groei zijn wij op zoek naar een geboren verkoper.

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van BOULANGER ELECTRONICS SPRL. in sociale netwerken
Look for responds of BOULANGER ELECTRONICS SPRL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOULANGER ELECTRONICS SPRL.. Laat een reactie achter voor BOULANGER ELECTRONICS SPRL.. BOULANGER ELECTRONICS SPRL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOULANGER ELECTRONICS SPRL.. Leave a respond for BOULANGER ELECTRONICS SPRL.. BOULANGER ELECTRONICS SPRL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOULANGER ELECTRONICS SPRL. op de google maps. Adres en contacten BOULANGER ELECTRONICS SPRL.
Location of BOULANGER ELECTRONICS SPRL. on the google maps. Address and contacts of BOULANGER ELECTRONICS SPRL.

Andere gerelateerde bedrijven als come BOULANGER ELECTRONICS SPRL. BOULANGER ELECTRONICS SPRL.: WASSALON MADELEINE | New Roscam NV | 'T MOLENTJE | INTERSUN ZONNEBANKEN | COMPUTER SECURITY CLEANING EUROPE

Other related companies as BOULANGER ELECTRONICS SPRL.: WASSALON MADELEINE | New Roscam NV | 'T MOLENTJE | INTERSUN ZONNEBANKEN | COMPUTER SECURITY CLEANING EUROPE

BOULANGER ELECTRONICS SPRL. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOULANGER ELECTRONICS SPRL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01243347167. Het bedrijf BOULANGER ELECTRONICS SPRL. bevindt zich op het adres: AV.DE LA COURONNE 357 BTE.20; 1050; IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 707,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gotech. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs.. Produits: Imprimantes,Périphériques,Ordinateurs Portables,Accessoires Informatiques,Ordinateurs,Agendas Electroniques..
De hoofdactiviteit van BOULANGER ELECTRONICS SPRL. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOULANGER ELECTRONICS SPRL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOULANGER ELECTRONICS SPRL., openstaande posities, locatie van BOULANGER ELECTRONICS SPRL. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOULANGER ELECTRONICS SPRL. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOULANGER ELECTRONICS SPRL., company assigned to the tax number BE01243347167. The company BOULANGER ELECTRONICS SPRL. is located at the address: AV.DE LA COURONNE 357 BTE.20; 1050; IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 707,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gotech. List of products are Produits: Ordinateurs.. Produits: Imprimantes,Périphériques,Ordinateurs Portables,Accessoires Informatiques,Ordinateurs,Agendas Electroniques..
The main activity of BOULANGER ELECTRONICS SPRL. is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOULANGER ELECTRONICS SPRL. is not available. You also can look at reviews of BOULANGER ELECTRONICS SPRL., open positions, location of BOULANGER ELECTRONICS SPRL. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOULANGER ELECTRONICS SPRL., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOULANGER ELECTRONICS SPRL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOULANGER ELECTRONICS SPRL., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOULANGER ELECTRONICS SPRL., employees, financial statistics.