DE GROOTE KRAANVERHUUR NV

Contactgegevens DE GROOTE KRAANVERHUUR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GROOTE KRAANVERHUUR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GROOTE KRAANVERHUUR NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rivierstraat 61 9080 Beervelde, België

Telefoon (phone): 32.93 55 53 14 32.93 55 53 14

Fax (fax): 32.93 55 17 10 32.93 55 17 10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GROOTE KRAANVERHUUR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GROOTE KRAANVERHUUR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GROOTE KRAANVERHUUR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GROOTE KRAANVERHUUR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GROOTE KRAANVERHUUR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GROOTE KRAANVERHUUR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GROOTE KRAANVERHUUR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GROOTE KRAANVERHUUR NV
Products information DE GROOTE KRAANVERHUUR NV

BTW identificatienummer (tax): BE05996307373
Ondernemingsnummer: 9186462402
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Mobile cranes

Product categorie (product category): Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GROOTE KRAANVERHUUR NV
(Get full report from official database of BE for DE GROOTE KRAANVERHUUR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GROOTE KRAANVERHUUR NV
Addition kinds of activities for DE GROOTE KRAANVERHUUR NV

106103. Molybdeenmalmwinning | Molybdenum ores mining
30520102. Autoslang, rubber | Automobile hose, rubber
38449904. Stralingsbestralingsapparatuur | Gamma ray irradiation equipment
61599902. Intermediate investment banks | Intermediate investment banks
73890402. Kledingperservice | Apparel pressing service

Werken bij DE GROOTE KRAANVERHUUR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GROOTE KRAANVERHUUR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GROOTE KRAANVERHUUR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GROOTE KRAANVERHUUR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder voor marktleider te Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Boekhouder voor een bedrijf in het trendy Antwerpen-Zuid. Onze klant is marktleider binnen zijn sector en is gelegen in het trendy Antwerpen-Zuid. Je komt terecht in een hecht en dynamisch team dat popelt om jou te ontmoeten. De werkplek is vlot bereikbaar en er voldoende parkeergelegenheid. Als Boekhouder zijn dit jouw verantwoordelijkheden: Je boekt de aankoop-, verkoopfacturen en banken in Je beheert de Amex-afrekeningen Je neemt het debiteurenbeheer op jou Je verzorgt de btw-aangiften Je staat in voor de maandafsluiting Je verricht de betalingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kuringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot?vrijdag van 8u?tot?16u.

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • Application Specialist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn we op zoek naar een Application Specialist. Binnen een team van specialisten kom je terecht in de serviceafdeling waar je zal instaan voor de telefonische ondersteuning van het intern ontwikkeld softwarepakket, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT- infrastructuren. Dit softwarepakket wordt volledig aangeleerd aan de hand van een opleidingstraject.

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

Zoek naar antwoorden van DE GROOTE KRAANVERHUUR NV in sociale netwerken
Look for responds of DE GROOTE KRAANVERHUUR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GROOTE KRAANVERHUUR NV. Laat een reactie achter voor DE GROOTE KRAANVERHUUR NV. DE GROOTE KRAANVERHUUR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GROOTE KRAANVERHUUR NV. Leave a respond for DE GROOTE KRAANVERHUUR NV. DE GROOTE KRAANVERHUUR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GROOTE KRAANVERHUUR NV op de google maps. Adres en contacten DE GROOTE KRAANVERHUUR NV
Location of DE GROOTE KRAANVERHUUR NV on the google maps. Address and contacts of DE GROOTE KRAANVERHUUR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GROOTE KRAANVERHUUR NV DE GROOTE KRAANVERHUUR NV: LILIANE | T.C. BAUDOUROIS | HUBERT PELLENS | ACT UP BRUXELLES | Clair Obscur.ba

Other related companies as DE GROOTE KRAANVERHUUR NV: LILIANE | T.C. BAUDOUROIS | HUBERT PELLENS | ACT UP BRUXELLES | Clair Obscur.ba

DE GROOTE KRAANVERHUUR NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GROOTE KRAANVERHUUR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05996307373. Het bedrijf DE GROOTE KRAANVERHUUR NV bevindt zich op het adres: Rivierstraat 61 9080 Beervelde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Mobile cranes.
De hoofdactiviteit van DE GROOTE KRAANVERHUUR NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GROOTE KRAANVERHUUR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GROOTE KRAANVERHUUR NV, openstaande posities, locatie van DE GROOTE KRAANVERHUUR NV op de kaart.

DE GROOTE KRAANVERHUUR NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GROOTE KRAANVERHUUR NV, company assigned to the tax number BE05996307373. The company DE GROOTE KRAANVERHUUR NV is located at the address: Rivierstraat 61 9080 Beervelde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines. List of products are Mobile cranes.
The main activity of DE GROOTE KRAANVERHUUR NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GROOTE KRAANVERHUUR NV is not available. You also can look at reviews of DE GROOTE KRAANVERHUUR NV, open positions, location of DE GROOTE KRAANVERHUUR NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GROOTE KRAANVERHUUR NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GROOTE KRAANVERHUUR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GROOTE KRAANVERHUUR NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GROOTE KRAANVERHUUR NV, employees, financial statistics.