ALPAC MOOVE TRANSPORT

Contactgegevens ALPAC MOOVE TRANSPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPAC MOOVE TRANSPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPAC MOOVE TRANSPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP BERGEN 181; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23779650 (+32-23779650) 23779650 (+32-23779650)

Fax (fax): +32 (57) 768-22-49 +32 (57) 768-22-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPAC MOOVE TRANSPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPAC MOOVE TRANSPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPAC MOOVE TRANSPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPAC MOOVE TRANSPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPAC MOOVE TRANSPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPAC MOOVE TRANSPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPAC MOOVE TRANSPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPAC MOOVE TRANSPORT
Products information ALPAC MOOVE TRANSPORT

BTW identificatienummer (tax): BE07175140380
Ondernemingsnummer: 9842346191
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ALPAC MOOVE TRANSPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goederenvervoer over de weg; Verhuisdiensten; Vrachtvervoer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPAC MOOVE TRANSPORT
(Get full report from official database of BE for ALPAC MOOVE TRANSPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPAC MOOVE TRANSPORT
Addition kinds of activities for ALPAC MOOVE TRANSPORT

179499. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
335602. Edele metalen | Precious metals
735900. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec
20840200. Brandewijn en brandewijngeesten | Brandy and brandy spirits
32729900. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
38420303. Lijmen, kunstmatig | Limbs, artificial
41110300. Luchthaven vervoer | Airport transportation
50919903. Bowling apparatuur | Bowling equipment
73639906. Modelleringsdienst | Modeling service

Werken bij ALPAC MOOVE TRANSPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPAC MOOVE TRANSPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPAC MOOVE TRANSPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPAC MOOVE TRANSPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • Ploegbaas Bekister (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf uit Balen zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. Heb jij ervaring als bekister? Zin in een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als ploegbaas zal bestaan uit: Het aansturen van een klein team bekisters Het maken van bekistingen Plaatsen van wanden en kolommen Herstellen en storten van beton

  • Technieker | Kaulille | Nacht (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een technieker in de vaste nachtdienst. Je zal instaan voor het onderhouden, herstellen en instellen van de productielijnen. Dit voornamelijk elektrisch en mechanisch.

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Winkelmedewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Studentenjob

    Je werkt mee achter de schermen in de "keuken" voor de bereiding van slaatjes, broodjes en verse voorverpakte maaltijden. Je springt in aan de kassa (50%) Je helpt mee aan de verkoop van de vlees- en kaaswaren Je vult rekken aan Je helpt klanten verder

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

Zoek naar antwoorden van ALPAC MOOVE TRANSPORT in sociale netwerken
Look for responds of ALPAC MOOVE TRANSPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPAC MOOVE TRANSPORT. Laat een reactie achter voor ALPAC MOOVE TRANSPORT. ALPAC MOOVE TRANSPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPAC MOOVE TRANSPORT. Leave a respond for ALPAC MOOVE TRANSPORT. ALPAC MOOVE TRANSPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPAC MOOVE TRANSPORT op de google maps. Adres en contacten ALPAC MOOVE TRANSPORT
Location of ALPAC MOOVE TRANSPORT on the google maps. Address and contacts of ALPAC MOOVE TRANSPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPAC MOOVE TRANSPORT ALPAC MOOVE TRANSPORT: MARIANNE PALINKAS | FILIP DOCKX | CAR TRONIC | I. VAN DESSEL | Duc Christine

Other related companies as ALPAC MOOVE TRANSPORT: MARIANNE PALINKAS | FILIP DOCKX | CAR TRONIC | I. VAN DESSEL | Duc Christine

ALPAC MOOVE TRANSPORT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPAC MOOVE TRANSPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07175140380. Het bedrijf ALPAC MOOVE TRANSPORT bevindt zich op het adres: STEENWEG OP BERGEN 181; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Goederenvervoer over de weg; Verhuisdiensten; Vrachtvervoer. Producten gemaakt in ALPAC MOOVE TRANSPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALPAC MOOVE TRANSPORT is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPAC MOOVE TRANSPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPAC MOOVE TRANSPORT, openstaande posities, locatie van ALPAC MOOVE TRANSPORT op de kaart.

ALPAC MOOVE TRANSPORT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALPAC MOOVE TRANSPORT, company assigned to the tax number BE07175140380. The company ALPAC MOOVE TRANSPORT is located at the address: STEENWEG OP BERGEN 181; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Goederenvervoer over de weg; Verhuisdiensten; Vrachtvervoer. Products created in ALPAC MOOVE TRANSPORT were not found.
The main activity of ALPAC MOOVE TRANSPORT is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPAC MOOVE TRANSPORT is not available. You also can look at reviews of ALPAC MOOVE TRANSPORT, open positions, location of ALPAC MOOVE TRANSPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPAC MOOVE TRANSPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPAC MOOVE TRANSPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPAC MOOVE TRANSPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPAC MOOVE TRANSPORT, employees, financial statistics.