TRANSPORT JOZEF VERMEULEN

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • TRANSPORT JOZEF VERMEULEN
Private companiesTransportation by Air • TRANSPORT JOZEF VERMEULEN

Contactgegevens TRANSPORT JOZEF VERMEULEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT JOZEF VERMEULEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT JOZEF VERMEULEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSE STEENWEG 81; 2270; HERENTHOUT, België

Telefoon (phone): 14214693 (+32-14214693) 14214693 (+32-14214693)

Fax (fax): +32 (12) 107-29-45 +32 (12) 107-29-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT JOZEF VERMEULEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT JOZEF VERMEULEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT JOZEF VERMEULEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT JOZEF VERMEULEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT JOZEF VERMEULEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT JOZEF VERMEULEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT JOZEF VERMEULEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT JOZEF VERMEULEN
Products information TRANSPORT JOZEF VERMEULEN

BTW identificatienummer (tax): BE06707672119
Ondernemingsnummer: 9737426757
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in TRANSPORT JOZEF VERMEULEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goederenvervoer over de weg; Verhuisdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT JOZEF VERMEULEN
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT JOZEF VERMEULEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT JOZEF VERMEULEN
Addition kinds of activities for TRANSPORT JOZEF VERMEULEN

5211. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials
26310100. bekledingsbord | Linerboard
28430200. Afwerkingsmiddelen | Finishing agents
30899900. Kunststofproducten, nec, nec | Plastics products, nec, nec
36940203. Ontstekingsapparatuur, verbrandingsmotoren | Ignition apparatus, internal combustion engines
82110307. Openbare beroeps- / technische school | Public vocational/technical school

Werken bij TRANSPORT JOZEF VERMEULEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT JOZEF VERMEULEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT JOZEF VERMEULEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT JOZEF VERMEULEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT JOZEF VERMEULEN in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT JOZEF VERMEULEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT JOZEF VERMEULEN. Laat een reactie achter voor TRANSPORT JOZEF VERMEULEN. TRANSPORT JOZEF VERMEULEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT JOZEF VERMEULEN. Leave a respond for TRANSPORT JOZEF VERMEULEN. TRANSPORT JOZEF VERMEULEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT JOZEF VERMEULEN op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT JOZEF VERMEULEN
Location of TRANSPORT JOZEF VERMEULEN on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT JOZEF VERMEULEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT JOZEF VERMEULEN TRANSPORT JOZEF VERMEULEN: Staut Schrijnwerkerij BVBA | TANKSTATION VAN NOTEN | Ambiance W SA | JIP | GERMAIN CARDON

Other related companies as TRANSPORT JOZEF VERMEULEN: Staut Schrijnwerkerij BVBA | TANKSTATION VAN NOTEN | Ambiance W SA | JIP | GERMAIN CARDON

TRANSPORT JOZEF VERMEULEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT JOZEF VERMEULEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707672119. Het bedrijf TRANSPORT JOZEF VERMEULEN bevindt zich op het adres: HERENTALSE STEENWEG 81; 2270; HERENTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Goederenvervoer over de weg; Verhuisdiensten. Producten gemaakt in TRANSPORT JOZEF VERMEULEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSPORT JOZEF VERMEULEN is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT JOZEF VERMEULEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT JOZEF VERMEULEN, openstaande posities, locatie van TRANSPORT JOZEF VERMEULEN op de kaart.

TRANSPORT JOZEF VERMEULEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT JOZEF VERMEULEN, company assigned to the tax number BE06707672119. The company TRANSPORT JOZEF VERMEULEN is located at the address: HERENTALSE STEENWEG 81; 2270; HERENTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Goederenvervoer over de weg; Verhuisdiensten. Products created in TRANSPORT JOZEF VERMEULEN were not found.
The main activity of TRANSPORT JOZEF VERMEULEN is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT JOZEF VERMEULEN is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT JOZEF VERMEULEN, open positions, location of TRANSPORT JOZEF VERMEULEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT JOZEF VERMEULEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT JOZEF VERMEULEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT JOZEF VERMEULEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT JOZEF VERMEULEN, employees, financial statistics.