TRANSPORT SCHOONACKER

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • TRANSPORT SCHOONACKER
Private companiesFood Stores • TRANSPORT SCHOONACKER

Contactgegevens TRANSPORT SCHOONACKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT SCHOONACKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT SCHOONACKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIEZEWEG 13; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 92526520 (+32-92526520) 92526520 (+32-92526520)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT SCHOONACKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT SCHOONACKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT SCHOONACKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT SCHOONACKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT SCHOONACKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT SCHOONACKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT SCHOONACKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT SCHOONACKER
Products information TRANSPORT SCHOONACKER

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in TRANSPORT SCHOONACKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goederenvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT SCHOONACKER
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT SCHOONACKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT SCHOONACKER
Addition kinds of activities for TRANSPORT SCHOONACKER

573601. Toetsenbordinstrumenten | Keyboard instruments
14119908. Zandsteen, afmeting-steengroeven | Sandstone, dimension-quarrying
14590204. Magnesiet mijnbouw | Magnesite mining
15420200. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
20449903. bruine rijst | Brown rice
38290107. Meetinstrumenten, ultrasone dikte | Gauging instruments, thickness ultrasonic
59991400. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
76991800. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services

Werken bij TRANSPORT SCHOONACKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT SCHOONACKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT SCHOONACKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT SCHOONACKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch onderhoud uitvoeren aan allerlei (kook) apparaten. Om je job ten volle uit te voeren krijg je een servicebus met alle benodigdheden ( laptop, telefoon, en IPad)

  • manager construction infrastructure maritime (expat - Benin) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De Manager Bouwwerken Maritieme Infrastructuur is de coördinator van het team dat de bouw en renovatiewerken van de haven van Cotonou aanstuurt. Dit omvat onder meer volgende taken: - Je beheert de organisatie en uitvoering van meerdere projecten en werven. Je zet je mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in en waar nodig treed je op als coach - Je bereidt de planning nauwkeurig op en kijkt er op toe dat deze wordt nageleefd en indien nodig stuur je bij - Je zorgt dat de veiligheids- en milieuvoorschriften op verschillende werven wordt nageleefd - Je staat in voor de budgettering en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde termijnen worden gerealiseerd - Je onderhoudt contacten met klanten en onderaannemers Le Manager Construction Infrastructure maritime sera le point focal de l’équipe responsable pour les travaux de rénovation en d’expansion du Port de Cotonou. Cela inclut les tâches suivantes: - Vous gérez l'organisation et l'exécution de plusieurs projets et de chantiers de construction. Vous mettez votre personnel et vos ressources aussi efficacement que possible et, si nécessaire, agissez en tant que coach - Vous préparez le planning avec soin et veillez au respect de celui-ci et, si nécessaire, vous soumettez - Vous vous assurez que les réglementations en matière de sécurité et d'environnement sont respectées dans différents chantiers - Vous êtes responsable de la budgétisation et vous assurez que les projets sont réalisés dans les délais impartis - Vous entretenez des contacts avec les clients et les sous-traitants

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Logopedist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

  • NKO-arts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

  • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Bakkerij Selis

    Type: Flexijob

    koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT SCHOONACKER in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT SCHOONACKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT SCHOONACKER. Laat een reactie achter voor TRANSPORT SCHOONACKER. TRANSPORT SCHOONACKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT SCHOONACKER. Leave a respond for TRANSPORT SCHOONACKER. TRANSPORT SCHOONACKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT SCHOONACKER op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT SCHOONACKER
Location of TRANSPORT SCHOONACKER on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT SCHOONACKER

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT SCHOONACKER TRANSPORT SCHOONACKER: Vermeylen Geert | MARC GELDHOF | COIFFURE DOMINIQUE | THE PHONE HOUSE | Carbonnelle Jean-Marc

Other related companies as TRANSPORT SCHOONACKER: Vermeylen Geert | MARC GELDHOF | COIFFURE DOMINIQUE | THE PHONE HOUSE | Carbonnelle Jean-Marc

TRANSPORT SCHOONACKER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT SCHOONACKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf TRANSPORT SCHOONACKER bevindt zich op het adres: BIEZEWEG 13; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Goederenvervoer over de weg. Producten gemaakt in TRANSPORT SCHOONACKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSPORT SCHOONACKER is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT SCHOONACKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT SCHOONACKER, openstaande posities, locatie van TRANSPORT SCHOONACKER op de kaart.

TRANSPORT SCHOONACKER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT SCHOONACKER, company assigned to the tax number BE08053497314. The company TRANSPORT SCHOONACKER is located at the address: BIEZEWEG 13; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Goederenvervoer over de weg. Products created in TRANSPORT SCHOONACKER were not found.
The main activity of TRANSPORT SCHOONACKER is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT SCHOONACKER is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT SCHOONACKER, open positions, location of TRANSPORT SCHOONACKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT SCHOONACKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT SCHOONACKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT SCHOONACKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT SCHOONACKER, employees, financial statistics.