FLALPAGRO PLASTICS NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • FLALPAGRO PLASTICS NV
Private companiesMotor Freight Transportation • FLALPAGRO PLASTICS NV

Contactgegevens FLALPAGRO PLASTICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLALPAGRO PLASTICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLALPAGRO PLASTICS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europark 1060 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-60-91-30 32-11-60-91-30

Fax (fax): 32-11-52-51-44 32-11-52-51-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLALPAGRO PLASTICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLALPAGRO PLASTICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLALPAGRO PLASTICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLALPAGRO PLASTICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLALPAGRO PLASTICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLALPAGRO PLASTICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLALPAGRO PLASTICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLALPAGRO PLASTICS NV
Products information FLALPAGRO PLASTICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05580474853
Ondernemingsnummer: 6703002929
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 567,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLALPAGRO PLASTICS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Chains, plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLALPAGRO PLASTICS NV
(Get full report from official database of BE for FLALPAGRO PLASTICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLALPAGRO PLASTICS NV
Addition kinds of activities for FLALPAGRO PLASTICS NV

3255. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
327207. Betonsteensteun en bouwmateriaal | Concrete stuctural support and building material
341200. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
20539906. Gebakjes, b.v. | Pastries, e.g. danish: frozen
28190304. Bauxiet, geraffineerd | Bauxite, refined
34699916. Stampen metaal voor de handel | Stamping metal for the trade
35350100. Eenheidshandelen transportsystemen | Unit handling conveying systems
39990507. Wedstrijden en wedstrijdboeken | Matches and match books
73899912. Document reliëf | Document embossing

Werken bij FLALPAGRO PLASTICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLALPAGRO PLASTICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLALPAGRO PLASTICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLALPAGRO PLASTICS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG in deze dynamische en familiale onderneming zijn je taken: uitbreken van terrassen vloeren. stabiliseren leggen van klinkers en blauwsteen leggen van klinkerboorden aanleggen van vijvers aanplanten en aanleggen van tuinen en parken In kalmere momenten spring je mee in bij de equipes tuinonderhoud. Je werkt elke weekdag in (flexibel) dagregime.

  • Poetshulp Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: La Vista

    Type: Vaste Job

    Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

  • Service technieker (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een medewerker die ter plaatste gaat bij de klanten voor nazicht, onderhoud en kleine herstellingen op brandbeveiligingsinstallaties.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: HOME SWEET HOMES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media

Zoek naar antwoorden van FLALPAGRO PLASTICS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLALPAGRO PLASTICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLALPAGRO PLASTICS NV. Laat een reactie achter voor FLALPAGRO PLASTICS NV. FLALPAGRO PLASTICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLALPAGRO PLASTICS NV. Leave a respond for FLALPAGRO PLASTICS NV. FLALPAGRO PLASTICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLALPAGRO PLASTICS NV op de google maps. Adres en contacten FLALPAGRO PLASTICS NV
Location of FLALPAGRO PLASTICS NV on the google maps. Address and contacts of FLALPAGRO PLASTICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLALPAGRO PLASTICS NV FLALPAGRO PLASTICS NV: Van Den Bossche Steven BVBA | Bot & Bottin | LUT HAARSTUDIO | American Soft Wash | IRISOFT SOLUTIONS NV

Other related companies as FLALPAGRO PLASTICS NV: Van Den Bossche Steven BVBA | Bot & Bottin | LUT HAARSTUDIO | American Soft Wash | IRISOFT SOLUTIONS NV

FLALPAGRO PLASTICS NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLALPAGRO PLASTICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05580474853. Het bedrijf FLALPAGRO PLASTICS NV bevindt zich op het adres: Europark 1060 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 567,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Chains, plastic. Producten gemaakt in FLALPAGRO PLASTICS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLALPAGRO PLASTICS NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLALPAGRO PLASTICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLALPAGRO PLASTICS NV, openstaande posities, locatie van FLALPAGRO PLASTICS NV op de kaart.

FLALPAGRO PLASTICS NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLALPAGRO PLASTICS NV, company assigned to the tax number BE05580474853. The company FLALPAGRO PLASTICS NV is located at the address: Europark 1060 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 567,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Chains, plastic. Products created in FLALPAGRO PLASTICS NV were not found.
The main activity of FLALPAGRO PLASTICS NV is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLALPAGRO PLASTICS NV is not available. You also can look at reviews of FLALPAGRO PLASTICS NV, open positions, location of FLALPAGRO PLASTICS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLALPAGRO PLASTICS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLALPAGRO PLASTICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLALPAGRO PLASTICS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLALPAGRO PLASTICS NV, employees, financial statistics.