JONCKHEERE GLASHANDEL

Contactgegevens JONCKHEERE GLASHANDEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JONCKHEERE GLASHANDEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JONCKHEERE GLASHANDEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noord Edestraat 109; 8450; Bredene, België

Telefoon (phone): 059 32 36 97; 0475 69 95 66 (+32-059 32 36 97; 0475 69 95 66) 059 32 36 97; 0475 69 95 66 (+32-059 32 36 97; 0475 69 95 66)

Fax (fax): 059 33 14 51 (+32-059 33 14 51) 059 33 14 51 (+32-059 33 14 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JONCKHEERE GLASHANDEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JONCKHEERE GLASHANDEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JONCKHEERE GLASHANDEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JONCKHEERE GLASHANDEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JONCKHEERE GLASHANDEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JONCKHEERE GLASHANDEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JONCKHEERE GLASHANDEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JONCKHEERE GLASHANDEL
Products information JONCKHEERE GLASHANDEL

BTW identificatienummer (tax): BE03894073486
Ondernemingsnummer: 1470214843
Hoofdstad (capital): 871,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Metal work - Ornamental

Product categorie (product category): Glaziers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JONCKHEERE GLASHANDEL
(Get full report from official database of BE for JONCKHEERE GLASHANDEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JONCKHEERE GLASHANDEL
Addition kinds of activities for JONCKHEERE GLASHANDEL

33210101. Drukpijp en fittingen, gietijzer | Pressure pipe and fittings, cast iron
33560000. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
35559905. Typesetting machines: linotype, monotype, intertype, enz. | Typesetting machines: linotype, monotype, intertype, etc.
36480110. Street lighting fixtures | Street lighting fixtures
51720102. Gassen, vloeibare petroleum (propaan) | Gases, liquefied petroleum (propane)
73890000. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
76991000. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services
82210100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
84220000. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens

Werken bij JONCKHEERE GLASHANDEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JONCKHEERE GLASHANDEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JONCKHEERE GLASHANDEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JONCKHEERE GLASHANDEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een vloerder om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Beerse. Je zal instaan voor vloer- en tegelwerken.

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • Customer service inbound (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

  • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Studenten slachthuis (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Als student kan je volgende taken uitvoeren: - stempels plaatsen op varkens - etiketten plakken - ruggenmerg uitkuisen - meehelpen in de frigo Je kan werken in de vakanties en op zaterdagvoormiddag (starten 6u 's morgens)

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van JONCKHEERE GLASHANDEL in sociale netwerken
Look for responds of JONCKHEERE GLASHANDEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JONCKHEERE GLASHANDEL. Laat een reactie achter voor JONCKHEERE GLASHANDEL. JONCKHEERE GLASHANDEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JONCKHEERE GLASHANDEL. Leave a respond for JONCKHEERE GLASHANDEL. JONCKHEERE GLASHANDEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JONCKHEERE GLASHANDEL op de google maps. Adres en contacten JONCKHEERE GLASHANDEL
Location of JONCKHEERE GLASHANDEL on the google maps. Address and contacts of JONCKHEERE GLASHANDEL

Andere gerelateerde bedrijven als come JONCKHEERE GLASHANDEL JONCKHEERE GLASHANDEL: DECOR ALBRECHT RITS | COIFFURE ELVIRE | P. VIANE | LONDON PHARMA | Debois Isabelle

Other related companies as JONCKHEERE GLASHANDEL: DECOR ALBRECHT RITS | COIFFURE ELVIRE | P. VIANE | LONDON PHARMA | Debois Isabelle

JONCKHEERE GLASHANDEL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JONCKHEERE GLASHANDEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03894073486. Het bedrijf JONCKHEERE GLASHANDEL bevindt zich op het adres: Noord Edestraat 109; 8450; Bredene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 871,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 393,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Glaziers. Lijst met producten zijn Metal work - Ornamental.
De hoofdactiviteit van JONCKHEERE GLASHANDEL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JONCKHEERE GLASHANDEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JONCKHEERE GLASHANDEL, openstaande posities, locatie van JONCKHEERE GLASHANDEL op de kaart.

JONCKHEERE GLASHANDEL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is JONCKHEERE GLASHANDEL, company assigned to the tax number BE03894073486. The company JONCKHEERE GLASHANDEL is located at the address: Noord Edestraat 109; 8450; Bredene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 871,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 393,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Glaziers. List of products are Metal work - Ornamental.
The main activity of JONCKHEERE GLASHANDEL is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JONCKHEERE GLASHANDEL is not available. You also can look at reviews of JONCKHEERE GLASHANDEL, open positions, location of JONCKHEERE GLASHANDEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JONCKHEERE GLASHANDEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JONCKHEERE GLASHANDEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JONCKHEERE GLASHANDEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JONCKHEERE GLASHANDEL, employees, financial statistics.