A. ARTS ET VITRES

Contactgegevens A. ARTS ET VITRES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. ARTS ET VITRES: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. ARTS ET VITRES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Horloz 56; 4420; Saint-Nicolas, België

Telefoon (phone): 04 231 00 24; 0477 32 35 48 (+32-04 231 00 24; 0477 32 35 48) 04 231 00 24; 0477 32 35 48 (+32-04 231 00 24; 0477 32 35 48)

Fax (fax): 04 234 04 60; 0477 32 35 48; 04 231 00 24 (+32-04 234 04 60; 0477 32 35 48; 04 231 00 24) 04 234 04 60; 0477 32 35 48; 04 231 00 24 (+32-04 234 04 60; 0477 32 35 48; 04 231 00 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. ARTS ET VITRES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. ARTS ET VITRES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. ARTS ET VITRES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. ARTS ET VITRES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. ARTS ET VITRES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. ARTS ET VITRES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. ARTS ET VITRES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. ARTS ET VITRES
Products information A. ARTS ET VITRES

BTW identificatienummer (tax): BE05776031494
Ondernemingsnummer: 1141723632
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Windows

Product categorie (product category): Glaziers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. ARTS ET VITRES
(Get full report from official database of BE for A. ARTS ET VITRES)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. ARTS ET VITRES
Addition kinds of activities for A. ARTS ET VITRES

14810101. Ontwikkeling van mijnen, niet-metaalhoudende mineralen | Mine development, nonmetallic minerals
30890111. Tubes, kunststoffen (containers) | Tubs, plastics (containers)
35599911. Elektroplatering machines en uitrusting | Electroplating machinery and equipment
51310207. Netto goederen | Net goods
76299902. Bedrijfsmachine reparatie, elektrisch | Business machine repair, electric
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.

Werken bij A. ARTS ET VITRES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. ARTS ET VITRES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. ARTS ET VITRES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. ARTS ET VITRES. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair installateur - Dienst na verkoop (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Koekelare zijn wij op zoek naar een technieker dienst na verkoop.

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • zelfstandig logopediste (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: WOLLANTS KINESITHERAPIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Wollants zoekt een logopedist(e) om het team te versterken. In onze groepspraktijk werken verschillende kinesisten en twee logopedisten. We zoeken nu een nieuw enthousiast teamlid, een zelfstandige logopedist(e) met affiniteit voor kinderen. Je zal instaan voor onderzoek en behandeling van personen met taal-, spraak en leerstoornissen. PROFIEL: - Diploma professionele bachelor of master in de logopedie - In het bezit van een RIZIV-nummer, ondernemingsnummer en erkenning FOD - Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste - Enthousiast, leergierig, communicatief, affiniteit voor kinderen

  • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Flexijob

    Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van A. ARTS ET VITRES in sociale netwerken
Look for responds of A. ARTS ET VITRES in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. ARTS ET VITRES. Laat een reactie achter voor A. ARTS ET VITRES. A. ARTS ET VITRES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. ARTS ET VITRES. Leave a respond for A. ARTS ET VITRES. A. ARTS ET VITRES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. ARTS ET VITRES op de google maps. Adres en contacten A. ARTS ET VITRES
Location of A. ARTS ET VITRES on the google maps. Address and contacts of A. ARTS ET VITRES

Andere gerelateerde bedrijven als come A. ARTS ET VITRES A. ARTS ET VITRES: Casterman Imprimerie SA | BANCONTACT-MISTER CASH | Starlac Paints NV | De Schepper P | Bosna ASBL

Other related companies as A. ARTS ET VITRES: Casterman Imprimerie SA | BANCONTACT-MISTER CASH | Starlac Paints NV | De Schepper P | Bosna ASBL

A. ARTS ET VITRES is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. ARTS ET VITRES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776031494. Het bedrijf A. ARTS ET VITRES bevindt zich op het adres: Rue du Horloz 56; 4420; Saint-Nicolas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Glaziers. Lijst met producten zijn Windows.
De hoofdactiviteit van A. ARTS ET VITRES is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. ARTS ET VITRES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. ARTS ET VITRES, openstaande posities, locatie van A. ARTS ET VITRES op de kaart.

A. ARTS ET VITRES is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. ARTS ET VITRES, company assigned to the tax number BE05776031494. The company A. ARTS ET VITRES is located at the address: Rue du Horloz 56; 4420; Saint-Nicolas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Glaziers. List of products are Windows.
The main activity of A. ARTS ET VITRES is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. ARTS ET VITRES is not available. You also can look at reviews of A. ARTS ET VITRES, open positions, location of A. ARTS ET VITRES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. ARTS ET VITRES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. ARTS ET VITRES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. ARTS ET VITRES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. ARTS ET VITRES, employees, financial statistics.