RUDDY VANRIJCKEGHEM

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • RUDDY VANRIJCKEGHEM

Contactgegevens RUDDY VANRIJCKEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUDDY VANRIJCKEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUDDY VANRIJCKEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZOUTELAAN 76B1; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50615120 (+32-50615120) 50615120 (+32-50615120)

Fax (fax): +32 (53) 447-43-10 +32 (53) 447-43-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUDDY VANRIJCKEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUDDY VANRIJCKEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUDDY VANRIJCKEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUDDY VANRIJCKEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUDDY VANRIJCKEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUDDY VANRIJCKEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUDDY VANRIJCKEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUDDY VANRIJCKEGHEM
Products information RUDDY VANRIJCKEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE05999328613
Ondernemingsnummer: 2249420166
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 468,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in RUDDY VANRIJCKEGHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glaszetten and glaswerk; Serres and speciale beglazing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUDDY VANRIJCKEGHEM
(Get full report from official database of BE for RUDDY VANRIJCKEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUDDY VANRIJCKEGHEM
Addition kinds of activities for RUDDY VANRIJCKEGHEM

22210307. Satins | Satins
23110300. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
26790402. Tags, papier (ongedrukt): gemaakt van gekochte papier | Tags, paper (unprinted): made from purchased paper
35650103. Bottling machines: vullen, capping, etikettering | Bottling machinery: filling, capping, labeling
36519901. Elektronische kits voor thuis montage: radio, tv, fonograaf | Electronic kits for home assembly: radio, tv, phonograph

Werken bij RUDDY VANRIJCKEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUDDY VANRIJCKEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUDDY VANRIJCKEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUDDY VANRIJCKEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • Bouwarbeider (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Lummen is Konvert Construct opzoek naar een gedreven bouwarbeider. Je taken gaan voornamelijk bestaan uit de renovatie of restauratie van gebouwen. Zowel ruwbouw als dak- en gevelwerken. Ervaring is een pluspunt maar zeker geen absolute vereiste. Vooral een grote dosis motivatie en een positieve mentaliteit is voor ons belangrijk. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op via [email protected] of 011/60.33.67

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Gezocht: meerdere bekisters: van helper tot 1e graad! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op heden zijn wij op zoek naar meerdere bekisters: van handlangers/helpers tot 1e graad! Heb je interesse? Waag nu je kans en neem snel contact op

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ONWEDER

    Type: Vaste Job

    Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

  • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

  • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van RUDDY VANRIJCKEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of RUDDY VANRIJCKEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUDDY VANRIJCKEGHEM. Laat een reactie achter voor RUDDY VANRIJCKEGHEM. RUDDY VANRIJCKEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUDDY VANRIJCKEGHEM. Leave a respond for RUDDY VANRIJCKEGHEM. RUDDY VANRIJCKEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUDDY VANRIJCKEGHEM op de google maps. Adres en contacten RUDDY VANRIJCKEGHEM
Location of RUDDY VANRIJCKEGHEM on the google maps. Address and contacts of RUDDY VANRIJCKEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come RUDDY VANRIJCKEGHEM RUDDY VANRIJCKEGHEM: DALI'S BAR | NOVELTY | Discovery Marketing | Masson | ROOSENS ERIC ET CIE

Other related companies as RUDDY VANRIJCKEGHEM: DALI'S BAR | NOVELTY | Discovery Marketing | Masson | ROOSENS ERIC ET CIE

RUDDY VANRIJCKEGHEM is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUDDY VANRIJCKEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05999328613. Het bedrijf RUDDY VANRIJCKEGHEM bevindt zich op het adres: ZOUTELAAN 76B1; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 468,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Glaszetten and glaswerk; Serres and speciale beglazing. Producten gemaakt in RUDDY VANRIJCKEGHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUDDY VANRIJCKEGHEM is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUDDY VANRIJCKEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUDDY VANRIJCKEGHEM, openstaande posities, locatie van RUDDY VANRIJCKEGHEM op de kaart.

RUDDY VANRIJCKEGHEM is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUDDY VANRIJCKEGHEM, company assigned to the tax number BE05999328613. The company RUDDY VANRIJCKEGHEM is located at the address: ZOUTELAAN 76B1; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 468,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Glaszetten and glaswerk; Serres and speciale beglazing. Products created in RUDDY VANRIJCKEGHEM were not found.
The main activity of RUDDY VANRIJCKEGHEM is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RUDDY VANRIJCKEGHEM is not available. You also can look at reviews of RUDDY VANRIJCKEGHEM, open positions, location of RUDDY VANRIJCKEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUDDY VANRIJCKEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUDDY VANRIJCKEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUDDY VANRIJCKEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUDDY VANRIJCKEGHEM, employees, financial statistics.