GAASCH PACKAGING NV

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • GAASCH PACKAGING NV
Private companiesFood and Kindred Products • GAASCH PACKAGING NV

Contactgegevens GAASCH PACKAGING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAASCH PACKAGING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAASCH PACKAGING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Parc Industriel Hof Te Bollebeeklaan 24 1730 Mollem, België

Telefoon (phone): 32.24 54 14 11 32.24 54 14 11

Fax (fax): 32.24 54 14 85 32.24 54 14 85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAASCH PACKAGING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAASCH PACKAGING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAASCH PACKAGING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAASCH PACKAGING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAASCH PACKAGING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAASCH PACKAGING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAASCH PACKAGING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAASCH PACKAGING NV
Products information GAASCH PACKAGING NV

BTW identificatienummer (tax): BE02401306152
Ondernemingsnummer: 9817901611
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Glass hollow-ware^^Import-export - miscellaneous

Product categorie (product category): Glass; Glass and Building Materials; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAASCH PACKAGING NV
(Get full report from official database of BE for GAASCH PACKAGING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAASCH PACKAGING NV
Addition kinds of activities for GAASCH PACKAGING NV

594499. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec
729910. Persoonlijke financiële diensten | Personal financial services
20320105. Bonen, zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, without meat: packaged in cans, jars, etc.
32990402. Kerkelijke beeldvorming: gips, klei of papier mache | Ecclesiastical statuary: gypsum, clay, or papier mache
38260602. Elektrolytische geleidbaarheidsinstrumenten | Electrolytic conductivity instruments

Werken bij GAASCH PACKAGING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAASCH PACKAGING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAASCH PACKAGING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAASCH PACKAGING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • MONTEUR CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: BERBEN PASCAL CV EN SANITAIR

    Type: Vaste Job

    Als monteur centrale verwarming en sanitair plaats je vloerverwarming, sanitaire leidingen en toestellen, ventilatie,....

  • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HALETRA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • Talent Acquisition Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Om onze grote groei te helpen realiseren zijn we op zoek naar een Senior Talent Acquisition Partner: Ben je een netwerker die energie krijgt van het connecteren met mensen? Heb je ervaring met het beheren van vacatures van A tot Z? Wil je één van onze echte Cegeka ambassadors worden? Dan hebben wij een uitdaging op maat voor jou! Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Je staat in voor de opstart van nieuwe vacatures op basis van een grondig intakegesprek dat je voert met de hiring managers. Aan de hand van je intake ga je als een echte headhunter actief op zoek naar de geschikte (IT) profielen via sociale media en andere rekruteringskanalen. Je doet de eerste selectie op basis van CV en voert competentiegerichte interviews met je kandidaten. Je slaagt erin sterke adviezen te formuleren naar je interne klant en bouwt zo een sterke band op. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken en aanbieden van loonvoorstellen. Je neemt ownership over meerdere vacatures tegelijkertijd en staat dagelijks in contact met je interne klant. Je zorgt voor een correctie registratie van het proces en kan steeds de nodige rapportering aanleveren. Jobbeurzen en andere recruitment events geven je extra energie. Als Talent Acquisition Partner maak je deel uit van het HR-team van Cegeka en je staat samen met hun aan de basis van de groei van Cegeka.

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van GAASCH PACKAGING NV in sociale netwerken
Look for responds of GAASCH PACKAGING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAASCH PACKAGING NV. Laat een reactie achter voor GAASCH PACKAGING NV. GAASCH PACKAGING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAASCH PACKAGING NV. Leave a respond for GAASCH PACKAGING NV. GAASCH PACKAGING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAASCH PACKAGING NV op de google maps. Adres en contacten GAASCH PACKAGING NV
Location of GAASCH PACKAGING NV on the google maps. Address and contacts of GAASCH PACKAGING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GAASCH PACKAGING NV GAASCH PACKAGING NV: V.D.A.B. | PRIV? SYLVIE | FISCAAL KANTOOR VERMINCK | PATRICK MEIRE | Mediaplan BVBA

Other related companies as GAASCH PACKAGING NV: V.D.A.B. | PRIV? SYLVIE | FISCAAL KANTOOR VERMINCK | PATRICK MEIRE | Mediaplan BVBA

GAASCH PACKAGING NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAASCH PACKAGING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02401306152. Het bedrijf GAASCH PACKAGING NV bevindt zich op het adres: Parc Industriel Hof Te Bollebeeklaan 24 1730 Mollem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Glass; Glass and Building Materials; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Glass hollow-ware^^Import-export - miscellaneous.
De hoofdactiviteit van GAASCH PACKAGING NV is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAASCH PACKAGING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAASCH PACKAGING NV, openstaande posities, locatie van GAASCH PACKAGING NV op de kaart.

GAASCH PACKAGING NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAASCH PACKAGING NV, company assigned to the tax number BE02401306152. The company GAASCH PACKAGING NV is located at the address: Parc Industriel Hof Te Bollebeeklaan 24 1730 Mollem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Glass; Glass and Building Materials; Miscellaneous Products. List of products are Glass hollow-ware^^Import-export - miscellaneous.
The main activity of GAASCH PACKAGING NV is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GAASCH PACKAGING NV is not available. You also can look at reviews of GAASCH PACKAGING NV, open positions, location of GAASCH PACKAGING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAASCH PACKAGING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAASCH PACKAGING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAASCH PACKAGING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAASCH PACKAGING NV, employees, financial statistics.