TECHNIVER SA

Contactgegevens TECHNIVER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNIVER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNIVER SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zi 1 5190 Mornimont, België

Telefoon (phone): 32.71 75 57 11 32.71 75 57 11

Fax (fax): 32.71 75 57 50 32.71 75 57 50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNIVER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNIVER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNIVER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNIVER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNIVER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNIVER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNIVER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNIVER SA
Products information TECHNIVER SA

BTW identificatienummer (tax): BE08917297363
Ondernemingsnummer: 8964263916
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Plate glass and mirrors

Product categorie (product category): Glass; Glass and Building Materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNIVER SA
(Get full report from official database of BE for TECHNIVER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNIVER SA
Addition kinds of activities for TECHNIVER SA

514911. Bakbenodigdheden | Baking supplies
07510101. Spuitdiensten voor vee | Cattle spraying services
17999934. Prop, set of landschap bouw, theatraal | Prop, set or scenery construction, theatrical
22990704. Trek naar bovenmolen | Tow to top mills
23410100. Dameskleding en kinderkleding | Women's and children's nightwear
32290700. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
35770401. Punch card apparatuur: lezers, tabulators, sorters, enz. | Punch card equipment: readers, tabulators, sorters, etc.

Werken bij TECHNIVER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNIVER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNIVER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNIVER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Medewerker visafdeling (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een groot warenhuis in regio Eke zijn we op zoek naar medewerkers voor de visafdeling.

  • Commercieel analyst voor de voedingssector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Roeselare zijn we op zoek naar een commercieel analyst: - Dit is voor het bedrijf een nieuw gecreëerde functie, gezien zij werken met private label producten - Je bouwt een grondige kennis van de markt op en doet hier analyse op - Je analyseert de klanten, producten en de trends - Je bent een belangrijke schakel tussen sales, productie, aankoop en R&D - Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en waakt over het imago van de organisatie - Je neemt deel aan verschillende projecten en volgt de introductie van nieuwe klanten op Bedrijfsprofiel: Dit is een bedrijf actief in de voedingssector, dit in hoofdzaak voor private label producten. Het bedrijf is actief binnen een 60-tal landen en is hierin ook 1 van de sterke spelers.

  • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

  • zaalhulp/keukenhulp FLEXI (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Flexijob

    Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's zowel voor keuken als voor zaal. Je kan minstens 1 vaste dag per week en eventueel ook andere dagen. We zijn opzoek naar iemand die zich voor een langere tijd wil engageren.

Zoek naar antwoorden van TECHNIVER SA in sociale netwerken
Look for responds of TECHNIVER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNIVER SA. Laat een reactie achter voor TECHNIVER SA. TECHNIVER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNIVER SA. Leave a respond for TECHNIVER SA. TECHNIVER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNIVER SA op de google maps. Adres en contacten TECHNIVER SA
Location of TECHNIVER SA on the google maps. Address and contacts of TECHNIVER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNIVER SA TECHNIVER SA: GERARD SPENNINCK | CONSTRUCTIONS 2001 | Anker (Het) | Marcelis NV | S.W.I.F.T.

Other related companies as TECHNIVER SA: GERARD SPENNINCK | CONSTRUCTIONS 2001 | Anker (Het) | Marcelis NV | S.W.I.F.T.

TECHNIVER SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNIVER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08917297363. Het bedrijf TECHNIVER SA bevindt zich op het adres: Zi 1 5190 Mornimont. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Glass; Glass and Building Materials. Lijst met producten zijn Plate glass and mirrors.
De hoofdactiviteit van TECHNIVER SA is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNIVER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNIVER SA, openstaande posities, locatie van TECHNIVER SA op de kaart.

TECHNIVER SA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHNIVER SA, company assigned to the tax number BE08917297363. The company TECHNIVER SA is located at the address: Zi 1 5190 Mornimont. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Glass; Glass and Building Materials. List of products are Plate glass and mirrors.
The main activity of TECHNIVER SA is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNIVER SA is not available. You also can look at reviews of TECHNIVER SA, open positions, location of TECHNIVER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNIVER SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNIVER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNIVER SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNIVER SA, employees, financial statistics.