SCHOTT ZAVENTEM NV

Contactgegevens SCHOTT ZAVENTEM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOTT ZAVENTEM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOTT ZAVENTEM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ikaroslaan 11 1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): 32.27 19 38 02 32.27 19 38 02

Fax (fax): 32.27 19 38 61 32.27 19 38 61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOTT ZAVENTEM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOTT ZAVENTEM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOTT ZAVENTEM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOTT ZAVENTEM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOTT ZAVENTEM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOTT ZAVENTEM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOTT ZAVENTEM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOTT ZAVENTEM NV
Products information SCHOTT ZAVENTEM NV

BTW identificatienummer (tax): BE07004028320
Ondernemingsnummer: 3458465576
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Glass,industrial

Product categorie (product category): Glass; Glass and Building Materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOTT ZAVENTEM NV
(Get full report from official database of BE for SCHOTT ZAVENTEM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOTT ZAVENTEM NV
Addition kinds of activities for SCHOTT ZAVENTEM NV

267903. Behang | Wallpaper
20139900. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
22530204. Sjaals en mufflers, breien | Scarves and mufflers, knit
33129908. Tinvrij staal | Tin-free steel
38739905. Klokken, behalve klokken | Clocks, except timeclocks
78220202. Filmverhuur, film | Film rental, motion picture
86610120. Methodist Church | Methodist church

Werken bij SCHOTT ZAVENTEM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOTT ZAVENTEM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOTT ZAVENTEM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOTT ZAVENTEM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Chauffeurs CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een transportfirma regio Genk gespecialiseerd in sneltransport zijn we op zoek naar een chauffeurs CE! Ben jij gedreven? Heb je wegenkennis? Dan ben jij diegene die we zoeken! Je werkt in dagritten of in vaste nachtritten.

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Hamme - Waasmunster - Temse (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

  • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van SCHOTT ZAVENTEM NV in sociale netwerken
Look for responds of SCHOTT ZAVENTEM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOTT ZAVENTEM NV. Laat een reactie achter voor SCHOTT ZAVENTEM NV. SCHOTT ZAVENTEM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOTT ZAVENTEM NV. Leave a respond for SCHOTT ZAVENTEM NV. SCHOTT ZAVENTEM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOTT ZAVENTEM NV op de google maps. Adres en contacten SCHOTT ZAVENTEM NV
Location of SCHOTT ZAVENTEM NV on the google maps. Address and contacts of SCHOTT ZAVENTEM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOTT ZAVENTEM NV SCHOTT ZAVENTEM NV: De Baets BVBA | E-DYNAMIX | LUCIEN LECLERCQ | PEARLE VISION CENTER | FRANCOIS VRIESACKER

Other related companies as SCHOTT ZAVENTEM NV: De Baets BVBA | E-DYNAMIX | LUCIEN LECLERCQ | PEARLE VISION CENTER | FRANCOIS VRIESACKER

SCHOTT ZAVENTEM NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOTT ZAVENTEM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07004028320. Het bedrijf SCHOTT ZAVENTEM NV bevindt zich op het adres: Ikaroslaan 11 1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Glass; Glass and Building Materials. Lijst met producten zijn Glass,industrial.
De hoofdactiviteit van SCHOTT ZAVENTEM NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOTT ZAVENTEM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOTT ZAVENTEM NV, openstaande posities, locatie van SCHOTT ZAVENTEM NV op de kaart.

SCHOTT ZAVENTEM NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOTT ZAVENTEM NV, company assigned to the tax number BE07004028320. The company SCHOTT ZAVENTEM NV is located at the address: Ikaroslaan 11 1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Glass; Glass and Building Materials. List of products are Glass,industrial.
The main activity of SCHOTT ZAVENTEM NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOTT ZAVENTEM NV is not available. You also can look at reviews of SCHOTT ZAVENTEM NV, open positions, location of SCHOTT ZAVENTEM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOTT ZAVENTEM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOTT ZAVENTEM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOTT ZAVENTEM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOTT ZAVENTEM NV, employees, financial statistics.