GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA

Contactgegevens GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Haringstr. 18 8531 Harelbeke, België

Telefoon (phone): 32.56 71 46 28 32.56 71 46 28

Fax (fax): 32.56 71 53 02 32.56 71 53 02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA
Products information GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05076751708
Ondernemingsnummer: 8842590332
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Plate glass and mirrors

Product categorie (product category): Glass; Glass and Building Materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA
(Get full report from official database of BE for GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA
Addition kinds of activities for GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA

3511. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
283304. Dierlijke producten | Animal based products
449999. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
573402. Computer software en accessoires | Computer software and accessories
20629906. Geraffineerde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Refined cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
34910102. Kleppen, automatische controle | Valves, automatic control
39490905. Snaren, tennisracket | Strings, tennis racket
73360102. Creatieve diensten aan adverteerders, behalve schrijvers | Creative services to advertisers, except writers
81119902. Algemene praktijk advocatenkantoor | General practice law office

Werken bij GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • Reliability engineer (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Maintenance Engineer Reliability is het uw verantwoordelijkheid om de machinebetrouwbaarheid te verhogen en de beschikbaarheid van productie-installatie te verbeteren, de kosten te verlagen, de onderhoudsactiviteiten te optimaliseren en de productiestilstanden tot het absolute minimum te herleiden. - u analyseert de technische storingen en definieert vervolgens de best geschikte oplossing. Deze neemt u op met het team van werkvoorbereiders en leidinggevenden die ervoor zorgen dat de oplossingen uitgevoerd worden. U superviseert de werkvoorbereiding alsook de uitvoering van de werken door de technici. U stuurt bij waar nodig; - u analyseert de werking van de onderhoudsafdeling en definieert verbetervoorstellen die u na overleg verder uitwerkt; - u zoekt naar de oorzaak van veel voorkomende productiestilstanden veroorzaakt door technische defecten van de installatie en definieert vervolgens oplossingen; - het uitwerken & beheren van een preventief en predictief onderhoudsplan behoort ook tot uw taken; - u superviseert de techniekers bij de uitwerking van de door u gedefinieerde oplossingen. U biedt ondersteuning op basis van uw technische kennis en u stuurt bij waar nodig; - het verzorgen van de nodige administratie (werkinstructies, technische fiches, ...) behoort ook tot uw taken

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - dinsdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: PNIEL

    Type: Studentenjob

    Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

  • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA. Laat een reactie achter voor GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA. GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA. Leave a respond for GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA. GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA op de google maps. Adres en contacten GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA
Location of GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA on the google maps. Address and contacts of GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA: B.T. BEL | STEPHANE CORBESIER | MARC HORION | Aannemersbedrijf Airtrucks | Vanderhaegen Walter BVBA

Other related companies as GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA: B.T. BEL | STEPHANE CORBESIER | MARC HORION | Aannemersbedrijf Airtrucks | Vanderhaegen Walter BVBA

GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05076751708. Het bedrijf GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA bevindt zich op het adres: Haringstr. 18 8531 Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 868,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Glass; Glass and Building Materials. Lijst met producten zijn Plate glass and mirrors.
De hoofdactiviteit van GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA, openstaande posities, locatie van GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA op de kaart.

GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA, company assigned to the tax number BE05076751708. The company GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA is located at the address: Haringstr. 18 8531 Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 868,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Glass; Glass and Building Materials. List of products are Plate glass and mirrors.
The main activity of GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA is not available. You also can look at reviews of GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA, open positions, location of GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLASCENTRA-BAVIKHOVE BVBA, employees, financial statistics.