Tokai Optecs NV

Contactgegevens Tokai Optecs NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tokai Optecs NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tokai Optecs NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grijpenlaan 25 3300 Tienen, België

Telefoon (phone): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

Fax (fax): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tokai Optecs NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tokai Optecs NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tokai Optecs NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tokai Optecs NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tokai Optecs NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tokai Optecs NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tokai Optecs NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tokai Optecs NV
Products information Tokai Optecs NV

BTW identificatienummer (tax): BE09753356933
Ondernemingsnummer: 8750030517
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 716,000,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Glasses lenses made of plastic (opt.)

Product categorie (product category): GLASSES LENSES MADE OF PLASTIC

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tokai Optecs NV
(Get full report from official database of BE for Tokai Optecs NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tokai Optecs NV
Addition kinds of activities for Tokai Optecs NV

509302. Metalen afval en afvalstoffen | Metal scrap and waste materials
20759906. Sojabonen eiwit concentraten en isolaten | Soybean protein concentrates and isolates
22990214. Wollen velden, geperst of naaldwond | Wool felts, pressed or needle loom
24110303. Pulpwood aannemers die zich bezighouden met het snijden | Pulpwood contractors engaged in cutting
32910702. Oliestenen, kunstmatig | Oilstones, artificial
33310203. Blokken, koper | Blocks, copper
36489902. Zaklampen | Flashlights
36690201. Snelheidssignalen, elektrisch | Highway signals, electric
51469901. Vis, genezen | Fish, cured
80930101. Alcoholkliniek, polikliniek | Alcohol clinic, outpatient

Werken bij Tokai Optecs NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tokai Optecs NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tokai Optecs NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tokai Optecs NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

  • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

  • Oliver James Associates - Project Manager MiFID (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a client, based in Anderlecht, we are currently recruiting for a Project Manager position to start a 1-year mission as of January 2019. The ideal candidate... is an experienced Project Manager with knowledge of regulatory initiatives such as MiFID, has worked on IT implementations before (on the business side), can control time management and budget development, will analyse the project risks and monitor the progress, is bilingual Dutch/French and has a good command of English. Has this opportunity triggered your interest? Don't hesitate to APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van Tokai Optecs NV in sociale netwerken
Look for responds of Tokai Optecs NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tokai Optecs NV. Laat een reactie achter voor Tokai Optecs NV. Tokai Optecs NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tokai Optecs NV. Leave a respond for Tokai Optecs NV. Tokai Optecs NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tokai Optecs NV op de google maps. Adres en contacten Tokai Optecs NV
Location of Tokai Optecs NV on the google maps. Address and contacts of Tokai Optecs NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Tokai Optecs NV Tokai Optecs NV: VERBROEDERING | PWA LENNIK | PARKETVLOEREN MANNAERT | DEHOPRE | DAEMS JOS BVBA

Other related companies as Tokai Optecs NV: VERBROEDERING | PWA LENNIK | PARKETVLOEREN MANNAERT | DEHOPRE | DAEMS JOS BVBA

Tokai Optecs NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tokai Optecs NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09753356933. Het bedrijf Tokai Optecs NV bevindt zich op het adres: Grijpenlaan 25 3300 Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 716,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is GLASSES LENSES MADE OF PLASTIC. Lijst met producten zijn Glasses lenses made of plastic (opt.).
De hoofdactiviteit van Tokai Optecs NV is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tokai Optecs NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tokai Optecs NV, openstaande posities, locatie van Tokai Optecs NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tokai Optecs NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tokai Optecs NV, company assigned to the tax number BE09753356933. The company Tokai Optecs NV is located at the address: Grijpenlaan 25 3300 Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 716,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is GLASSES LENSES MADE OF PLASTIC. List of products are Glasses lenses made of plastic (opt.).
The main activity of Tokai Optecs NV is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Tokai Optecs NV is not available. You also can look at reviews of Tokai Optecs NV, open positions, location of Tokai Optecs NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tokai Optecs NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tokai Optecs NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tokai Optecs NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tokai Optecs NV, employees, financial statistics.