Glasfabrieken van Brabant NV

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Glasfabrieken van Brabant NV
Private companiesNonclassifiable Establishments • Glasfabrieken van Brabant NV

Contactgegevens Glasfabrieken van Brabant NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Glasfabrieken van Brabant NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Glasfabrieken van Brabant NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Pintelaan 272 9000 Gent, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Glasfabrieken van Brabant NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Glasfabrieken van Brabant NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Glasfabrieken van Brabant NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Glasfabrieken van Brabant NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Glasfabrieken van Brabant NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Glasfabrieken van Brabant NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Glasfabrieken van Brabant NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Glasfabrieken van Brabant NV
Products information Glasfabrieken van Brabant NV

BTW identificatienummer (tax): BE07376464843
Ondernemingsnummer: 9855804443
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Glass packaging,small

Product categorie (product category): Glass Packaging For The Food Industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Glasfabrieken van Brabant NV
(Get full report from official database of BE for Glasfabrieken van Brabant NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Glasfabrieken van Brabant NV
Addition kinds of activities for Glasfabrieken van Brabant NV

3144. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
357704. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
17999908. Diamantboren en zagen | Diamond drilling and sawing
20910212. Garnalen, geconserveerd en uitgehard | Shrimp, preserved and cured
22210302. Crepe satijnen | Crepe satins
23899901. Kleding voor gehandicapten | Apparel for handicapped
24990906. Rollpennen, hout | Rolling pins, wood
36690105. Sirenen, elektrisch: voertuig-, marien-, industrieel en lucht raid | Sirens, electric: vehicle, marine, industrial, and air raid
83220401. Misdadiger rehabilitatie bureau | Offender rehabilitation agency

Werken bij Glasfabrieken van Brabant NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Glasfabrieken van Brabant NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Glasfabrieken van Brabant NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Glasfabrieken van Brabant NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een uitdaging als chauffeur C/CE? Job als chauffeur regio Houthalen met uren 's morgens Fysiek werk schrikt jou niet af? Ja!? Dan heb ik de job voor jou als chauffeur C/CE bij Renewi in Houthalen om rolcontainers op te halen. Hierbij ga je langs bij particulieren en bedrijven in de regio. Renewi is marktleider in de Benelux op het gebied van recycling en afvalmanagement. De firma is ook actief in het buitenland. Als chauffeur kan je dus een mooie wending geven aan je carrière bij deze onderneming.

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wichelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Rumst (voltijds) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

  • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

  • Stagiair-advocaat Civiel Recht (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax & Legal profielen, ondersteund een gerenommeerd advocatenkantoor in haar zoektocht naar een stagiair-advocaat met een eerste ervaring in het civiele recht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur om hiervoor in aanmerking te komen. Het takenpakket van de junior associate die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het civiele recht. Je werkt steeds samen met een meer ervaren advocaat die jou feedback geeft over de geleverde diensten. Deze 'senior' betrekt jou ook zoveel mogelijk bij het dossier. Zo kan je, indien mogelijk, verschillende vergaderingen met de klant meevolgen zodat je perfect op de hoogte bent van de noden en wensen.

Zoek naar antwoorden van Glasfabrieken van Brabant NV in sociale netwerken
Look for responds of Glasfabrieken van Brabant NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Glasfabrieken van Brabant NV. Laat een reactie achter voor Glasfabrieken van Brabant NV. Glasfabrieken van Brabant NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Glasfabrieken van Brabant NV. Leave a respond for Glasfabrieken van Brabant NV. Glasfabrieken van Brabant NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Glasfabrieken van Brabant NV op de google maps. Adres en contacten Glasfabrieken van Brabant NV
Location of Glasfabrieken van Brabant NV on the google maps. Address and contacts of Glasfabrieken van Brabant NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Glasfabrieken van Brabant NV Glasfabrieken van Brabant NV: FLHALFEN-FRIMEDA NV | VANOBBERGEN R | QUICK SHOP | K.W. | FRANCOIS MAISTRIAUX

Other related companies as Glasfabrieken van Brabant NV: FLHALFEN-FRIMEDA NV | VANOBBERGEN R | QUICK SHOP | K.W. | FRANCOIS MAISTRIAUX

Glasfabrieken van Brabant NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Glasfabrieken van Brabant NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07376464843. Het bedrijf Glasfabrieken van Brabant NV bevindt zich op het adres: De Pintelaan 272 9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 812,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Glass Packaging For The Food Industry. Lijst met producten zijn Glass packaging,small.
De hoofdactiviteit van Glasfabrieken van Brabant NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Glasfabrieken van Brabant NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Glasfabrieken van Brabant NV, openstaande posities, locatie van Glasfabrieken van Brabant NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Glasfabrieken van Brabant NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Glasfabrieken van Brabant NV, company assigned to the tax number BE07376464843. The company Glasfabrieken van Brabant NV is located at the address: De Pintelaan 272 9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 812,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Glass Packaging For The Food Industry. List of products are Glass packaging,small.
The main activity of Glasfabrieken van Brabant NV is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Glasfabrieken van Brabant NV is not available. You also can look at reviews of Glasfabrieken van Brabant NV, open positions, location of Glasfabrieken van Brabant NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Glasfabrieken van Brabant NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Glasfabrieken van Brabant NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Glasfabrieken van Brabant NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Glasfabrieken van Brabant NV, employees, financial statistics.