VANDEWEEGE KAREL NV

Contactgegevens VANDEWEEGE KAREL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEWEEGE KAREL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEWEEGE KAREL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Begoniastr 7 9810 Eke, België

Telefoon (phone): 32.93 85 57 11 32.93 85 57 11

Fax (fax): 32.93 85 57 92 32.93 85 57 92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEWEEGE KAREL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEWEEGE KAREL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEWEEGE KAREL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEWEEGE KAREL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEWEEGE KAREL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEWEEGE KAREL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEWEEGE KAREL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEWEEGE KAREL NV
Products information VANDEWEEGE KAREL NV

BTW identificatienummer (tax): BE07763458251
Ondernemingsnummer: 2465576171
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Coatings,putties and sealing products

Product categorie (product category): Glass and Building Materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEWEEGE KAREL NV
(Get full report from official database of BE for VANDEWEEGE KAREL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEWEEGE KAREL NV
Addition kinds of activities for VANDEWEEGE KAREL NV

3085. Kunststof flessen | Plastics bottles
4311. Ons. | U.s. postal service
278202. Scrapbooks, albums en dagboeken | Scrapbooks, albums, and diaries
26790000. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
89990501. Cloud zaaien | Cloud seeding
95320102. Provincie planning en ontwikkeling agentschap, overheid | County planning and development agency, government

Werken bij VANDEWEEGE KAREL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEWEEGE KAREL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEWEEGE KAREL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEWEEGE KAREL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Mechanisch Technieker. Als technieker sta je in voor het monteren, installeren en onderhouden van mechanische constructies. Je zorgt ervoor dat de installatie volledig operatief is en voert ook regelmatig controles uit.

  • Magazijnier, vaste late (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie : ° ontvangst nemen en stockeren van grondstoffen ° verzendklaarmaken van orders ° zendnota's aanmaken ° laad- en loswerk uitvoeren ° kwaliteitscontrole ° stockbeheer

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • SR Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant Sint -Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is op zoek naar iemand die: Ervaring heeft als dossierbeheerder Niet te ver van huis wilt werken Een stabiele vaste job wilt Wilt doorgroeien op termijn Over sterke kennis en motivatie beschikt. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant: de functie Je volgt dossiers op van begin tot eind, van inboekwerk tot adviesverlening, van A tot Z. Het pure inboekwerk is uiteraard tot een minimum herleid: meer junior collega's zullen hiervoor aangesteld zijn. Jouw taak bestaat uit het voorbereiden en afsluiten van balansen en jaarrekeningen. Het is belangrijk dat je ook over een goede fiscale kennis beschikt zodat je ook de aangiftes kan verzorgen (personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw).

  • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

  • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • ERVAREN FREELANCE ASSESSMENT PSYCHOLOOG (M/V) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent inhoudelijk sterk in het uitvoeren van selectieopdrachten voor personeel, het samenstellen en opmaken van assessmentcenters en evaluatie opdrachten. Hiervoor maakt u gebruik van dieptegericht gedragsinterview, psychologische testen, algemene vaardigheden,… U interpreteert de resultaten in een professionele schriftelijke en mondelinge rapportering en bespreekt de resultaten met de kandidaat en het eindadvies met de klant. U bent in staat om autonoom uiteenlopende projecten af te sluiten en integraal voor uw rekening te nemen. U negotieert rechtstreeks met de klant over potentiële projecten. De opdrachten situeren zich in diverse sectoren, van private tot overheidsbedrijven en over verschillende functieniveaus heen.

Zoek naar antwoorden van VANDEWEEGE KAREL NV in sociale netwerken
Look for responds of VANDEWEEGE KAREL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEWEEGE KAREL NV. Laat een reactie achter voor VANDEWEEGE KAREL NV. VANDEWEEGE KAREL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEWEEGE KAREL NV. Leave a respond for VANDEWEEGE KAREL NV. VANDEWEEGE KAREL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEWEEGE KAREL NV op de google maps. Adres en contacten VANDEWEEGE KAREL NV
Location of VANDEWEEGE KAREL NV on the google maps. Address and contacts of VANDEWEEGE KAREL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEWEEGE KAREL NV VANDEWEEGE KAREL NV: Binpac NV | PH. DUJACQUIER/PHILIPPE DUJACQUIER | VAN DEN BOSSCHE EDDY | Tramhalt | TUPPER-FRIET

Other related companies as VANDEWEEGE KAREL NV: Binpac NV | PH. DUJACQUIER/PHILIPPE DUJACQUIER | VAN DEN BOSSCHE EDDY | Tramhalt | TUPPER-FRIET

VANDEWEEGE KAREL NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEWEEGE KAREL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07763458251. Het bedrijf VANDEWEEGE KAREL NV bevindt zich op het adres: Begoniastr 7 9810 Eke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Glass and Building Materials. Lijst met producten zijn Coatings,putties and sealing products.
De hoofdactiviteit van VANDEWEEGE KAREL NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEWEEGE KAREL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEWEEGE KAREL NV, openstaande posities, locatie van VANDEWEEGE KAREL NV op de kaart.

VANDEWEEGE KAREL NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEWEEGE KAREL NV, company assigned to the tax number BE07763458251. The company VANDEWEEGE KAREL NV is located at the address: Begoniastr 7 9810 Eke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 590,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Glass and Building Materials. List of products are Coatings,putties and sealing products.
The main activity of VANDEWEEGE KAREL NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEWEEGE KAREL NV is not available. You also can look at reviews of VANDEWEEGE KAREL NV, open positions, location of VANDEWEEGE KAREL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEWEEGE KAREL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEWEEGE KAREL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEWEEGE KAREL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEWEEGE KAREL NV, employees, financial statistics.