ATELIER INTER DESIGN BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • ATELIER INTER DESIGN BVBA
Private companiesPersonal Services • ATELIER INTER DESIGN BVBA

Contactgegevens ATELIER INTER DESIGN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER INTER DESIGN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER INTER DESIGN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fabriekstraat 97A; 3950; Bocholt (Kaulille), België

Telefoon (phone): 011 66 24 54 (+32-011 66 24 54) 011 66 24 54 (+32-011 66 24 54)

Fax (fax): 011 66 54 57 (+32-011 66 54 57) 011 66 54 57 (+32-011 66 54 57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER INTER DESIGN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER INTER DESIGN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER INTER DESIGN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER INTER DESIGN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER INTER DESIGN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER INTER DESIGN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER INTER DESIGN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER INTER DESIGN BVBA
Products information ATELIER INTER DESIGN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06364898681
Ondernemingsnummer: 8867309570
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 702,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Glass - Window & plate - Mfg. & Whol.; Doors; Glaziers; Mirrors

Product categorie (product category): Glass - Stained and glaziers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER INTER DESIGN BVBA
(Get full report from official database of BE for ATELIER INTER DESIGN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER INTER DESIGN BVBA
Addition kinds of activities for ATELIER INTER DESIGN BVBA

3259. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
6324. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
025400. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
34460102. Bannisters, gemaakt van metalen pijp | Bannisters, made from metal pipe
36690206. Verkeerssignalen, elektrisch | Traffic signals, electric
59939902. Sigaretwinkel | Cigarette store

Werken bij ATELIER INTER DESIGN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER INTER DESIGN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER INTER DESIGN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER INTER DESIGN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • ploegleider / ploegchef vaste nacht in Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je krijgt de leiding toevertrouwd over een ploeg van ongeveer 10 mensen je bent nauw betrokken bij de organisatie van uw ploeg en de afdeling je denkt actief mee over hoe de organisatie kan verbeterd worden Je keurt kwaliteiten goed, volgt rendementen op en doet voorstellen ter verbetering ervan je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt nauw samen met uw collega ploegleiders

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • HUISHOUDHULP REGIO ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk. www.group-f.be

  • Huishoudhulp REGIO Kapelle-op-den-bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Hulshout, Booischot, Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

  • Bordenbouwer (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: CKS

    Type: Vaste Job

    Ben je gebeten door techniek? Wil je elke dag werken in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Sta je graag in voor de elektromontage van A tot Z? Omwille van onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar bordenbouwers. Samen met je collega's werk je aan een verscheidenheid van borden, van klein tot groot, met verschillende vermogens en krijg je de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.

  • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

  • Technicus - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technieker - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC Installatie van verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC in appartementen en woningen Werven regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

Zoek naar antwoorden van ATELIER INTER DESIGN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER INTER DESIGN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER INTER DESIGN BVBA. Laat een reactie achter voor ATELIER INTER DESIGN BVBA. ATELIER INTER DESIGN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER INTER DESIGN BVBA. Leave a respond for ATELIER INTER DESIGN BVBA. ATELIER INTER DESIGN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER INTER DESIGN BVBA op de google maps. Adres en contacten ATELIER INTER DESIGN BVBA
Location of ATELIER INTER DESIGN BVBA on the google maps. Address and contacts of ATELIER INTER DESIGN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER INTER DESIGN BVBA ATELIER INTER DESIGN BVBA: LAURENT VAN DEN BERGHE | MANCO PRODUCTIONS | Anrys P | Fey Michel | DEGREEF PATRICK

Other related companies as ATELIER INTER DESIGN BVBA: LAURENT VAN DEN BERGHE | MANCO PRODUCTIONS | Anrys P | Fey Michel | DEGREEF PATRICK

ATELIER INTER DESIGN BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER INTER DESIGN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06364898681. Het bedrijf ATELIER INTER DESIGN BVBA bevindt zich op het adres: Fabriekstraat 97A; 3950; Bocholt (Kaulille). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 702,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Glass - Stained and glaziers. Lijst met producten zijn Glass - Window & plate - Mfg. & Whol.; Doors; Glaziers; Mirrors.
De hoofdactiviteit van ATELIER INTER DESIGN BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER INTER DESIGN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER INTER DESIGN BVBA, openstaande posities, locatie van ATELIER INTER DESIGN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATELIER INTER DESIGN BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER INTER DESIGN BVBA, company assigned to the tax number BE06364898681. The company ATELIER INTER DESIGN BVBA is located at the address: Fabriekstraat 97A; 3950; Bocholt (Kaulille). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 702,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Glass - Stained and glaziers. List of products are Glass - Window & plate - Mfg. & Whol.; Doors; Glaziers; Mirrors.
The main activity of ATELIER INTER DESIGN BVBA is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER INTER DESIGN BVBA is not available. You also can look at reviews of ATELIER INTER DESIGN BVBA, open positions, location of ATELIER INTER DESIGN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER INTER DESIGN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER INTER DESIGN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER INTER DESIGN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER INTER DESIGN BVBA, employees, financial statistics.