CLUYTENS-CARREZ BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • CLUYTENS-CARREZ BVBA
Private companiesPersonal Services • CLUYTENS-CARREZ BVBA

Contactgegevens CLUYTENS-CARREZ BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLUYTENS-CARREZ BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLUYTENS-CARREZ BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Katelijnestr 5 2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): 32.15 20 29 47 32.15 20 29 47

Fax (fax): 32.15 20 29 47 32.15 20 29 47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLUYTENS-CARREZ BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLUYTENS-CARREZ BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLUYTENS-CARREZ BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLUYTENS-CARREZ BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLUYTENS-CARREZ BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLUYTENS-CARREZ BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLUYTENS-CARREZ BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLUYTENS-CARREZ BVBA
Products information CLUYTENS-CARREZ BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08289978027
Ondernemingsnummer: 6073760986
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Furniture,antique

Product categorie (product category): Gifts; Household goods; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLUYTENS-CARREZ BVBA
(Get full report from official database of BE for CLUYTENS-CARREZ BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLUYTENS-CARREZ BVBA
Addition kinds of activities for CLUYTENS-CARREZ BVBA

5064. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
209299. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
306910. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
478901. Last laad- en losdiensten | Cargo loading and unloading services
14110202. Dioriet, afmeting-quarrying | Diorite, dimension-quarrying
17710000. Concreet werk | Concrete work
28440401. Lotjes, scheren | Lotions, shaving
38279920. Reflectoren, zoeklicht | Reflectors, searchlight

Werken bij CLUYTENS-CARREZ BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLUYTENS-CARREZ BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLUYTENS-CARREZ BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLUYTENS-CARREZ BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Cariste Heftruckchauffeur (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verplaatsen van goederen met behulp van heftruck - Stapelen van goederen, laden en lossen - Klaarmaken leveringen - Veiligheidsnormen strikt naleven

  • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Huishoudhulp regio Kleit - voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kleit zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zoersel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

Zoek naar antwoorden van CLUYTENS-CARREZ BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CLUYTENS-CARREZ BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLUYTENS-CARREZ BVBA. Laat een reactie achter voor CLUYTENS-CARREZ BVBA. CLUYTENS-CARREZ BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLUYTENS-CARREZ BVBA. Leave a respond for CLUYTENS-CARREZ BVBA. CLUYTENS-CARREZ BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLUYTENS-CARREZ BVBA op de google maps. Adres en contacten CLUYTENS-CARREZ BVBA
Location of CLUYTENS-CARREZ BVBA on the google maps. Address and contacts of CLUYTENS-CARREZ BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CLUYTENS-CARREZ BVBA CLUYTENS-CARREZ BVBA: FLKLAASEN & CIE NV | Siscot | Vancraeynest Chr | V.C BERNISSART | MAISON COURCELLES D.

Other related companies as CLUYTENS-CARREZ BVBA: FLKLAASEN & CIE NV | Siscot | Vancraeynest Chr | V.C BERNISSART | MAISON COURCELLES D.

CLUYTENS-CARREZ BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLUYTENS-CARREZ BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08289978027. Het bedrijf CLUYTENS-CARREZ BVBA bevindt zich op het adres: Katelijnestr 5 2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 605,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gifts; Household goods; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Furniture,antique.
De hoofdactiviteit van CLUYTENS-CARREZ BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLUYTENS-CARREZ BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLUYTENS-CARREZ BVBA, openstaande posities, locatie van CLUYTENS-CARREZ BVBA op de kaart.

CLUYTENS-CARREZ BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLUYTENS-CARREZ BVBA, company assigned to the tax number BE08289978027. The company CLUYTENS-CARREZ BVBA is located at the address: Katelijnestr 5 2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 605,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gifts; Household goods; Miscellaneous Products. List of products are Furniture,antique.
The main activity of CLUYTENS-CARREZ BVBA is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CLUYTENS-CARREZ BVBA is not available. You also can look at reviews of CLUYTENS-CARREZ BVBA, open positions, location of CLUYTENS-CARREZ BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLUYTENS-CARREZ BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLUYTENS-CARREZ BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLUYTENS-CARREZ BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLUYTENS-CARREZ BVBA, employees, financial statistics.